اقتصادی 09:30 - 20 فروردین 1399

موافقت شورای پول و اعتبار با پیشنهادات کرونایی بانک مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای پول و اعتبار با سیاست‌ها و برنامه‌های اعتباری پیشنهادی رئیس‌کل بانک مرکزی در شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا موافقت کرد.

یک‌هزار و دویست و نود و یکمین جلسه شورای پول و اعتبار دیروز، ۹۹.۰۱.۱۹ به ریاست عبدالناصر همتی برگزار شد و شورا پس از استماع و بحث و بررسی در رابطه با برنامه‌های در دست تدوین بانک مرکزی در سال جهش تولید، مقرر نمود در جلسات بعدی گزارشات لازم در این رابطه ارائه شود.

همچنین شورای پول و اعتبار با برنامه‌ها و سیاست‌های اعتباری پیشنهادی رئیس‌کل بانک مرکزی در شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا موافقت کرد.

در این جلسه همچنین رئیس‌کل بانک مرکزی گزارشی از خدمات پرسنل نظام بانکی در طول دوره شیوع ویروس کرونا که تعدادی از همکاران بانکی نیز در حین انجام مأموریت جان خود را از دست داده‌اند، به اطلاع اعضای شورا رساند.

شورای پول و اعتبار ضمن تقدیر از خدمات شبکه بانکی کشور و همدردی با خانواده جانباختگان کارکنان بانک‌ها ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا، مقرر کرد بانک مرکزی نسبت به هماهنگی لازم با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تدوین پروتکل‌های بهداشتی در ارتباط با فعالیت شعب بانک‌ها در شرایط بیماری کرونا و تداوم تأمین تجهیزات و امکانات لازم برای حفاظت از سلامت پرسنل توسط بانک‌ها، اقدام و به شبکه بانکی ابلاغ شود.

گفتنی است در این جلسه گزارشی از تمهیدات لازم برای ترمیم، تجهیز و ارتقای خدمات الکترونیکی شبکه بانکی با هدف کاهش ارائه خدمات حضوری در شعب بانک‌ها به اطلاع اعضای شورا رسید.


10475055
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم مبنا برای نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس تهران و فرابورس ایران برابر یک سهم تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در مسکو گفت:اجرایی شدن موافقت‌نامه تجارت آزاد میان طرفین را چارچوب حقوقی برای گسترش مناسبات تهران با پنج کشور عضو این اتحادیه خواند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:به تازگی در منطقه ۱۸ تهران فروریزش اتفاق افتاده که می‌تواند تهدیداتی برای حوزه ریلی به دنبال داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، اخبار منتشرشده درباره بروز اختلال در سامانه‌های ملی پرداخت را تکذیب کرد و از فعالیت عادی پایا و ساتنا در شبکه بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از آغاز عملیات اجرایی پروژه برقی کردن قطار تهران - مشهد تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت تور‌های اروپا در نوروز ۱۴۰۵ به عواملی همچون طول سفر، تعداد مقاصد و کیفیت خدمات بستگی دارد که با رزرو زودهنگام می‌توانید از گزینه‌های مناسب‌تری بهره‌مند شوید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت:این پروژه به دلیل مسائل ارزی متوقف شده بوددر این زمینه به یک مدل جدیدی رسیده‌ایم و طی سال جاری می‌توانیم آغاز عملیات آن را داشته باشیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دوره نقاهت بعد از کاشت ابرو یکی از مهم‌ترین مراحل این فرایند زیبایی است و کیفیت نتیجه نهایی تا حد زیادی به آن وابسته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نائب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات، اجرای قانون مالیات بر سوداگری را گامی ضروری برای مقابله با فعالیت‌های سوداگرانه و مخرب در اقتصاد دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است