سیاسی 18:58 - 27 دی 1398

پاسخ محرمانه شورای نگهبان به وزیر کشور درباره اظهارات «روحانی»

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در صفحه شخصی خود نوشت، فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان در هیئت های نظارت استانی و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات تمام شد و اکنون زمان رسیدگی به شکایات داوطلبان از نتایج اعلام شده توسط خود اعضای شورای نگهبان است.

وی تاکید کرد: کار شورای نگهبان تازه آغاز شده و تلاش می‌شود، شکایات به طور دقیق بررسی شود تا حقی از افراد و مردم ضایع نشود.

عضو حقوقدان شورای نگهبان در ادامه مطلب خود آورده است: نتایج اولیه بررسی صلاحیت‌ها نشان داد در میان تایید و رد شده‌ها، افراد شاخصی از هر دو جناح هستند و با هر کس در هر جایگاه و با انتساب به مقامات نیز مماشات نشده است.

طحان نظیف با بیان اینکه سخنان رئیس جمهور در خصوص تایید افراد فاقد صلاحیت، آغاز پروژه ضد ملی علیه وظایف یک نهاد قانونی بود که دیروز نیز توسط وزیر کشور ادامه یافت، آورده است: متاسفانه آن سخنان آقای روحانی امروز دستاویز وزیر امور خارجه آمریکا برای حمله به انتخابات ایران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه جنجال آفرینی در تریبون‌های عمومی هیچ خاصیتی ندارد، تاکید کرد: اگر ایشان از روند بررسی‌ها اطلاع کافی ندارد پیش از اظهار شکایت می‌تواند به شورای نگهبان بیاید و در جریان فرآیند بررسی‌ها قرار بگیرد.

عضو شورای نگهبان آورده است: نه انسان‌ها کالا هستند و نه انتخابات مغازه؛ اما عرضه کالای غیر استاندارد، فاسد و تاریخ گذشته به مردم، ظلم و خلاف قانون است.

طحان نظیف با اعلام اینکه برای حفظ انسجام و وحدت کشور پاسخ نامه دیروز وزیر کشور بطور محرمانه برای او ارسال شد، نوشت: امیدوارم مسئولان دولت از سوءاستفاده آمریکایی‌ها از اظهارات‌شان درس عبرت گیرند.


10349027
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اسلامی ایران و نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان در دیدار یکدیگر، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در حوزه‌های حمل‌ونقل، ترانزیت و توسعه زیرساخت‌های مرزی، بر پیگیری عملی توافقاتی که در سفر اخیر رئیس‌جمهور ایران به اسلام‌آباد نه...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیوند میان تجار، دانشگاه‌ها و صنایع ایران و عراق گفت: سرمایه‌گذاری مشترک و توسعه ارتباطات مرزی از اولویت‌های ماست. به استانداران استان‌های مرزی اختیار ویژه داده‌ایم تا از ظرفیت‌های گسترده موجود برای افزایش تبادل...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد پایتخت ترکمنستان، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نمازجمعه تهران می‌گوید براساس بررسی‌های میدانی و علمی، یکی از اصلی‌ترین علل رشد طلاق، شکسته‌شدن قاعده عفت و گسترش رفتار‌های ناهنجار در جامعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با همتای پاکستانی خود دیدار و درباره مهمترین مسائل دو جانبه گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر لزوم جبران عقب‌ماندگی در زمینه سلامت الکترونیک و ایجاد معماری هوشمند برای نظام سلامت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان این که هر ملتی برای صلح تلاش کند شایسته ستایش است، گفت: ایران اعتقاد راسخ دارد صلح از طریق پرهیز از یکجانبه گرایی قابل دستیابی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار با همتای ترکمنستانی خود، گفت: کشور‌های ما همسایگانی با تاریخ طولانی ارتباطات هستند و این همسایگی، مطابق با نگاه رهبران دو کشور، بر پایه برابری، دوستی، صلح و امنیت معنا پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار نخست وزیر میانمار، گفت: تصویر روشنی از ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور وجود دارد و لازم است کارشناسان مسیر‌های تقویت مناسبات را به‌صورت دقیق بررسی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در دیدار رهبر ملی ترکمنستان گفت: جهان امروز بیش از هر زمان دیگر محتاج شکل‌گیری اعتماد، صلح و همگرایی میان ملت‌هاست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است