اجتماعی 10:32 - 02 خرداد 1401
فرماندهی کل انتظامی همزمان با فرا رسیدن سوم خرداد، سالروز آزادی خرمشهر پیامی صادر کرد.

الگوی حماسه آزادسازی خرمشهر؛ نسخه پیروزی برابر دشمن

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس،فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران همزمان با فرا رسیدن سوم خرداد ماه ، سالروز آزادی خرمشهر پیامی صادر کرد.

 در این پیام آمده است:« حماسه عظیم و ماندگار فتح خرمشهر در خرداد 1361 جلوه ای از نصرت الهی است که این رخداد باشکوه یکی از نقاط عطف تاریخ جنگ هشت ساله تحمیلی و ترجمان اراده ملی و تجلی مقاومت و ایستادگی رزمندگان است.

آزادسازی خرمشهر، مکتبی است که همواره به ما یادآوری می کند ولایت مداری اصل اساسی در کسب همه پیروزی هاست؛ فتح خرمشهر سبب تحکیم پایه های انقلاب شد تا آنجا که امروز بر این باوریم تنها راه مصونیت آفرینی برای کشور و موفقیت برابر آرایش جنگی دشمن که اشغال خرمشهرهای جدید انقلاب در بستر جنگ اقتصادی و نبرد اراده ها را دنبال می کند ، وحدت ، انسجام ملی و تردید به خود راه ندادن در شناخت دقیق برنامه های دشمن است.

حالا پس از چهل سال از فتح خرمشهر، راه همان راه است،با ایمان و اعتقاد مبارزه و مقاومت علیه تحریم های ظالمانه؛ وحدت و انسجام و یکدلی حول محور ولایت و هدایت های داهیانه مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای عزیز مدظله العالی فتحی دیگر را در سایر عرصه ها برای تعالی کشور رقم خواهیم زد».  

فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران الگوی حماسه آزادسازی خرمشهر، نسخه مقاومت و تسلیم ناپذیری برابر دشمن را ضامن پیروزی و غلبه ملت ایران بر زیاده خواهی های قدرت های سلطه گر قلمداد و ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای گلگون کفن به ویژه هشت سال دفاع مقدس، فرا رسیدن سالروز فتح خرمشهر و روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی را به محضر مقام معظم رهبری مدظله العالی، رزمندگان، جانبازان، خانواده های شهدا و همه مردم شریف ایران تبریک می گوید.

انتهای پیام/


11570352
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانوار‌های دهک‌های یک تا سه درآمدی از امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه با مراجعه به مراکز و فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ می‌توانند بدون محدودیت، کالا‌های اساسی مورد نیاز خود را تهیه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از مجروحان حوادث اخیر، با آنها گفت‌و‌گو و مشکلات آنها را بررسی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۶۱ هزار و ۴۵۷ تن کالای اساسی احتکاری در جریان بررسی ۱۱ هزار و ۲۵۴ انبار کالا در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: با توجه به انسداد محور چالوس در این ساعت، حجم قابل توجهی از ترافیک به سمت محور هراز هدایت شده و در حال حاضر تردد در این محور پرحجم گزارش می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «پاک» است. به گزارش ایسنا، آسمان تهران پس از بارش‌های ساعات گذشته
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور گفت: محور چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۶:۰۰ صبح امروز ۱۵ بهمن ماه بعد از چند ساعت انسداد، بازگشایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شیرخوارگاه آمنه گفت: با اجرای سیاست‌های جدید سازمانی، اولویت اصلی ما کاهش نگهداری شبانه‌روزی کودکان، بازگشت آنها به خانواده‌های زیستی یا جایگزین و فراهم‌سازی بستر امن برای فرزندخواندگی و میزبانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق فرایند برنامه ریزی شده و مطابق نرخ مصوب بانک توسعه اسلامی هر زائر می‌بایست ۷۲۰ ریال سعودی معادل ۱۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان را بابت هزینه قربانی واریز نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران از بررسی‌های فنی و تخصصی در رابطه با دلایل وقوع آتش سوزی در بازارچه جنت آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه از رایگان شدن خدمات مترو در ساعاتی از چهارشنبه به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) و ایام پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است