بین‌الملل 16:44 - 10 فروردین 1399
دفتر ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد که دولت عملا نقشش را درخصوص مذاکرات صلح انجام داده و در حال حاضر همه چیز به طالبان باز می‌گردد که برای تحقق صلح ابراز تمایل کند.

توضیحات کابل درباره دلایل شکست توافق با طالبان

به گزارش ایسنا، خبرگزاری خامه پرس افغانستان به نقل از وحید عمر، مشاور دفتر ریاست جمهوری این کشور با اشاره به دلایل شکست توافق با طالبان، مسئولیت پیشبرد مذاکرات صلح را برعهده این گروه شبه‌نظامی گذاشت.

وی در کنفرانس مطبوعاتی که امروز (یکشنبه) در کابل برگزار شد در واکنش به بیانیه طالبان در خصوص هیات صلح افغانستان گفت: من به شدت با توافق بین آمریکا و طالبان مخالفم. طالبان باید مسائل را با هیات ما بررسی کند و ما هم مسائل را با هیات طالبان حل می‌کنیم. تنها هیات نماینده افغانستان تیمی است که معرفی کردیم.

وی همچنین نسبت به آغاز مذاکرات افغانی-افغانی ابراز امیدواری کرد.

طالبان روز شنبه با تیم مذاکره کننده دولت افغانستان که به تازگی اعلام شده مخالفت کرد.

انتهای پیام


10462028
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به مسکو خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی گزارش دادند که تماس تلفنی ترامپ و مادورو آخرین تلاش برای جلوگیری از جنگ دو کشور بوده و آمریکا بر استعفای مادورو اصرار داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاست دوگانه اردوغان، منطقه را به سمت احیای ایدئولوژیک و نظامی‌گری عثمانی سوق می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطینی تنها راه حل پایدار برای وضعیت کنونی است، هرچند (رژیم) اسرائیل هنوز آن را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا و مقامات وقت را متهم کرد که با عدم نظارت کافی بر ورود مهاجران، کشور را دچار بحران کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا مذاکرات صلح را از ساعتی پیش آغاز کردند تا طرح اصلاح‌شده برای پایان دادن به جنگ را نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در اندونزی تا کنون بیش از ۴۰۰ کشته و ۴۰۰ مفقودی بر جای گذاشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است