اجتماعی 16:04 - 18 آبان 1398
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری اعضای باند ۹ نفره تولید و توزیع کننده شوینده‌های تقلبی خبر داد.

تولیدکنندگان متقلب در دام پلیس پایتخت

به گزارش ایسنا سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور گفت: در مهرماه سال جاری نماینده حقوقی شرکت شوینده‌ای معروف با مراجعه به مراجع قضائی شکایتی را مبنی بر نقض علائم تجاری و تولید کالای شرکت به‌صورت تقلبی مطرح کرد.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت افزود: با توجه به حساسیت موضوع و اینکه محصولات شوینده تقلبی به سلامت جامعه آسیب می رساند بلافاصله پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: با شروع تحقیقات، کارآگاهان این اداره موفق به شناسایی یک کارگاه تولیدی در قیامدشت سپس یکی از محل‌های خرید و فروش این محصولات در کرج و چندین نقطه در شهر تهران شدند.

تقی‌پور با اشاره به اینکه امکان همدستی این فروشندگان با یکدیگر وجود داشت، گفت: چند اکیپ از کارکنان اداره چهاردهم تشکیل شد و در یک اقدام همزمان سوم مهرماه کارآگاهان به محل‌های شناسایی شده مراجعه و موفق شدند متهمان پرونده را دستگیر کنند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری آگاهی افزود: کارآگاهان هنگام ورود به کارگاه تولیدی قیامدشت هفت نفر را در حال تولید و بسته‌بندی پودرهای تقلبی مشاهده و دستگیر کردند.

وی در ادامه گفت: متهمان در اعترافات اولیه اظهارکردند که دستگاه مورد استفاده در کارگاه از فردی به نام مسعود خریداری شده است و یاسر نیز خرید رنگدانه و نمک ید دار و پودر تقلبی و کارتن‌ها را انجام می‌دهد و کارگاه مذکور نیز اجاره ای است. دو نفر دیگر به نام‌های محسن و علی فروش پودر را بر عهده دارند. در بازرسی به عمل آمده از انبار و کارگاه مذکور کارآگاهان موفق شدند ۸۳۰ کارتن پودر  ۲۴عددی ، ۶۲۰ بسته پودر ۲۰کیلویی ، ۳۵۰بسته نمک یددار ، ۵۳ بسته رنگدانه سبز آبی و ۴ هزار و ۲۰۰ بسته کارتن پودر را کشف و کارگاه و انبار شوینده‌های تقلبی را پلمب کنند.

وی افزود: به دنبال دستگیری متهمان و اعترافات آنان، کارآگاهان موفق شدند یکی دیگر از انبارها را در منطقه مولوی شناسایی کنند ولی پس از مراجعه به آن محل، کارآگاهان با انبار خالی مواجه شدند و مشخص شد کالاهای تقلبی قبل از رسیدن کارآگاهان بین مغازه‌های اطراف توزیع شده است.

تقی پور در ادامه گفت: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، دو توزیع‌کننده مواد تقلبی به نام قادر و عادل در مخفیگاهشان دستگیر شدند و پس از انتقال به اداره چهاردهم لب به اعتراف گشودند و یکی دیگر از انبارهای محل نگهداری کالاهای تقلبی در محمد شهر کرج را معرفی کردند که در بازرسی از این انبار نیز ۲۳۲ کارتن شامپوی تقلبی کشف شد.

وی افزود: در این مرحله از تحقیقات پلیسی دو متهم دیگر پرونده که دو زن بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در ادامه گفت: تاکنون ۹ تن از دست اندرکاران تولید و توزیع کالاهای تقلبی شوینده برند دستگیر شده‌اند و متهمان با دستور بازپرس شعبه یازدهم دادسرای ناحیه ۳ تهران برای تحقیقات تکمیلی و روشن شدن سایر زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس تقی‌پور در پایان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۱۰ میلیارد ریال برآورده کرده‌اند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه جعل عنوان و علائم شرکت‌ها را به دلیل به خطر افتادن سلامت جامعه مراتب را به مراجع قضائی و انتظامی اعلام کنند.

انتهای پیام


10288385
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از آبان سال ۱۴۰۳ با اجرای قانون متناسب سازی به عنوان مطالبه بازنشستگان و مستمری بگیران، احکام مربوط به این سال صادر و در همان ماه هم عملیاتی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران با رد ادعای صدور «پروانه‌های محرمانه» در حریم پایتخت گفت: چنین موضوعی صحت ندارد و شهرداری تهران تنها مرجع قانونی و قابل اعتماد در حفاظت از حریم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین آزادی ۱۴ زندانی محکوم به قصاص استان تهران با حضور دادستان تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضائیه، دستور پیگیری وضعیت «احمدرضا بیضایی» استاد و محقق ایرانی بازداشت‌شده در ترکیه را صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از اتمام پروژه مدیریت آب‌های سطحی در محلات جی و هفت‌چنار خبر داد و گفت: در این طرح با پایش بیش از ۵۱۰ کوچه، پس‌کوچه و معبر، اقدامات گسترده‌ای برای بهبود نظام هدایت آب‌های سطحی انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به‌دنبال انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی در خصوص توقیف یک دستگاه کامیون که توسط یک پسر ۱۴ ساله هدایت می‌شد، سردار کرمی‌اسد جزئیات این تخلف را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به‌دنبال انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی در خصوص توقیف یک دستگاه کامیون که توسط یک پسر ۱۴ ساله هدایت می‌شد، سردار کرمی‌اسد جزئیات این تخلف را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تعزیرات حکومتی نسبت به فعالیت غیرقانونی برخی مشاوران املاک و تشویق مردم به پرداخت وجه پیش از ثبت رسمی معاملات ملکی هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: پیگیری احراز شهادت ۱۵۴ شهید و جان‌باخته محیط‌بان با همکاری بنیاد شهید و مراجع قضایی در دستور کار قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال احمر ایران در پیامی‌به همتای افغانستانی خود، ضمن ابراز همدردی با زلزله زدگان و خانواده قربانیان زلزله ۶.۳ ریشتری شب گذشته، برای اعزام نیرو‌های عملیاتی امدادی و ارسال کمک‌های بشردوستانه به حادثه دیدگان اعلام آمادگی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است