سیاسی 22:49 - 05 بهمن 1399

تشریح مصوبات کمیسیون تلفیق/ یارانه ها افزایش می یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، الیاس نادران رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی گفت: براساس مصوبات کمیسیون تلفیق ۳۵ میلیون نفر اول بیش از ۱۸۰ هزار تومان، حدود ۲۳ میلیون نفر دیگر ۱۳۸ هزار تومان و مابقی که حدود ۲۰ میلیون نفر هستند هم ۹۱ هزار تومان در ماه، یارانه دریافت می‌کنند.

وی افزود: اساسی‌ترین محور پیشنهادهای کمیته تبصره ۱۴ هدفمندی یارانه‌ها، مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، یارانه‌های دارو، بخش‌های تولید و اشتغال و محرومیت زدایی از مناطق مختلف کشور بود.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ادامه داد: در این محورها مواردی که الآن کمیسیون تلفیق مصوب کرده این است که هر آنچه از تغییر قیمت نرخ ارز برای مردم امکان آثار تورمی داشته باشد برای مصرف کننده‌ها جبران خواهد شد.

نادران درباره پیشنهاد دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ هم گفت: پیشنهاد دولت ۷۴ هزار میلیارد تومان بود که این مبلغ به بیش از ۱۴۷ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

وی افزود: در این طرح تأثیر نرخ ارز اعمال شده است و در موضوع دارو هم برای اطمینان از تأمین منابع آن ۳۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد که هر کدام از واردکنندگان دارو مابه التفاوت نرخ ارز را مستقیم از بانک مرکزی دریافت می‌کنند.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه درباره مددجویان کمیته امداد هم گفت: برای این افراد که الآن متوسط در خانوار تک نفره ۵۳ هزار تومان دریافت می‌کنند مبلغ ۸۳ هزار تومان به آن اضافه شد که بتوانند حداقل معیشت را برای اداره زندگی داشته باشند البته این مبلغ به غیر از یارانه نقدی است که دریافت می‌کنند.

این نماینده مجلس درباره افزایش حقوق سربازان هم افزود: سربازان در سال آینده بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد تا بتوانند حداقل حقوق را در دوران سربازی داشته باشند.

نادران افزود: مجلس ۳۲ هزار میلیارد تومان برای حمایت از تولید به خصوص تولید فرآورده‌های دامی، بخش‌های کشاورزی و بخش‌هایی که احتمال آسیب دیدن آنان وجود دارد قرار داده است و همچنین ۱۸ هزار میلیارد تومان هم برای محرومیت زدایی از مناطق مختلف که به توانمندی مناطق محروم کشور کمک کند در نظر گرفته شده است.


10919314
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که نیروی دریایی و هوایی تمام کشور‌های عضو اتحادیه اروپا تروریستی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دولت به مشکلات بخش خصوصی واقف است، ادامه داد: دولت در حال پیگیری حل این مشکلات در قالب اصلاحات ساختار اقتصادی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان گفت: دولت در کنار ورزشکاران پارالمپیکی بوده، هست و خواهد بود و برای سربلندی ایران تلاش خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه سیاست خارجی باید در خدمت اقتصاد و تقویت سرمایه اجتماعی قرار گیرد، تاکید کرد: دولت چهاردهم همزمان در سه جبهه مختلف درگیر بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» موشک پدافندی دریاپایهٔ «صیاد ۳-G» برای نخستین‌بار از روی ناو شهید صیاد شیرازی شلیک و عملیاتی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری رزمایش بین المللی میلان ۲۰۲۶ در دیدار‌های جداگانه با فرماندهان کشور‌های شرکت کننده، بر تقویت همکاری‌های دوجانبه و چند جانبه در حوزه دریا تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش در دیدار‌های جداگانه با فرماندهان کشور‌های شرکت کننده، بر تقویت همکاری‌ها تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب مبلغ پنجاه میلیارد ریال به آزادی زندانیان نیازمند اختصاص دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینی وند، با اشاره به آمار ثبت‌نام انتخابات شورا‌ها گفت: ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات شورای روستا‌ها نسبت به دوره گذشته ۱۲.۶ درصد افزایش‌یافته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزارت کشور گفت: فرایند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا هنوز در حال انجام است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است