بین‌الملل 20:03 - 18 آبان 1398
هزاران نفر از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به مشکلات روحی و روانی مبتلا شده‌اند.

هزاران نظامی اسرائیلی به مشکلات روحی و روانی مبتلا هستند

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان معاریو با اشاره به این مطلب افزود که طبق گزارش‌های سال میلادی گذشته، میزان نظامیان اسرائیلی که به سبب مشکلات روحی و روانی از خدمت در ارتش کناره‌گیری کرده‌اند، ۳۰ درصد افزایش یافته است و تعداد این سربازان به ۴۵۰۰ نفر رسیده است.

این در حالی است که این تعداد در سال قبل از آن ۳۵۰۰ نفر بوده است.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، روزنامه مذکور افزود که نیمی از این نظامیان از یهودیان حریدی هستند که در کل مخالف خدمت در ارتش رژیم صهیونیستی هستند.

معاریو بیان کرد که ارتش از پی بردن به دلایل افزایش بی‌سابقه مشکلات روحی و روانی در میان نیروهای خود عاجز و ناتوان مانده است.

لازم به ذکر است که نظامیان اسرائیلی بارها اعلام کرده‌اند که ترس از خدمت در ارتش به ویژه یگان‌های مستقر در نوار مرزی باریکه غزه موجب شده تا آن‌ها همیشه استرس و ترس داشته باشند و به بیماری‌های مختلف روحی و روانی مبتلا شوند.

انتهای پیام


10288582
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پنتاگون مدعی شد که ایالات متحده کانال پاناما را از «نفوذ مخرب چین» آزاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که ۸۰۰۰ بیمار در ۲ سال گذشته از غزه تخلیه شده‌اند و تعداد بیشتری در انتظار انتقال هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های کنگره با انتشار ایمیل‌های جفری اپستین، اعلام کردند که دونالد ترامپ از قاچاق دختران زیر سن قانونی توسط اپستین مطلع بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از پارلمان خواست وزرای انرژی و دادگستری را به دلیل نقش در رسوایی فساد مالی گسترده برکنار کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کتائب حزب‌الله از مشارکت رأی‌دهندگان عراق در انتخابات پارلمانی روز سه‌شنبه استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت بهداشت طالبان در دیدار با سفیر جدید ژاپن در کابل،خواستار توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های غیرواگیر و ارتقای ظرفیت بخش‌های تخصصی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید از زمان حمله به تاسیسات ایران نتوانسته ذخایر اورانیوم آن را بررسی کند و اکنون خواستار رسیدگی فوری است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از خروج بیش از ۴۷۰ هزار تبعه غیرمجاز از استان تهران در مرحله نخست طرح ساماندهی اتباع خارجی خبر داد و گفت:در مرحله دوم، تمرکز بر شناسایی محل‌های تجمع و اشتغال اتباع غیرمجاز خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دهوک بالاترین میزان مشارکت رأی‌دهندگان را در انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق ثبت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات تاجیکستان در جریان سفر یک هیئت بلندپایه به شمال افغانستان تأکید کردند که هیچ گروه یا فردی از مخالفان حکومت طالبان اجازه فعالیت در خاک این کشور را ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است