بین‌الملل 14:01 - 09 خرداد 1399

اردوغان رفتار پلیس آمریکا در قتل یک سیاه پوست را فاشیستی خواند

به گزارش خبرگزاری مهر، «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه قتل شهروند آمریکایی به دست پلیس این کشور را محکوم کرد.

در این ارتباط رجب طیب اردوغان در حساب کاربری خود در توئیتر با انتقاد از رفتار پلیس آمریکا نوشت: رویکرد نژادپرستانه و فاشیستی که منجر به مرگ جورج فلوید در شهر مینیاپولیس در نتیجه شکنجه شد، نه تنها همه ما را ناراحت کرده بلکه این موضوع تبدیل به یکی از دردناک‌ترین مظاهر نظام ناعادلانه‌ای شده است که ما در سراسر جهان علیه ان ایستاده‌ایم.

اردوغان همچنین گفت: به عنوان عضوی از تمدن اسلامی که به خاطر خالقمان به ما عشق به هم نوع را می‌آموزد، این ذهنیت غیر انسانی را محکوم می‌کنم. ترکیه همیشه در برابر همه حملات به بشریت صرف نظر از اینکه این حملات کجا، تحت چه مستمسک یا با چه شکلی باشد، ایستاده است.

واکنش اردوغان پس از آن صورت گرفته که یک افسر سفیدپوست در آمریکا یک فرد سیاه‌پوست را در شهر «میناپولیس» به قتل رساند.

به گزارش روزنامه «نیویورک تایمز» این مرد سیاه پوست که حدود ۴۰ ساله داشت با رفتار خشن پلیس روبه‌رو شد که به دستان او دستبد زند و او را با صورت روی زمین خواباندند.

بنابر ادعای پلیس، این مرد که مشکلات پزشکی داشت بعد از انتقال به بیمارستان «هنپین کانتی» با خودروی امدادی جان خود را از دست داد. این در حالی است که در فیلمهای منتشر شده از سوی عابران در این صحنه که در شبکه‌های اجتماعی نیز انعکاس گسترده داشت این مرد سیاه پوست با فشار زانوی یک افسر پلیس مینیا پلیس مواجه شده و مرتب فریاد میزند، «نمیتوانم نفس بکشم.»


10551315
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقی تازه نشان می‌دهد ضعف‌های گسترده در سیستم امنیتی لوور باعث شد سارقان جواهرات چندین میلیون یورویی ۳۰ ثانیه فرصت فرار داشته باشند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس می‌گوید تصویب بیش از ۷۶۰ واحد مسکونی غیرقانونی دیگر در کرانه باختری اشغالی نقض قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز پنجشنبه جلسه دیگری از رهبران اروپایی مربوط به اوکراین برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا ایجاد یک منطقه غیرنظامی را به عنوان گزینه‌ای برای حل و فصل مسئله مرز‌ها در اوکراین پیشنهاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه لبنان در نامه‌ای بطور رسمی از وزیر خارجه کشورمان به دلیل نبود فضای مساعد برای سفر به ایران عذرخواهی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش تازه نابرابری جهانی نشان می‌دهد کمتر از ۶۰ هزار نفر در جهان مالک ثروتی معادل سه برابر دارایی نیمی از فقیرترین مردم زمین هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افزایش بی‌سابقه تحرکات نظامی ارتش‌های ترکیه و سوریه در شمال و شرق سوریه، نشان از آماده‌سازی برای حمله مشترک علیه نیرو‌های دموکراتیک سوریه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه مصر و آمریکا در یک تماس تلفنی، آخرین تحولات غزه، اجرای طرح ترامپ و تشکیل نیروی بین‌المللی ثبات را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد که این کشور در اوکراین صلح پایدار می‌خواهد نه آتش‌بس.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانمارک برای اولین بار پس از تهیه یک سند اطلاعاتی آمریکا را به عنوان تهدید برای امنیت ملی خود دسته‌بندی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است