بین‌الملل 10:36 - 21 مرداد 1401

۲ کشتی حامل محصولات کشاورزی بنادر اوکراین را ترک کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که دو کشتی حامل محصولات کشاورزی بنادر اوکراین را ترک کرد که مقصد یکی از کشتی ها ایران است.

وزارت دفاع ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: یک فروند کشتی با پرچم ولز، حامل ۳ هزار ۵۰ تن گندم به مقصد ترکیه و یکی فروند کشتی دیگر با پرچم جزیره مارشال، حامل ۶۰ تن ذرت به مقصد ایران، بنادر اوکراین را ترک کردند.

نمایندگان روسیه، اوکراین و روسیه در ۲۲ جولای توافقنامه را در استانبول امضا کردند که به موجب آن محدودیت صادرات محصولات کشاورزی و کودهای روسی برداشته شد.

دو طرف روسی و اوکراینی توافق کردند تا صادرات غلات از بنادر دریای سیاه از سر گرفته شود. توافق مذکور با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل امضا شده است.

گفتنی است، تاکنون چندین کشتی حامل غلات اوکراین با عبور از تنگه‌های ترکیه راهی بازارهای جهانی شده‌اند.


11651648
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به آکسیوس گفته‌اند که رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه طرح جدیدی را برای مسلح کردن اوکراین اعلام خواهد کرد که انتظار می‌رود شامل سلاح‌های تهاجمی باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات سازمان همکاری اسلامی و مالزی درباره آخرین تحولات افغانستان و پیگیری نتایج نشست‌های دوحه رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است