بین‌الملل 22:54 - 04 آذر 1400

عفو بین الملل به حوادث اخیر اقلیم کردستان عراق واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان عفو بین الملل در پیامی توئیتری به حوادث اخیر سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، سازمان عفو بین الملل در توئیتر خود نوشت که برخورد نیروهای امنیتی با معترضان، تجاوز به آزادی بیان و تظاهرات است.

عفو بین الملل همچنین از دولت اقلیم کردستان خواست تا با کنترل فعالیت های نیروهای امنیتی، شرح وظایفشان در حمایت از آزادی های مشروع را برای آنان بیان کند.

گفتنی است که صدها دانشجوی دانشگاه‌های سلیمانیه در اعتراض به قطع کمک‌های مالی وزارت آموزش اقلیم کردستان، در شهرهای گوناگون این استان از جمله سلیمانیه و حلیچه و گرمیان و رابرین و چرمو تظاهرات کردند.


11336843
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه گفته است که می‌خواهد شرکای اروپایی را در از سرگیری گفت‌و‌گو با همتای روس خود مشارکت دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی رئیس جمهور اندونزی گفت که یک نیروی حافظ صلح چندملیتی پیشنهادی برای غزه می‌تواند در مجموع حدود ۲۰ هزار نیرو داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت گرینلند ادعا‌های مجدد رئیس جمهور آمریکا در مورد این جزیره را مورد انتقاد قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته‌های مقاومت فلسطین در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حمایت خود را از ایران در مقابله با طرح‌های صهیونیستی-آمریکایی اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسر دفاع اتحادیه اروپا می‌گوید اروپا به یک اتحاد دفاعی اروپایی نیاز دارد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ائتلاف نیرو‌های دولت ملی و دبیرکل جنبش عصائب اهل حق، درباره چارچوب هماهنگی گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر عراق با تاکید بر تعهد کشورش به امنیت سوریه، انتقال زندانیان داعش به عراق را تصمیمی ضروری برای حفظ امنیت ملی و بین‌المللی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل پیش از سفر به واشنگتن تأکید کرد در دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا بر موضوعات غزه، امنیت منطقه و مذاکرات ایران تمرکز خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی در ترمینال ۱ فرودگاه بین‌المللی هنگ‌کنگ موجب بسته‌شدن موقت سه پل ورودی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کی‌ریاکوس می‌تسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان، برای شرکت در ششمین نشست شورای همکاری سطح بالا با ترکیه به آنکارا سفر می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است