اقتصادی 12:23 - 27 دی 1400

روزانه ۲۰ میلیون مترمکعب گاز بیشتری به نیروگاه‌‍‌ها تحویل می‌دهیم

به گزارش خبرنگار مهر، جواد اوجی، وزیر نفت در بازدید از مرکز دیسپاچینگ شرکت گاز گفت: امسال با تعمیراتی که در حوزه پالایشگاه‌ها و شبکه خطوط انتقال انجام شده است، روزانه بین ۸۴۰ تا ۸۵۰ میلیون متر مکعب در خطوط شبکه گازی در حال تزریق است.

وی افزود: طبق گزارشی که رسیده، بالغ بر ۵۸۰ میلیون مترمکعب سهم بهش خانگی، تجاری و حمل و نقل و ۱۲۵ میلیون مترمکعب سهم نیروگاه‌ها است. خوشبختانه نسبت به سال گذشته روزانه ۲۰ میلیون مترمکعب گاز بیشتری به نیروگاه‌ها داده می‌شود که نتیجه آن کاهش مصرف سوخت مایع و کاهش آلودگی هوا است.

اوجی تصریح کرد: با توجه به کاهش شدید دمای هوا در ۲۱ استان و برف سنگینی که در غرب کشور آمده از مردم می‌خواهیم که با مصرف بهینه شرکت گاز را کمک کنند.

وزیر نفت تأکید کرد: از میادین ذخیره سازی شوریجه و سراجه، روزانه ۲۵ میلیون مترمکعب برداشت می‌کنیم. همچنین سوآپ گاز پایدار است و روزانه ۴.۵ میلیون مترمکعب از شمال شرق کشور دریافت می‌کنیم و از طریق خط لوله غرب کشور به آذربایجان منتقل می‌کنیم.


11414664
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: بازسازی نظام حکمرانی آب و برق مهم‌ترین ماموریت کنونی وزارت نیرو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران گفت:محصولات غذایی تولید شده در ایران با کیفیت مشابه خارجی اما ارزان‌تر از آنها تولید می‌شود و قابل رقابت در بازار جهانی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر نیرو در امور آب و آبفا، از واگذاری ۵۳ چاه در اختیار شهرداری تهران به وزارت نیرو با هدف تقویت منابع آب شرب پایتخت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» متقاضیان از امروز سه شنبه ۴ آذرماه تا چهارشنبه ۱۲ آذرماه می‌توانند پس از وکالتی کردن حساب، نسبت به ثبت‌نام در سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت: خشکسالی با ورود چند سیستم بارشی برطرف نمی‌شود و پیش بینی می‌شود این روند استمرار یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس صنعت خودرو گفت:در صورتی که واردات خودرو با سرعت بیشتری انجام شود شاهد ریزش قیمت‌ها در بازار و خالی شدن حباب‌های این بازار خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا اواسط هفته آینده شاهد پایداری شرایط جوی خواهیم بود، اما از اواسط هفته یک سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۵۲ هزار و ۵۲۸ واحد در سطح ۳ میلیون و ۳۰۳ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی گفت: بنابر آمار در ۷ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، واردات گوشت قرمز ۷۶ درصد کاهش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است