اجتماعی 11:29 - 29 مهر 1400

ضرورت هم افزایی شهرداری و ناجا

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ صبح امروز در دیدار با شهردار تهران، بیان کرد: امروز برای آشنایی و ایجاد وحدت، همدلی، رفاه و هم‌افزایی خدمت شهردار تهران آمده‌ایم. با آغاز مدیریت جدید در شهرداری تهران باید یک ارتباط نزدیک و هم‌افزا میان شهرداری با نیروی انتظامی ایجاد شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ موضوع باعث شده که نیروی انتظامی به صورت مرتب و روزانه با شهرداری در ارتباط باشد، افزود: نگاه نیروی انتظامی در دوره‌های پیشین و جدید با توجه به روی کارآمدن مجموعه ولایی، انقلابی و جهادی وظیفه نیروی انتظامی را دوچندان می‌کند که در کنار مجموعه شهرداری تهران به ویژه آقای زاکانی باشد تا شهردار بتواند بدون هرگونه دغدغه‌ای مسئولیت‌های خطیر و مهمی که در شهرداری تهران است را به مرحله اجرا بگذارد و فعالیت‌ها را به خوبی انجام دهد.

سردار رحیمی با تأکید بر اینکه اگر نیروی انتظامی در دو بخش امنیت، آرامش و آسایش هماهنگی و هم‌افزایی‌های لازم را ایجاد کند حتماً اتفاقات خوبی در شهر رخ خواهد داد، بیان کرد: هم‌افزایی دستگاه قضا به ویژه دادستانی و دادسراها با نیروی انتظامی، امنیت آفرین خواهد بود.

وی عنوان کرد: در بخش آرامش و انضباط اجتماعی توسعه و رونق شهری، عمران و آبادانی؛ هم افزایی شهرداری و نیروی انتظامی جزو ضروریات است و باید این دو نهاد در کنار هم قرار گیرند تا کارها بسیار خوب به سامان برسد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه افزود: نیروی انتظامی با تمام امکانات در خدمت شهرداران مناطق و نواحی، معاونان و … خواهد بود؛ البته بنده این مورد را به همکاران خود ابلاغ کرده‌ام. این مورد با جدیت دنبال خواهد شد تا اهداف تیم مدیریت ولایی و جهادی شهرداری تهران اجرا شود.

سردار رحیمی در ادامه به ذکر تعدادی از موضوعات مورد مطالبه نیروی انتظامی پرداخت و گفت: ترافیک یکی از موضوعات مورد مطالبه رهبری و مسئولان نظام همچنین دغدغه ویژه جنابعالی است که این روزها مقداری مشکل ساز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این روزها ترافیک جدی در تهران مشاهده می‌شود که حجم این ترافیک از ساعت ۴ عصر به بعد بیشتر می‌شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه معتادان متجاهر در سطح شهر یکی دیگر از موضوعات مورد مطالبه نیروی انتظامی است، تصریح کرد: واقعیت دراین‌باره فراهم نبودن زیرساخت‌ها و اصلاح مسیر بازپروری است چرا که مسیر اشتباهی طی می‌شود. در این‌ باره علاوه بر هزینه، ساختمان‌های مورد نیاز طبق ماده ۱۵ و ۱۶ فراهم شده است اما مسیر اشتباهی برای بازپروری معتادان طی می‌شود.

سردار رحیمی در ادامه بیان کرد: پیش از این گفته بودیم که درباره خانه‌های بهاران هزینه‌هایی که انجام می‌شود، دور ریختن منابع است. بنده برای ایشان تحلیل کردم و شهردار پیشین هم این موضوع را پذیرفت. مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ مسیر بازپروری که طی می‌کنند اشتباه است همچنین اختصاص نیم تا یک درصد از بودجه سالانه شهرداری به بحث انضباط عمومی و امنیت اجتماعی را ذکر کرد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پایان با عرض تبریک برای مدیریت جدید شهردار تهران و آرزوی موفقیت برای او، گفت: فرمانده نیروی انتظامی تهران در خدمت تلاش شبانه روزی مدیریت شهری خواهد بود.


11282191
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران از ساخت دو شهرک خارج از تهران برای گروه‌های محروم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری با وزیر دادگستری و رئیس شورای عالی قضایی عربستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۹۲ نفر از محکومان افغانستانی محبوس در زندان‌های کشورمان به افغانستان منتقل شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در محور‌های شمالی از جمله چالوس، هراز، فیرزوکوه و فشم را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر دوره رایگان آموزش آنفولانزا را برای افزایش آگاهی و پیشگیری از شیوع این بیماری برگزار می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با شروع فصل سرما، راهنمای «۲۰ گام خودمراقبتی آنفلوانزا» برای افزایش آگاهی و پیشگیری از انتقال این بیماری منتشر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: فروش مدارک جعلی در فضای مجازی متأسفانه این روز‌ها در برخی کانال‌های تلگرامی و صفحات مجازی رواج پیدا کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت:طبق برآوردها بین ۲۰ تا ۲۲ درصد آلودگی هوای تهران مربوط به موتورسیکلت‌هاست
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیرهادی گفت: طبق قانون هوای پاک، سازمان حفاظت محیط زیست مسئولیت نظارت بر حسن اجرای قانون هوای پاک را برعهده دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور از آغاز روند به‌کارگیری نخستین گروه از سرباز محیط‌بانان آموزش‌دیده در یگان حفاظت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است