فرهنگی‌هنری 13:28 - 02 شهریور 1398
سریال «رسم عاشقی» به کارگردانی سعید سلطانی از یکشنبه سوم شهریورماه ساعت ۲۳ از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.

تلویزیون «رسم عاشقی» را بازپخش می‌کند

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه پنج، این سریال محصول سال ۸۴- ۱۳۸۳ شبکه تهران است که به تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه و با بازی محمدعلی کشاورز، لاله اسکندری، سروش صحت، مینا جعفرزاده، محمود عزیزی، افسانه پاکرو و.. به روی آنتن رفت. این سریال در ۲۴ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای تهیه و تولید شده است.

در خلاصه سریال رسم عاشقی آمده است: مهرماه ۱۳۲۰ است. چند روزی که رضاخان از مملکت گریخته  و هرج و مرج  بر همه جا حاکم شده و  شهر در قبضه نیروهای نظامی خارجی قرار گرفته است.استا ابراهیم خان مرد متمول و صاحب منصبی است که قصد دارد طوبی را به عقد خود درآورد . یوسف که جوان جاهل و لاابالی است. فضای هرج و مرج شهر را مناسب اعمال خلاف خود می یابد. روزی او با پیرمردی آشنا می شود که همراه دختر ی به نام طوبی به تهران آمده تا نزد ابراهیم خان برود . در طول راه به خاطر شیوع بیماری تیفوس و قحطی، پیرمرد در بستر مرگ می افتد اما قبل از مرگ بخاطر رشادت جوانی به نام یوسف (سروش صحت) در رفع مزاحمت گروهی از اراذل و اوباش، طوبی را به او می سپارد تا به تهران بیاورد و اتفاقات بعدی داستان را به سمت و سویی دیگر می برد.

سریال «رسم عاشقی» از شنبه تا پنج شنبه هر هفته ساعت ۲۳ پخش و تکرار آن ساعت ۱۹ روز بعد خواهد بود.

انتهای پیام


10217100
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه تجلیل از فیلم‌سازان برجسته سینمای ایران، این هفته را به مرور آثار یدالله صمدی اختصاص داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رادیو قرآن با اجرای طرحی نوین و گسترده در ماهیت و ساختار خود، گامی بلند در مسیر بازگشت به مأموریت اصلی و گسترش فرهنگ استماع و انس با قرآن بر می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گزیده‌ای از پنجاه سال نقاشی‌های همایون سلیمی با عنوان «شاعر هایکو‌های رنگین» در نگارخانه آرگون به نمایش در می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند تلویزیونی «دشمنتو قورت بده» روایتی مستند از قدرت نظامی ایران است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما از ساخته شدن سریال حضرت موسی در ۵۰ قسمت خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره جهانی فیلم فجر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به زودی برنامه تلویزیونی «خردل» از شبکه نسیم منتشر خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت ابوالقاسم فقیری پژوهشگر پیشکسوت را تسلیت گفت و نوشت: آثار و پژوهش‌های ایشان، نه فقط مجموعه‌ای از نوشته‌ها، بلکه بخشی از حافظه زنده مردم ایران است که در تاریخ معاصر فرهنگ این سرزمین ثبت شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نامزد‌های بخش‌های مختلف نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نامزد‌های دریافت جایزه از بخش‌های مختلف در نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است