علمی فناوری 18:15 - 17 آبان 1398
از سوی مسئولان دانشگاه اعلام شد
مسئولان دانشگاه پیام نور با تاکید بر اینکه تصمیمی مبنی بر تعطیلی واحدهای پیام نور در دو استان آذربایجان شرقی و غربی گرفته نشده، اعلام کردند: تمامی کلاس‌های درسی و آموزشی واحدهای دانشگاه پیام نور دو استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی فردا شنبه دایر است.

توضیحاتی درباره فعالیت واحدهای پیام‌نور شهرهای زلزله‌زده

به گزارش ایسنا، طبق توضیحات ارائه شده، دانشگاه پیام نور تعداد ۲۹ واحد آموزشی در آذربایجان شرقی و شهرهای مختلف آن دارد که کانون زلزله بودند و خوشبختانه هیچ خسارتی به واحدهای دانشگاه در این دو استان وارد نشده است.

طبق اظهارات مسئولان این دانشگاه، به دنبال پیگیری های انجام شده، گزارشی از خسارت ناشی از زلزله شب گذشته در هیچ کدام از واحدهای دانشگاه حتی در شهرهایی که کانون زلزله بودند، دریافت نشده و بر اثر زلزله شب گذشته،  ساختمان های واحدهای دانشگاه پیام نور دچار لرزش شدند و اگرچه این موضوع کمی موجب نگرانی بین دانشجویان شد اما حتی در واحدهایی که کانون زلزله بودند خسارتی ایجاد نشد.

تمامی کلاس‌های درسی و آموزشی واحدهای دانشگاه پیام نور دو استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی فردا شنبه دایر است و تاکنون تصمیمی مبنی بر تعطیلی واحدهای این دانشگاه صورت نگرفته و اگر هم تصمیم جدیدی اتخاذ شود از طرف رییس واحد استانی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام


10287531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از بازگشت آموزش سواد پایه به مدارس و فعالیت حدود ۲ هزار پایگاه آموزشی در سراسر کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین سیگنال‌های هر سه ماهواره بومی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر» که عصر امروز به فضا پرتاب شدند، با موفقیت دریافت شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یزدانیان با اعلام ثبت ۱۰ پرتاب موفق در یک‌سال‌ونیم گذشته گفت پرتاب همزمان سه ماهواره سنجشی بومی، نشانه تثبیت فناوری فضایی ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات گفت: پرتاب همزمان سه ماهواره ایرانی می‌تواند با تقویت پایش منابع طبیعی در مناطق روستایی و دورافتاده، نقش مستقیمی در بهبود کیفیت زندگی مردم ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در مورد مدیریت منابع آبی کشور با استفاده از ماهواره‌های سنجشی سخن گفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به اینکه ماهواره‌های دیگری در بهمن ماه آینده به فضا پرتاب خواهیم کرد، گفت: مجموعه ماهواره‌های مهم شهید سلیمانی با ماهواره بر‌های داخلی به فضا پرتاب می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه با حضور ۱۲۰ نفری در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی، توانمندی و شایستگی خود را نشان دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صنعت فضایی را یک ضرورت راهبردی برای آینده کشور دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها از وضعیت قطب شمال زنگ خطر را به صدا درآورده‌اند؛ به گونه‌ای که گرمایش بی‌سابقه و ذوب سریع، ثبات جهانی را تهدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر مشترک PlayStation Plus هستید، اکنون این فرصت را دارید که به مناسبت کریسمس، از مجموعه‌ای فوق‌العاده از بازی‌ها در PS۵ لذت ببرید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است