بین‌الملل 19:08 - 01 آبان 1399

قانون منع رفت و آمد به ۲۰ استان فرانسه گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، در چارچوب تشدید تدابیر سخت‌گیرانه در راستای مقابله با ویروس کرونا مقارن با افزایش شدید آلودگی به کووید- ۱۹ در این کشور، دولت فرانسه اعلام کرد که بیش از ۲۰ استان و منطقه دیگر در وضع هشدار حداکثری قرار گرفته اند. بر این اساس، به‌زودی در این استان ها نیز مقررات منع رفت و آمد به اجرا در خواهد آمد.

پیش از این در ۹ استان بزرگ فرانسه که در وضع هشدار حداکثری بسر می‌بردند از جمله استان ایل دو فرانس به مرکزیت پاریس قانون منع تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۶ بامداد به اجرا در آمده بود.

این در حالی است که ۲۷ مهر ماه اعلام شد که اجرای مقررات منع آمد و شد شبانه از ساعت ۲۱:۰۰ به وقت محلی در شهر پاریس و بسیاری از شهرهای این کشور آغاز شد.

در این راستا معابر، کوچه‌ها و خیابان‌های پر رفت و آمد پاریس خالی از شهروندان شد. دولت پاریس ۱۲ هزار نیروی پلیس و ژاندارمری را مسئول کنترل اجرای این مقررات کرده بود.

گفتنی است که امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه پیشتر اعلام کرده بود که قانون منع رفت و آمد شبانه از ۱۷ اکتبر ماه جاری در پاریس پایتخت این کشور و بسیاری از شهرهای دیگر برقرار می‌شود.


10776128
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است