بین‌الملل 10:36 - 21 مرداد 1401

۲ کشتی حامل محصولات کشاورزی بنادر اوکراین را ترک کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که دو کشتی حامل محصولات کشاورزی بنادر اوکراین را ترک کرد که مقصد یکی از کشتی ها ایران است.

وزارت دفاع ترکیه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: یک فروند کشتی با پرچم ولز، حامل ۳ هزار ۵۰ تن گندم به مقصد ترکیه و یکی فروند کشتی دیگر با پرچم جزیره مارشال، حامل ۶۰ تن ذرت به مقصد ایران، بنادر اوکراین را ترک کردند.

نمایندگان روسیه، اوکراین و روسیه در ۲۲ جولای توافقنامه را در استانبول امضا کردند که به موجب آن محدودیت صادرات محصولات کشاورزی و کودهای روسی برداشته شد.

دو طرف روسی و اوکراینی توافق کردند تا صادرات غلات از بنادر دریای سیاه از سر گرفته شود. توافق مذکور با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل امضا شده است.

گفتنی است، تاکنون چندین کشتی حامل غلات اوکراین با عبور از تنگه‌های ترکیه راهی بازارهای جهانی شده‌اند.


11651648
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ترامپ و زلنسکی از نهایی شدن ۹۵ درصد طرح صلح سخن می‌گویند، ضمانت‌های امنیتی آمریکا و سرنوشت اراضی است به یک معضل تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همکاری ایران و روسیه در حوزه هوافضا، که نمونه آن این پرتاب است، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای ارتقای سطح علمی و دفاعی ایران ایجاد می‌کند. این همکاری، که بر پایه توافق‌های استراتژیک دوجانبه بنا شده، شامل پرتاب ماهواره‌ها و تبادل دانش فنی است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عملیات ضدتروریستی نیرو‌های امنیتی ترکیه در استان یالوا با درگیری مسلحانه و مجروح شدن ۷ پلیس همراه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دوره جدید پارلمان عراق در حالی امروز با سوگند نمایندگان آغاز می‌شود؛ اما تشدید رقابت میان کاندیدا‌های احزاب سنی، انتخاب رئیس را سخت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ترامپ و زلنسکی پس از دو ماه پرفشار برای طرف اوکراینی به منظور ارائه طرح صلح جایگزین بازهم بدون رسیدن به توافقی مشخص در خصوص مهم‌ترین موارد اختلافی به پایان رسید
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن هشدار داد هرگونه حضور نظامی اسرائیل در سومالی‌لند هدف مشروع حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید از دیدار امروز ترامپ و نتانیاهو خبر داد، نشستی که ادعا شده محور اصلی آن ارائه طرح‌های علیه ایران و مقابله با نفوذ منطقه‌ای تهران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واکاوی ابعاد تاریک عادی‌سازی روابط عربی-اسرائیلی به عنوان ابزاری برای محاصره فلسطینیان و تحقق رویای اسرائیل بزرگ.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ پس از دیدار با زلنسکی اعلام کرد که کشور‌های اروپایی بخش عمده مسئولیت و هزینه‌های ضمانت‌های امنیتی اوکراین را بر عهده خواهند گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با زلنسکی اعلام کرد که هم ممکن است جنگ اوکراین به زودی پایان یابد و هم اینکه طولانی شود و تلفات بیشتری بر جای بگذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است