سیاسی 18:13 - 17 مهر 1398

رئیس جمهور نباید نهادهای مسئول را به عدم رعایت قانون فرا خواند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در توئیتر تاکید کرد: مطالب امروز آقای رئیس جمهور که خود سوگند یاد کرده پاسدار قانون اساسی باشد یعنی نادیده انگاشتن قانون اساسی و قوانین انتخابات. از آقای رئیس جمهور انتظار آن بود تا همگان را به اجرای مُرّ قانون و احترام به آن دعوت کند، نه با هیجان سیاسی نهادهای مسئول را به عدم رعایت قانون فرا خواند.

همچنین سخنگوی شورای نگهبان در توییت دیگری نوشت: «ورود افراد دارای سوابق فساد اخلاقی و اقتصادی به مجلس خلاف حق‌الناس بوده و شورای نگهبان ‌به عنوان ناظر انتخابات در قبال آن مسئول است و وظیفه خود را طبق قانون انجام خواهد داد. مقامات کشور بهتر است بر الگوی رعایت قانون تاکید کنند نه بر طبل فرار از قانون بدمند».


10262475
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها تاکید کرد: از امروز هیات‌های نظارت استان بررسی دقیق شکایات داوطلبان انتخابات شورا‌ها را آغاز کرده و این روند تا ۸ اسفند ادامه خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات وصول عوارض برق بیش از سقف مقرر قانونی، به مبلغ ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ توسط شرکت توانیر را احراز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: با تکیه بر عقلانیت و اعتماد جمعی و پذیرش خطاها، ناکارآمدی‌ها و غفلت‌ها، از بحران‌ها به لطف خداوند عبور خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس می‌گوید افزایش حقوق در بودجه ۱۴۰۵ را بین ۲۱ تا ۴۳ درصد تصویب کردیم و در اواسط سال آینده ۱۵ درصد دیگر افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی در تماسی تلفنی با وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی در تماسی تلفنی با وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عجیب اما واقعی؛ حمله به مراکز نظامی در دستور کار قرار می‌گیرد، آن هم برای جنگ مسلحانه در کف شهر!
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر ناآرامی‌های دانشگاه‌ها در روزهای گذشته پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به دلیل درگذشت وارطان وارطانیان، مصاحبه باشگاه خبرنگاران جوان با نماینده اسبق ارامنه در مجلس شورای اسلامی را مشاهده می‌کنید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه، وجود سلاح‌های کشتارجمعی در اختیار رژیم اسرائیل و تهدیدات هسته‌ای مکرر آن را مانعی در مسیر تحقق هدف خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است