اقتصادی 16:28 - 13 فروردین 1399

گلدمن ساکس: بیکاری آمریکا ۱۵ درصد و رشد اقتصاد منفی۳۴ درصد می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، بانک گلدمن ساکس پیش‌بینی خود در مورد تأثیرات منفی شیوع کرونا بر اقتصاد آمریکا را اصلاح کرد و اعلام کرد پیش‌بینی می‌کند این تأثیرات از آن‌چه قبلاً گمان می‌رفت بدتر باشند.

این بانک در مورد ریکاوری و بازگشت اقتصاد آمریکا هم پیش‌بینی خود را تغییر داد و اعلام کرد حرکت رو به رشد اقتصاد در پایان این بحران بزرگ‌تر از آن‌چه قبلاً پیش‌بینی کرده بود خواهد شد.

گلدمن ساکس اعلام کرد انتظار دارد نرخ بیکاری امسال به ۱۵ درصد خواهد رسید، در حالی که در پیش‌بینی قبلی این نرخ ۹ درصد برآورد شده بود.

گلدمن پیش‌بینی کرد تولید ناخالص ملی آمریکا (رشد اقتصادی) در ۳ ماهه اول منفی ۹ درصد (رکود ۹ درصدی) و در ۳ ماهه دوم به منفی ۳۴ درصد خواهد رسید. این بدترین دوره اقتصاد آمریکا پس از جنگ جهانی دوم خواهد بود. این رکود بیش از ۳ برابر بدترین رکورد قبلی (منفی ۱۰ درصد) که در ۳ ماهه اول ۱۹۵۸ ثبت شده بود می‌باشد.

این در حالی است که گلدمن ساکس قبلاً پیش‌بینی کرده بود رشد اقتصادی آمریکا در ۳ ماهه اول منفی ۶ درصد و در ۳ ماهه دوم منفی ۲۴ درصد شود.

گلدمن پیش‌بینی کرد اقتصاد آمریکا در ۳ ماهه سوم با رشدی ۱۹ درصدی باز خواهد گشت. به این ترتیب اقتصاد آمریکا از بدترین ۳ ماهه تاریخ خود به بهترین ۳ ماهه تاریخ خود خواهد رسید.

در حالی که در هفته‌های اخیر ۳.۳ میلیون آمریکایی بیکار شده و درخواست حمایت از بیکاری خود را ثبت کرده‌اند، گلدمن پیش‌بینی کرد تا گزارش بعدی که در روز پنج‌شنبه اعلام خواهد شد، ۵.۵ میلیون نفر دیگر درخواست حمایت از بیکاری خود را ثبت کنند.

گلدمن ساکس پیش‌بینی کرد در سال ۲۰۲۰ اقتصاد آمریکا ۶.۲ درصد آب برود که این بدترین سال برای اقتصاد آمریکا از زمان رکود بزرگ این کشور در دهه ۱۹۳۰ است.


10465509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، از احتمال افزایش حقوق کارکنان دولت در دو مرحله طی سال آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پول را خیلی وقت‌ها فقط «وسیله پرداخت» می‌بینیم. اما واقعیت این است که پول، یک فناوری اجتماعی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از فردا دسترسی برخی بانک‌های ناتراز به سامانه ساتنا را محدود می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:طی دو روز آینده در نیمه شمالی، دوشنبه و سه‌شنبه در شرق کشور، کاهش دما و از سه شنبه تا پایان هفته روند افزایش دما در این مناطق رخ می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از دوخطه‌سازی مسیر ریلی کاشمر به بافق و همچنین از مشهد به سرخس و نیز برقی‌سازی آن با هدف افزایش ظرفیت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، مؤدیان برای بهره‌مندی از بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان تا ۲۸ بهمن ماه فرصت دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۶ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ثقفی گفت: طی ۱۸ ماه گذشته بیش از ۱۰ هزار تن سازه دریایی ساخته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نیرو با اشاره به بهره‌برداری ۷۵۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاه خورشیدی در نقاط مختلف کشور، اعلام کرد: با افتتاح این پروژه‌ها، ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به حدود ۴ هزار و ۲۰۰ مگاوات افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیر محمدی گفت:از سال آینده خودرو‌های هیبریدی با مصرف سوخت کمتر از ۵ لیتر در چرخه تولید قرار خواهند گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است