اجتماعی 11:37 - 17 آذر 1398
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به اینکه ایران دهمین کشور تولیدکننده کربن در جهان هستیم، گفت: توسعه پایدار در کنار حفظ محیط زیست باید در نظر گرفته شود تا بیش از این شرمنده نسل‌های آینده نشویم.

رتبه دهم ایران در تولید کربن

به گزارش ایسنا، سعید محمودی در نشست تخصصی هماهنگی سند همکاری در حوزه آموزش حفاظت از محیط زیست و مدیریت مصرف آب و انرژی اظهار کرد: گسترش مسائل زیست‌محیطی در جهان اعم از افزایش دمای زمین و تغییر الگوی بارش‌ها حاصل اعمال غیر مسئولانه بشر است. ما در کشور طی یک سال ۲۵۰ میلیمتر بارندگی داریم اما این رقم در کشورهای دیگر جهان ۱۰۰۰ میلیمتر است.

وی ادامه داد: کشور ما دهمین کشور تولید کننده کربن در جهان است این درحالیست که ما جزو کشورهای صنعتی نیستیم بنابراین ما اگر می‌خواهیم که آینده بهتری داشته باشیم باید در مصرف منابع صرفه‌جویی و مسئولانه‌تر رفتار کنیم.

مدیرکل اداره حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه ما در گذشته تصمیمات اشتباهی در برخی حوزه‌ها گرفتیم که امروزه ما را گرفتار کرده است، تصریح کرد: آموزش محیط زیست و تغییر نگرش در این زمینه باید در سطح گستره‌تری نسبت به گذشته صورت گیرد.

محمودی با تاکید بر اینکه ما نیاز به آموزش نسل‌های آینده برای حفظ محیط زیست داریم، گفت: می‌توانیم در این زمینه از تجربیات کشورهای دیگر استفاده و برنامه‌های مناسبی برای رفع مشکلات محیط زیست تدوین کنیم.

وی در پایان اظهار کرد: مبانی نظری توسعه پایدار و محیط زیست باید در تصمیمات کلان در نظر گرفته شود تا بیش از این شرمنده نسل‌های آینده نشویم.

انتهای پیام


10313289
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از برخورد سه دستگاه اتوبوس و یک دستگاه مینی‌بوس در بزرگراه همدانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: بر اساس مصوبه اخیر کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری، شرایط و امکان انتقال ۳۸۰ نفر از محکومین افغانستانی به کشورشان مهیا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه حمل‌ونقل عمومی، بر همکاری نزدیک مدیریت شهری و صنعت خودروسازی برای نوسازی ناوگان و کاهش آلودگی هوا تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه در قانون اساسی تحت عنوان مدیریت یکپارچه شهری پیش بینی شده؛ هنوز به مرحله اجرا در نیامده و امیدواریم با اصلاحات مجلس، همراه با قانون شورا‌ها شاهد انجام آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در عرفات، مزدلفه و منا، بر ضرورت اصلاح فرآیند‌های اجرایی و بهبود مشکلات گذشته و رفع نواقص پیش از موسم حج تمتع ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: رویکرد ما در استان تهران، تحولی و مبتنی بر کار جهادی و شبانه‌روزی خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ با اشاره به وقوع بارش‌های پیش‌رو، از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و احتیاط کامل حرکت کنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران از اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر‌های مطهر ۳۰۰ شهید گمنام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران از آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا، از ۲۴ تا ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد: تمام مدیران مشمول ماده ۴۱ باید حداقل سه ماه پیش از ثبت‌نام استعفا دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است