بین‌الملل 21:50 - 11 آذر 1399

امضای توافقنامه نظامی میان آمریکا و قطر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از قنا، قطر و آمریکا توافق نظامی دو جانبه به امضا رساندند.

بر اساس این گزارش؛ قطر و آمریکا در چارچوب توافقنامه اجرایی بین وزارتخانه‌های دفاع دو کشور، توافقنامه نظامی در زمینه فعالیت‌های دریایی امضا کردند.

عبدالله حسن السلیطی فرمانده نیروی دریایی قطر از جانب دوحه و ساموئل پاپارو فرمانده نیروی دریایی ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه از جانب واشنگتن قرارداد را در حضور غانم بن شاهین الغانم رئیس ستاد کل نیروهای مسلح قطر امضا کردند.

همچنین عبدالعزیز صالح السلیطی رئیس هیئت همکاری بین المللی نظامی قطر و گریتا سی هولتز کاردار سفارت آمریکا در قطر و شماری از افسران نیروی مسلح قطر در این مراسم حضور داشتند.

در حاشیه مراسم امضای این توافقنامه، غانم بن شاهین الغانم رئیس ستاد نیروهای مسلح قطر با ساموئل پاپارو فرمانده نیروهای دریایی فرمانده مرکزی آمریکا در خاورمیانه دیدار کرد و طرفین همکاری نظامی میان دو کشور و راههای توسعه آن‌را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

این سفر یک هفته پس از آن روی می‌دهد که کریستوفر میلر سرپرست وزارت دفاع آمریکا نیز هفته گذشته به دوحه رفت و با مقام‌های نظامی این کشور دیدار کرده بود.

حدود ۱۳ هزار نظامی آمریکایی که بیشتر آنان در نیروی دریایی مشغول فعالیت دارند، در پایگاه العدید واقع در ۳۰ کیلومتری جنوب غرب دوحه؛ پایتخت قطر حضور دارند.

آمریکا از این پایگاه که بزرگ‌ترین پایگاه نظامی این کشور در خاورمیانه است، برای حمله به مواضع گروهک تروریستی داعش در سوریه و عراق استفاده کرده است.


10836841
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که در پی حملات عصر امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسید و یک نفر دیگر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سومین نفتکش را در سواحل ونزوئلا در آب‌های بین‌المللی توقیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با ادعای تجدید تسلیحات حماس و حزب‌الله، بر خلع سلاح این گروه‌ها تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ با اختصاص بودجه بی‌سابقه، استخدام هزاران مأمور و تشدید عملیات میدانی، در حال آماده‌سازی سرکوب گسترده‌تر مهاجران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امانوئل مکرون از تصمیم فرانسه برای ساخت یک ناو هواپیمابر جدید خبر داد که قرار است در اواخر دهه ۲۰۳۰ جایگزین ناو هسته‌ای شارل دوگل شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس پستی دانمارک آخرین نامه خود را هفته آینده تحویل داده و به سنتی بیش از ۴۰۰ ساله پایان خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در ادامه نقض مکرر آتش‌بس، برای دومین بار طی ۲۴ ساعت گذشته جنوب لبنان را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حادثه تیراندازی به جمعیت در ژوهانسبورگ که هنوز انگیزه آن مشخص نیست، ۹ نفر جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور سوئیس گفت که باید اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان و نوجوانان در برابر رسانه‌های اجتماعی انجام داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور نوار غزه پس از ریزش یک ساختمان در محله «شیخ رضوان» که به شهادت چهار شهروند انجامید، از جامعه بین‌المللی خواست برای ورود فوری مصالح ساختمانی و خانه‌های پیش‌ساخته جهت آغاز بازسازی و جلوگیری از تشدید بحران انسانی اقدام کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است