بین‌الملل 08:56 - 03 تیر 1401

ائتلاف متجاوز سعودی حتی به حجاج یمنی هم رحم نمی کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، وزارت ارشاد و سازمان حمل و نقل زمینی دولت نجات ملی یمن در صنعا با صدور بیانیه‌ای از امتناع متجاوزان و مزدوران ائتلاف سعودی در صدور مجوز و گشودن گشودن راه‌ها به روی مسافران و حجاج یمنی انتقاد کردند.

در این بیانیه آمده است: رژیم آل سعود با اجازه ندادن جز به شمار اندکی از حجاج آن هم از طریق مزدوران خود و با دریافت مبالغ هنگفت، در مسیر برگزاری حج مانع تراشی می‌کند. تداوم مسدود شدن راه‌ها توسط مزدوران ائتلاف سعودی، مشکلات مسافران و حجاج را در نتیجه طولانی شدن مسافت در ۹ استان اشغالی که به ۱۵۰۰ کیلومتر می‌رسد، دو چندان کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما متجاوزان و مزدوران ائتلاف سعودی را مسئول مشکلاتی می‌دانیم که برای مسافران و حجاج در استان‌های اشغالی به علت مسدود کردن راه‌ها و اختلالات امنیتی ایجاد می‌شود.

وزارت ارشاد و سازمان حمل و نقل زمینی یمن در پایان تأکید کردند: از سازمان ملل و نهادهای بین المللی و بشردوستانه می‌خواهیم به نقش خود در فشار بر مزدوران و متجاوزان ائتلاف سعودی برای گشودن راه‌ها و کاهش مشکلات مسافران، حجاج و عمره گزاران یمنی عمل کنند.

جنگ در یمن در حالی وارد هشتمین سال خود شده است که متجاوزان و مزدوران ائتلاف سعودی به هیچ یک از قوانین و موازین بین المللی از جمله آتش بس اخیر اعلام شده توسط سازمان ملل پایبند نبوده و با بسته نگه داشتن فرودگاه بین المللی صنعا حتی به بیماران و حجاج یمنی نیز رحم نمی‌کنند.


11603156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رقابت برای نخست‌وزیری عراق اکنون میان السودانی و الشطری محدود شده و چارچوب هماهنگی در تلاش است با تشکیل کمیته‌های ویژه، نامزد مناسب را انتخاب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اقدامات انحرافی نتانیاهو برای فرار از مسئولیت ۷ اکتبر، منطقه را به ورطه بی‌ثباتی می‌کشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان سفر ولیعهد سعودی به واشنگتن، دو طرف مجموعه‌ای از توافقات میلیاردی در حوزه نظامی و انرژی هسته‌ای امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانوی مهاجر افغانستانی که سال‌هاست ایران را خانه خود می‌نامد، با تکیه بر هنر، بحران هویت و سختی‌های زندگی در میهن دوم را پشت سر گذاشته و امروز داستان خود را چون تابلویی زیبا به تصویر می‌کشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا به الزام وزارت دادگستری به انتشار پرونده‌های مربوط به جفری اپستین رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین می‌گوید که با موشک‌های ATACMS ساخت آمریکا به اهدافی در روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن سلمان در دیدار با ترامپ تایید کرد که سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به ۱ تریلیون دلار خواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین گفت که هرگونه ترتیباتی در مورد نوار غزه باید منعکس کننده حکومت فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک مداخله نظامی احتمالی آمریکا در این کشور آمریکای لاتین را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است