علمی فناوری 12:47 - 05 تیر 1401

چین ۴ ماهواره به فضا فرستاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، شرکت Expace که تهیه کننده سرویس های تجاری پرتاب است، موشک Kuaizhou-۱A را از مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان در صحرای گوبی واقع در شمال غربی چین پرتاب کرد.

این موشک ماهواره تیانشنیگ ۱ را به مدار قطبی زمین برد. درباره این ماهواره اطلاعات اندکی وجود دارد. ابزار مذکور توسط انستیتو «مکانیکس» تحت نظارت آکادمی علوم چین ساخته شده است. رسانه های چینی به طور مبهم درباره آن توضیحاتی داده و ادعا کرده اند ماهواره مذکور برای ردیابی محیط فضایی به کار می رود.

شرکت Expace زیرمجوعه شرکت علوم و صنعت هوافضای چین (CASIC) است که یک غول دفاعی دولتی با طرح‌های فضایی تجاری مخصوص خود به حساب می آید.

چین ۴ ماهواره به فضا فرستاد

CASIC خواهر شرکت علوم و فناوری هوافضای چین(CASC) به حساب می آید. CASC پیمانکار فضایی اصلی چین و اپراتور موشک های خانواده لانگ مارچ است.

۲۴ ساعت پس از انجام ماموریت ارسال ماهواره تیانشنیگ ۱ نیزCASC یک موشک لانگ مارچ ۲D را از مرکز پرتاب ماهواره شیچانگ در جنوب شرقی چین به فضا فرستاد. محموله این موشک ۳ ماهواره یوگان ۳۵ بودند که به ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری زمین رفتند. نخستین دسته از ماهواره های یوگان ۳۵ در نوامبر ۲۰۲۱ میلادی به فضا فرستاده شد.

به نوشته خبرگزاری رسمی شینهوا، این سه ماهواره برای انجام آزمایش های علمی، رصد منابع زمینی، تخمین محصول کشاورزی و جلوگیری از بلایا استفاده می شود.

عملیاتهای مذکور بیست و یکمین و بیست و دومین پرتاب های فضایی چین در سال ۲۰۲۲ میلادی به حساب می آیند. CASC به تنهایی تصمیم دارد ۵۰ ماموریت فضایی در سال جاری میلادی انجام شود که البته ۶ ماموریت آن برای تکمیل ایستگاه فضایی تیان گانگ در مدار زمین است.


11605360
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌ها نشان می‌دهد که سالیانه ۶ میلیون ماموریت در اورژانس کشور انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه با حضور بیش از ۷۰۰ دانشجو از ۸۶ دانشگاه ایران برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: مردم باید شیرینی اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع مهم در نظام بهداشت و سلامت را احساس کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت ورزش در سلامت جسم و روان دانشجویان، هدف اصلی المپیاد ورزش‌های فناورانه را تقویت همدلی و نشاط در محیط دانشگاه‌ها دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی مصرف انگور تازه را برای برخی افراد ممنوع کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» احمد آریایی‌نژاد با هشدار درباره خروج سالانه هزاران دانشجوی مستعد به خارج از کشور بر اثر کمبود ظرفیت پزشکی، این روند را اتلاف سرمایه ملی دانست و پیشنهاد کرد با ایجاد دانشگاه‌های غیرانتفاعی داخلی و برگزاری آزمون‌های چندمرحله‌ای، هم از مهاجرت...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، در اجلاس وبیناری با اعلام آغاز کشوری برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع، از پیگیری مصوبه مجلس مبنی بر اختصاص ۸۰ همت به وزارت بهداشت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارنامه نتایج آزمون معوق کارشناس رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت سامسونگ در حال آماده شدن برای عرضه گلکسی S26 اولترا با مشخصات و قابلیت‌های شگفت انگیز است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌توانند با استفاده از چسب‌های پوستی HRT به جای قرص‌های خوراکی، خطر لخته شدن خون و بیماری قلبی را کاهش دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است