فرهنگی‌هنری 15:13 - 06 مهر 1399

برنامه شب ادبیات با پرونده منوچهر آتشی روی آنتن می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر، چهارمین قسمت از فصل جدید برنامه تلویزیونی شب ادبیات با محوریت بررسی شخصیت و شعر منوچهر آتشی فردا دوشنبه ۷ مهر از آنتن شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

شب ادبیات که دوشنبه شب‌ها میزبان دوستداران ادب و اندیشه است، شامل دو میز شعر و روایت است که به ترتیب علیرضا بهرامی و محمدرضا شرفی‌ خبوشان عهده‌دار اداره آن هستند. این‌برنامه از سری‌برنامه‌های «شب‌های هنر» شبکه چهار است که با تهیه‌کنندگی احسان وحیدزاده، سردبیری حامد صلاحی و اجرای جواد مولانیا پخش می‌شود.

قسمت جدید این‌برنامه، به دو موضوع «واکاوی شعر و شخصیت منوچهر آتشی» با حضور محمد ولی‌زاده و «تعامل تجربه زیسته و روایت» با حضور رامبد خانلری می‌پردازد.

این‌برنامه زنده، فردا دوشنبه ۷ مهر از ساعت ۲۳ از آنتن شبکه چهار سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می‌شود.


10736575
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پاسداشت هنرمندان پیشکسوت متولد آبان ماه با حضور جمعی از هنرمندان، مدیران فرهنگی و اصحاب رسانه در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزارت ارشاد از آغاز فعالیت کارگروه کاغذ در معاونت فرهنگی و فراخوان رسمی برای واردات کاغذ حوزه نشر خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با بیان اینکه تحول در صداوسیما هدفی محدود به زمان نیست، بلکه ملکه رفتاری و هویتی است؛ رویداد ملی «ایران جان» را زاییده نگاه تحولی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هفتمین نشست سراسری افق تحول رسانه ملی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما صبح روز سه‌شنبه، ۲۷ آبان‌ماه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر تلویزیون درباره نقشش در «دشتستان» توضیح داد: در این سریال نقش مهندسی به نام خسرو را داشتم که در کار ساخت‌وساز و از منظر مالی و اجتماعی جزو طبقات بالای جامعه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوتاه «اسکار» جایزه بهترین فیلم بخش مسابقه فیلم کوتاه در هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مدنی را دریافت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «اولین گمنامه» نوشته علیرضا ناسوتی با کارگردانی علیرضا عمرانی از ۲ آذر و همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه (س) در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «سه به بعد» به تهیه‌کنندگی مهدی صابر درویش، هر روز حوالی ساعت ۱۵ تا ۱۵:۳۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ایام شهادت و سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) نمایش‌های سراسر کشور برای ۲ شب روی صحنه نخواهند رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما گفت: یکی از اهداف برجسته رویداد ملی «ایران جان» این بود که مردم نسبت به آن احساس رضایت داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است