اقتصادی 12:19 - 24 آبان 1398
درگفت‌وگو با ایسنا اعلام شد
عضو هیات مدیره اتحادیه جایگاه‌داران سوخت گفت: در حال حاضر وضعیت جایگاه‌های بنزین کاملا عادی است و تمامی جایگاه‌ها مانند روال سابق فرآیند سوخت‌رسانی را انجام می‌دهند.

وضعیت جایگاه‌های سوخت عادی است

در پی سهمیه‌بندی بنزین از ساعات ابتدایی امروز جمعه، عطاپور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که امروز جایگاه‌ها خلوت است و هیچ مشکلی برای سوخت‌رسانی نداریم، اظهار کرد: هیچ مشکلی برای عرضه سوخت وجود ندارد و جایگاه‌ها مانند گذشته به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به مشکلات جایگاه‌داران در این حوزه گفت: جایگاه‌داران با تمکین از تصمیمی که در این بخش گرفته شده انتظار دارند که حداقل ۱۵ روز شرایط مانند سابق باشد و قیمت بنزین تحویلی به آنها افزایش نیابد و اعتبار مناسبی به جایگاه‌داران داده شود تا آنها بتوانند نیازهایشان را در این مدت پاسخ دهند.

به گفته عطاپور، جایگاه‌داران تاکنون بنزین را لیتری حدود ۹۱۰ تومان خریداری می‌کردند اما قیمت جدید هنوز اعلام نشده است. علاوه بر این امیدواریم دولت بین جایگاه‌های آزاد و دولتی تفاوتی قائل نشود.

عضو هیات مدیره اتحادیه جایگاه‌داران سوخت با تاکید بر اینکه لازم است در این مدت کسری‌ بنزین با دمای ۶۰ درجه فارنهایت به جایگاه‌ها تحویل داده شود، گفت: یکی از مشکلات جایگاه‌داران تفاوت دما در فرآورده‌های نفتی است که اگر این مساله رعایت شود، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

وی افزود: لازم است افرادی در جایگاه‌ها حضور و نظارت داشته باشند تا جایگاه‌هایی که با کمبود سوخت مواجه می‌شوند بدون هیچ شرطی سوخت به آنها تعلق گیرد؛ چرا که اکنون جایگاه‌ها توانایی تامین سوخت با قیمت فعلی را ندارند و لازم است که حداقل ۱۵ روز به آنها فرصت داده شود.

به گزارش ایسنا، از بامداد امروز جمعه ۲۴ آبان بنزین سهمیه‌بندی شد. بر این اساس قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای ( ماهانه ۶۰ لیتر برای خودروهای شخصی) از قرار هر لیتر ۱۵۰۰ تومان، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای از قرار هر لیتر ۳۰۰۰ تومان و قیمت بنزین سوپر نیز از قرار هر لیتر ۳۵۰۰ تومان تعیین شده است.

انتهای پیام


10294378
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شده است، گفت: واردات ۲ میلیارد تجهیزات صنعت پتروشیمی، لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی این تجهیزات را نمایان می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک گردشگری با ثبت سود خالص ۹.۶ همت و رشد ۱۱۱۰ درصدی سودآوری در دوره شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، نسبت کفایت سرمایه خود را نیز به ۵.۳ درصد افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، هوشمندسازی نظام مالیاتی و استفاده صد درصدی از صورت‌حساب الکترونیک را گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی و شفافیت اقتصادی دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی قوای محرکه گفت:تولید شاهین با چهره جدید و موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ تا پایان سال آینده وارد خط تولید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای قانون ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفاف سازی اراضی موجود در کشور را دارد و می‌تواند بازار مسکن را مدیریت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است