سیاسی 18:13 - 17 مهر 1398

رئیس جمهور نباید نهادهای مسئول را به عدم رعایت قانون فرا خواند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در توئیتر تاکید کرد: مطالب امروز آقای رئیس جمهور که خود سوگند یاد کرده پاسدار قانون اساسی باشد یعنی نادیده انگاشتن قانون اساسی و قوانین انتخابات. از آقای رئیس جمهور انتظار آن بود تا همگان را به اجرای مُرّ قانون و احترام به آن دعوت کند، نه با هیجان سیاسی نهادهای مسئول را به عدم رعایت قانون فرا خواند.

همچنین سخنگوی شورای نگهبان در توییت دیگری نوشت: «ورود افراد دارای سوابق فساد اخلاقی و اقتصادی به مجلس خلاف حق‌الناس بوده و شورای نگهبان ‌به عنوان ناظر انتخابات در قبال آن مسئول است و وظیفه خود را طبق قانون انجام خواهد داد. مقامات کشور بهتر است بر الگوی رعایت قانون تاکید کنند نه بر طبل فرار از قانون بدمند».


10262475
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گلبانگ رسا و وحدت‌آفرین «الله‌اکبر» ساعت ۲۱ امشب و به طور همزمان در سراسر کشور طنین‌انداز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف گفت: جشنواره ملی فیلم فجر هر سال نسبت به سال قبل بهتر شده و پیشرفت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نه ما با هنرمندان قهر هستیم و نه آنان با ما قهر هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن سالروز تاریخی افتتاح سفارت فلسطین در تهران، این واقعه تاریخی به همت دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی مراسم گرامی داشته شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: آمریکایی‌ها باید عاقلانه بیندیشند و نگذارند نتانیاهو با ژست‌گرفتن القا کند که «می‌خواهم بروم و چارچوب مذاکرات هسته‌ای را به آمریکایی‌ها یاد بدهم».
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل گفت: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده که حل مسائل پیچیده کشور، همواره با تکیه بر جوانان بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انصارالله یمن با علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در آستانه چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب، بر نقش کلیدی مردم در اقتدار کشور تأکید کرد و از همه هموطنان برای حضور گسترده در راهپیمایی امسال دعوت به عمل آورد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش ایرنا گفت: با توجه به اینکه بنای ما این بوده و هست که تمرکز در مذاکرات بر موضوع هسته‌ای باشد، و نیز به دلایل دیگر، تصمیم بر این شد که محل مذاکرات همان مسقط باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: معمولاً پس از وقوع حوادث اجتماعی، بحث‌ها مقطعی است و به‌تدریج به فراموشی سپرده می‌شود، در حالی که بدون ریشه‌شناسی، فاصله بروز ناآرامی‌ها کوتاه‌تر خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است