اقتصادی 12:19 - 24 آبان 1398
درگفت‌وگو با ایسنا اعلام شد
عضو هیات مدیره اتحادیه جایگاه‌داران سوخت گفت: در حال حاضر وضعیت جایگاه‌های بنزین کاملا عادی است و تمامی جایگاه‌ها مانند روال سابق فرآیند سوخت‌رسانی را انجام می‌دهند.

وضعیت جایگاه‌های سوخت عادی است

در پی سهمیه‌بندی بنزین از ساعات ابتدایی امروز جمعه، عطاپور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که امروز جایگاه‌ها خلوت است و هیچ مشکلی برای سوخت‌رسانی نداریم، اظهار کرد: هیچ مشکلی برای عرضه سوخت وجود ندارد و جایگاه‌ها مانند گذشته به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به مشکلات جایگاه‌داران در این حوزه گفت: جایگاه‌داران با تمکین از تصمیمی که در این بخش گرفته شده انتظار دارند که حداقل ۱۵ روز شرایط مانند سابق باشد و قیمت بنزین تحویلی به آنها افزایش نیابد و اعتبار مناسبی به جایگاه‌داران داده شود تا آنها بتوانند نیازهایشان را در این مدت پاسخ دهند.

به گفته عطاپور، جایگاه‌داران تاکنون بنزین را لیتری حدود ۹۱۰ تومان خریداری می‌کردند اما قیمت جدید هنوز اعلام نشده است. علاوه بر این امیدواریم دولت بین جایگاه‌های آزاد و دولتی تفاوتی قائل نشود.

عضو هیات مدیره اتحادیه جایگاه‌داران سوخت با تاکید بر اینکه لازم است در این مدت کسری‌ بنزین با دمای ۶۰ درجه فارنهایت به جایگاه‌ها تحویل داده شود، گفت: یکی از مشکلات جایگاه‌داران تفاوت دما در فرآورده‌های نفتی است که اگر این مساله رعایت شود، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

وی افزود: لازم است افرادی در جایگاه‌ها حضور و نظارت داشته باشند تا جایگاه‌هایی که با کمبود سوخت مواجه می‌شوند بدون هیچ شرطی سوخت به آنها تعلق گیرد؛ چرا که اکنون جایگاه‌ها توانایی تامین سوخت با قیمت فعلی را ندارند و لازم است که حداقل ۱۵ روز به آنها فرصت داده شود.

به گزارش ایسنا، از بامداد امروز جمعه ۲۴ آبان بنزین سهمیه‌بندی شد. بر این اساس قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای ( ماهانه ۶۰ لیتر برای خودروهای شخصی) از قرار هر لیتر ۱۵۰۰ تومان، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای از قرار هر لیتر ۳۰۰۰ تومان و قیمت بنزین سوپر نیز از قرار هر لیتر ۳۵۰۰ تومان تعیین شده است.

انتهای پیام


10294378
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مسئول دولتی گفت: صنعت غذا و تأمین غذای سالم از اهمیت زیادی برای تامین و تضمین جامعه سالم برخوردار است و ایران باید در این حوزه به جایگاه خود در بازار جهانی دست پیدا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: ثبت قرارداد در سامانه خودنویس علاوه بر رعایت سقف اجاره زمینه ساز کاهش چشم گیر هزینه‌ها هم برای متقاضیان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: در پی تداوم آتش‌سوزی در منطقه جنگلی الیت چالوس علی‌نقی حیدریان مدیرکل حوزه ریاست این سازمان به عنوان فرمانده عملیات اطفای حریق منصوب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فیضی از تولید روزانه ۵۸ میلیون متر مکعب گاز ترش توسط پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد خبر داد و گفت: این امر خود یک رکورد در تولید گاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس انرژی گفت: با توجه به اینکه بنزینی که قرار است عرضه شود بنزین سوپر وارداتی است، قیمت آن بر اساس قیمت‌های بین‌المللی با لحاظ کردن هزینه‌های حمل، هزینه‌های گمرکی و سود واردکننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: تا زمانی که پول تازه وارد نشود، بازار صرفاً درجا می‌زند و حرکتش بیشتر شبیه یک تعادل موقتی تا آغاز یک روند واقعی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در دیدار با سفیر فرانسه در ایران، گفت: ایران و فرانسه می‌توانند همکاری‌های خود را در حوزه‌های غیرتحریمی مانند کشاورزی، آب و دارو گسترش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:سوخت در آن سوی مرز‌های کشور ما با نرخ‌هایی حدود ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان در لیتر به‌فروش می‌رسد، در حالی که در داخل کشور همان سوخت با حدود ۳۰۰ تومان سهمیه‌ای در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد گفت:میزان ذخیره‌سازی گاز در این پالایشگاه به دو میلیارد و ۱۳۱ میلیون متر مکعب رسید که ۳۴۱ میلیون متر مکعب بیشتر از سال گذشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است