بین‌الملل 16:44 - 10 فروردین 1399
دفتر ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که دولت عملا نقشش را درخصوص مذاکرات صلح انجام داده و در حال حاضر همه چیز به طالبان باز می‌گردد که برای تحقق صلح ابراز تمایل کند.

توضیحات کابل درباره دلایل شکست توافق با طالبان

به گزارش ایسنا، خبرگزاری خامه پرس افغانستان به نقل از وحید عمر، مشاور دفتر ریاست جمهوری این کشور با اشاره به دلایل شکست توافق با طالبان، مسئولیت پیشبرد مذاکرات صلح را برعهده این گروه شبه‌نظامی گذاشت.

وی در کنفرانس مطبوعاتی که امروز (یکشنبه) در کابل برگزار شد در واکنش به بیانیه طالبان در خصوص هیات صلح افغانستان گفت: من به شدت با توافق بین آمریکا و طالبان مخالفم. طالبان باید مسائل را با هیات ما بررسی کند و ما هم مسائل را با هیات طالبان حل می‌کنیم. تنها هیات نماینده افغانستان تیمی است که معرفی کردیم.

وی همچنین نسبت به آغاز مذاکرات افغانی-افغانی ابراز امیدواری کرد.

طالبان روز شنبه با تیم مذاکره کننده دولت افغانستان که به تازگی اعلام شده مخالفت کرد.

انتهای پیام


10462028
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور اعلام کرد: بیش از ۷۰ درصد خروج اتباع غیرقانونی از کشور داوطلبانه بوده است و مخالفان ایران و افغانستان به دنبال ایجاد التهاب هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور‌های دموکرات می‌گویند سیاست‌های ترامپ توانایی رقابت آمریکا با چین را تضعیف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اسبق ترامپ معتقد است اقدامات اخیر او برای صلح اوکراین نمایشی و با هدف رسیدن به جایزه صلح نوبل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین دنیس شمیخال، نخست‌وزیر فعلی را به عنوان وزیر دفاع جدید پیشنهاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کالاس، اگرچه نشانه‌هایی از افزایش تعداد کامیون‌های حامل کمک‌ها به غزه مشاهده شده، اما این میزان بهبود در وضعیت بشردوستانه این منطقه کافی نیست. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه بیانیه جدیدی درباره رویدادهای استان سویدا صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس: نتانیاهو با مهارت تمامی دور‌های مذاکره را خراب می‌کند و نمی‌خواهد به هیچ توافقی برسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات می‌گویند بیش از ۷۰۰ فلسطینی هنگام جمع‌آوری آب در غزه بر اثر آتش‌سوزی اسرائیل شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس چهار راه اتصال؛ نقش افغانستان در یک کمربند و یک راه با حضور دیپلمات های چندین کشور در کابل برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهلت خروج مهاجران افغانستانی از طریق مرز زمینی دوغارون تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ تمدید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است