اجتماعی 13:40 - 14 آذر 1398
رئیس کمیته امداد اعلام کرد
رئیس کمیته امداد با تشریح خدمات این نهاد برای اشتغال‌زایی مددجویان، گفت: کمیته امداد به ازای به کارگیری هر مددجو، ۵۰ میلیون تومان تسهیلات به کارآفرینان ارائه می‌دهد.

تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی کمیته امداد به کارآفرینان برای اشتغال هر مددجو

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام سایت خبری کمیته امداد، سیدمرتضی بختیاری در سفر به استان قزوین با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کرد و گفت: براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری، اساس کار کمیته امداد توانمندسازی است که این سیاست با سه رکن اشتغال‌زایی، تأمین مسکن و فعالیت‌های فرهنگی اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساس کار در کمیته امداد تکریم مددجویان است، افزود: یکی از اقدامات برای تکریم مددجویان، ارائه خدمات به صورت الکترونیکی است تا بتوانیم سطح خدمات را به لحاظ کمی و کیفی ارتقا دهیم.

رئیس کمیته امداد با اشاره به بازدید خود از طرح‌های اشتغال مددجویان در قزوین، خاطرنشان کرد: امروز شاهد طرح اشتغال برای ۴۰ نفر از مددجویان در یک واحد صنعتی در «آبیک» بودیم که نوع جدیدی از کار خیر است و ثمرات مختلفی دارد.

بختیاری اظهار کرد: حرفه‌آموزی و تأمین نیروی انسانی دارای مهارت برای واحدهای تولیدی و آماده بکار برای حضور در عرصه‌های اشتغال در جامعه، از دیگر مزایای این اقدامات کارآفرینی است.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین نیز  در این دیدار گفت: امروزه جامعه ما در جایگاهی قرار گرفته است که معانی اخلاق اسلامی را بیش از گذشته می‌بینیم و فضا مومنانه‌تر شده است.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی ادامه داد: با مشاهده طرح‌های مختلف کمیته امداد، جامعه احساس می‌کند که شما امدادگران بسیج شده‌اید تا به رهنمودهای قرآن و اهل بیت عمل کنید.

وی تصریح کرد: در تعابیر دینی اطعام وجود دارد، ولی اکرام یتیم بیشتر از اطعام برجسته است؛ چراکه هدف این است که آیه «کرمنا بنی آدم» محقق شود.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: اعتماد مردم سرمایه عظیمی است، وقتی مراقبت وجود دارد نتیجه‌اش اعتماد فعلی به کمیته امداد است که مشارکت مردمی را بالاتر می‌برد.

تسهیلات ۵۰ میلیونی به کارآفرینان برای به کارگیری مددجویان

رئیس کمیته امداد در این سفر از شرکت نوآور ارتباط صنعت که اقدام به کارآفرینی برای مددجویان داشته است، بازدید کرد و گفت: امروز شاهد به ثمر نشستن طرح اشتغال تعداد ۴۰ نفر از مددجویان در این واحد تولید هستیم.

وی با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری بیان کرد: سنگر امروز جهاد اقتصادی و تولید ملی است؛ بنابراین حضور در عرصه توسعه اشتغال همچون حضور در عرصه هشت سال دفاع مقدس، با اهمیت و ارزشمند است.

رئیس کمیته امداد اضافه کرد: این واحد تولیدی می‌تواند الگویی برای سایر کارفرمایان باشد که با استفاده از این طرح برای اشتغال مددجویان وارد بازار کار می‌شوند و یکی از برنامه‌های قطعی این نهاد، کمک گرفتن از کارآفرینان است.

بختیاری عنوان کرد: مدیریت این واحد تولیدی برنامه‌ریزی لازم را برای توسعه این مجموعه دارند که با همراهی صورت گرفته قرار است تعداد قابل توجه دیگری از مددجویان را در این واحد صنعتی بکارگیری کنند. البته این نهاد آمادگی دارد تا برای حرفه‌آموزی مددجویان نیز همکاری لاز م را با کارفرمایان داشته باشد.

رئیس کمیته امداد با اشاره به امکان بهره‌مندی همه کارفرمایان از بسته تشویقی کمیته امداد گفت: به ازای هر اشتغال مددجویان ۵۰ میلیون تومان به کارفرمایان تسهیلات پرداخت می‌شود.

بختیاری با اشاره به تعامل بالای کمیته امداد با دولت و مجلس اظهار کرد: در سال ۹۸ کارهای خوبی در تعامل با دولت و مجلس انجام شده که به عنوان نمونه ۲۵۰۰ میلیارد تومان از محل اشتغال روستایی به کمیته امداد اختصاص یافته است.

وی یادآورشد: تا پایان سال جاری و با همکاری مسئولان و کارآفرینان ۱۷۰ هزار شغل برای مددجویان ایجاد خواهیم کرد.

انتهای پیام


10310649
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره افکار عمومی پلیس تهران بزرگ، نکاتی درباره پیشگیری از سرقت وسایل نقلیه تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک راهور تهران از اعمال قانون حدود ۱۹۰۰ فقره خودرو‌های دودزا  ودر پی آن کاهش ۳۰ درصدی ترافیک تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درگیری سرنشینان دو خودرو پس از تصادف خیابانی منجر به دخالت پلیس و افشای راز باند سرقت مسلحانه از خانه‌ها شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلا گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار پرونده در سامانه مسیر ثبت شده است که از این میان، بیش از ۲۸ درصد پرونده‌ها به صلح و سازش منتهی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه معابر متعلق به مردم است، گفت: با هرگونه اجاره معابر شهری با پیگیری قضایی و نظارت شهرداری برخورد می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه معابر متعلق به مردم است، گفت: با هرگونه اجاره معابر شهری با پیگیری قضایی و نظارت شهرداری برخورد می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تهران از ابتدای سال جاری ۶ روز هوای پاک، ۱۲۳ روز هوای قابل قبول، ۱۰۶ روز هوای آلوده برای گروه‌های حساس و ۱۱ روز هوای آلوده برای همه افراد داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: آینده ایران اسلامی در گرو رفع موانع ازدواج و حمایت همه‌جانبه از نهاد خانواده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران گفت: در شرایطی هستیم که لایه ارتفاعی و عمق اختلاط هوا بسیار پایین آمده و حتی یک عامل تشدیدکننده مانند پسماندسوزی می‌تواند در آلودگی تاثیر زیادی داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت گفت: اعزام‌های عمره مفرده برای متقاضیان به خوبی در حال انجام است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است