اجتماعی 18:21 - 29 تیر 1398

بنیاد برکت ۸۰۰ طرح اشتغال‌زایی جدید در مازندران راه‌اندازی می‌کند

به گزارش خبرگزری مهر، سعید جعفری گفت: بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاکنون ۳۰۰ طرح اشتغال‌زایی در شرق مازندران ایجاد کرده، هم‌چنین ۵۹۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال در شهرستان‌های نکا، گلوگاه و بهشهر به بهره‌برداری رسانده است.

مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: برای امسال نیز ایجاد ۸۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور با ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سه شهرستان مذکور به علاوه شهرستان سیمرغ که به دلیل جاری شدن سیل دچار خساراتی شده است، در دستور کار این بنیاد قرار دارد. راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی، زمینه‌ی شاغل شدن ۲ هزار نفر را در قالب مشاغل خرد و خانگی فراهم خواهد آورد.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در شرق مازندران به خاطر ظرفیت و پتانسیل‌های گردشگری و زیرساخت‌های اقتصادی در منطقه جزو برنامه‌های بنیاد برکت در مازندران به شمار می‌رود که از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هدف‌گذاری شده است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، از سال گذشته بازدیدهای میدانی مستمری از روند اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی در مناطق هدف استان مازندران انجام شده است.

جعفری تأکید کرد: بازاریابی محصولات و فرآورده‌های تولیدی برای فروش، دیگر اولویت بنیاد برکت در شرق مازندران است.

مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هم‌چنین در جمع تسهیل‌گران اقتصادی و اجتماعی این بنیاد نیز گفت: بنیاد برکت یک نهاد ارزشی، انقلابی و جهادی است که قانون‌مداری، مردم‌داری و نظم در سرلوحه‌ی امورش قرار دارد. ما در بنیاد برکت به دنبال تحقق بخشیدن به منویات رهبر معظم انقلاب هستیم.

جعفری بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را نهادی توسعه‌گر خواند و افزود: ما به دنبال پرداخت وام و تسهیلات نیستیم، بلکه در پی ایجاد اشتغال پایدار، رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع روستایی به عنوان یکی از اهداف خود هستیم. با وجودی که از ابتدای انقلاب تاکنون امکانات زیادی به روستاها برده شده اما هم‌چنان نرخ بیکاری و مهاجرت در این مناطق زیاد است.

وی تأکید کرد: اگر بتوانیم اشتغال پایدار را در روستاها ایجاد کنیم، بالطبع امکانات رفاهی به دنبال رونق تولید و ارتقای معیشت مردم به روستاها خواهند رفت.

مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تسهیل‌گری اقتصادی و اجتماعی را فرصتی مغتنم برای خدمت‌گزاری ذکر و خطاب به تسهیل‌گران تصریح کرد: خداوند شما را دوست دارد که در مسیر خدمت به مردم قرار داده است و این خدمت‌رسانی خالصانه و بی‌ریا قطعاً هم برای خودتان و هم برای مردم نتایج ارزشمندی خواهد داشت.

جعفری بر اطلاع و آگاهی تسهیل‌گران از جامعه هدف خود تأکید کرد و یادآور شد: ما به دنبال ایجاد شغلی که بازار آن در منطقه وجود ندارد، نیستیم. تسهیل‌گران باید مباحثی هم‌چون ایجاد حلقه و زنجیره‌ی تولید و عرضه به بازار را با جدیت هر چه بیش‌تر در دستور کار خود قرار دهند.


10183211
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۴۲ هزار تن نهاده دامی قاچاق و احتکاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه از رواج واژگانی مجعول و بی‌مایه نظیر «تندرو»، «کُندرو» و ... در ادبیات سیاسی کشور انتقاد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران گفت: با اجرای طرح رفع سد معبر در محدوده پاساژ علاءالدین و بازار موبایل، معابر خیابان حافظ و سه‌راه جمهوری پاکسازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به شفاف بودن تجربیات جهانی در حوزه ایمنی ترافیک گفت: ارتقای کیفیت و استحکام خودرو‌ها نقش مهمی در کاهش تلفات جاده‌ای دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند شش‌نفره سارقان به عنف که با استفاده از سه دستگاه موتورسیکلت اقدام به زورگیری و قاپ‌زنی از شهروندان در مناطق مختلف پایتخت می‌کردند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازرس کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نامه‌ای به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، خواستار تعیین تکلیف فوری قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری قاتل فراری جوان افغانستانی که پس از ارتکاب جنایت از پایتخت گریخته بود، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره افکار عمومی پلیس تهران بزرگ، نکاتی درباره پیشگیری از سرقت وسایل نقلیه تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک راهور تهران از اعمال قانون حدود ۱۹۰۰ فقره خودرو‌های دودزا  ودر پی آن کاهش ۳۰ درصدی ترافیک تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درگیری سرنشینان دو خودرو پس از تصادف خیابانی منجر به دخالت پلیس و افشای راز باند سرقت مسلحانه از خانه‌ها شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است