بین‌الملل 10:36 - 21 مرداد 1401

۲ کشتی حامل محصولات کشاورزی بنادر اوکراین را ترک کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که دو کشتی حامل محصولات کشاورزی بنادر اوکراین را ترک کرد که مقصد یکی از کشتی ها ایران است.

وزارت دفاع ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: یک فروند کشتی با پرچم ولز، حامل ۳ هزار ۵۰ تن گندم به مقصد ترکیه و یکی فروند کشتی دیگر با پرچم جزیره مارشال، حامل ۶۰ تن ذرت به مقصد ایران، بنادر اوکراین را ترک کردند.

نمایندگان روسیه، اوکراین و روسیه در ۲۲ جولای توافقنامه را در استانبول امضا کردند که به موجب آن محدودیت صادرات محصولات کشاورزی و کودهای روسی برداشته شد.

دو طرف روسی و اوکراینی توافق کردند تا صادرات غلات از بنادر دریای سیاه از سر گرفته شود. توافق مذکور با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل امضا شده است.

گفتنی است، تاکنون چندین کشتی حامل غلات اوکراین با عبور از تنگه‌های ترکیه راهی بازارهای جهانی شده‌اند.


11651648
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های رسانه‌های عبری‌زبان، صدای انفجار شدیدی در منطقه رامات‌گان در شرق تل‌آویو شنیده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه المسیره گزارش داده که عربستان سعودی مناطق مرزی استان صعده در یمن را هدف حمله قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل، مدعی شد ایران اخیراً رزمایش‌های نظامی برگزار کرده و اسرائیل در حال رصد تحولات و انجام آماده‌سازی‌های لازم است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار و آتش‌سوزی در یک کارخانه شیمیایی متعلق به شرکت نروژی «الکم» در نزدیکی شهر لیون در جنوب شرقی فرانسه، سه نفر را به شدت مجروح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، تأکید کرد کشورش نیازمند «یک توافق تاریخی با آمریکا درباره تضمین‌های امنیتی» است که توسط کنگره تصویب شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی اسرائیل، از بنیامین نتانیاهو خواست در دیدار پیش رو با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اصرار کند که به اسرائیل اجازه داده شود حمله به حماس در غزه را ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه روسیه و ونزوئلا در تماس تلفنی، اقدامات اخیر ایالات متحده علیه محموله‌های نفتی ونزوئلا را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی در طول ۷۳ روز پس از آغاز آتش‌بس، ۸۷۵ مورد نقض این توافق را مرتکب شده که به شهادت ۴۱۱ فلسطینی و مجروح شدن ۱۱۱۲ نفر دیگر انجامیده است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ایتالیا، اعلام کرد کشورش حتی پس از خروج نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل (یونیفیل) که طبق برنامه در پایان ۲۰۲۶ لبنان را ترک می‌کنند، به حضور نظامی خود در این کشور ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل اتحادیه عرب، با هشدار نسبت به تسلط افراط‌گرایان صهیونیست بر رژیم اسرائیل، تأکید کرد هدف نهایی توسعه‌طلبی‌های این رژیم، نابودی امکان تشکیل دولت مستقل فلسطینی و تثبیت نظام سرکوب است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است