فرهنگی‌هنری 18:42 - 04 بهمن 1398
فرشته طائرپور توضیح داد:
فرشته طائرپور - تهیه‌کننده سینما - با انتشار متنی از دلایلش برای پذیرش داوری فیلم‌های فجر در بخش نگاه نو نوشت.

چرا داوری را پذیرفتم؟

به گزارش ایسنا؛ در این متن آمده است: « سلام

مایلم و لازم می‌دانم به اعضای عزیز "اکت" (انجمن کارفرمایی تهیه‌کنندگان سینما) توضیح دهم که چرا داوری در جشنواره فیلم فجر را پذیرفته‌ام: در شرایطی که از زمین و زمان، اکثرا حوادث ناگوار است که نصیب ملت ما می‌شود...در شرایطی که هر اتفاق خوبی، ولو کوچک، می‌تواند غنیمتی نادر به حساب آید... در شرایطی که عمر ملت ما به تحمل انواع آسیب‌های ناشی از تحریم‌های خارجی و داخلی طی می‌شود، من تحریم «جشنواره فیلم فجر» و یا هر رویداد دیگری که باز بودن دریچه‌ای بر هنر و فرهنگ ایران را تداعی کند، خطا دانسته و روا نمی‌دارم با مشارکت در این خود-تحریمی (که اتفاقا مطلوب انواع دشمنان اگاه و دوستان نا آگاه سینمای ایران است) با جریان تحریم‌های خارج از اختیارم، همسو و همراه شوم.

محروم کردن فیلم‌ها و فیلمسازان و مخاطبان، از  ارتباط با یکدیگر در بزنگاه‌هایی چون جشنواره‌های سینمایی -که بی‌تردید در این دوره، جامه عزا بر تن و غم همدردی با کشته شدگان سانحه پرواز اکراین بر دل دارد- جفا به سینمایی است که در تمام این سال‌ها با دل خونین، لب خندان به جمع آورده و ققنوس‌وار از میان شعله‌های آتش تحریم‌ها، تهدیدها و تحقیرها، بال گشوده تا روزی قصه‌های همین حوادث را به زبان سینما برای آیندگان روایت کند.

برای من همیشه بخش فیلم‌های اول و فیلمسازان اول- که منطقا آینده سینمای ایران را به تجسم می‌آورند، جذاب‌ترین بخش جشنواره فجر بوده و هست؛ و مطلقا مایل نیستم در تحریم توجه، تقویت و حتی تماشای این بخش مهم، نقشی داشته باشم.

لذا با آنکه عافیت‌طلبی و مراقبت از وجهه شخصی، حکم می‌کرد به جریان پس زدن جشنواره فجر -فارغ میزان صدق و کذب آن- بپیوندم، به احترام صدها فیلمسازی که از عمر و امید و توان و سرمایه خود هزینه کرده‌اند تا فیلم‌هایی برای همین مردم تحریم زده بسازند، داوری بخش "فیلم‌های اول، مستند و کوتاه" جشنواره را پذیرفتم و امیدوارم نتایج این داوری، فیلمسازان توانا و قابلی را به سینمای حرفه‌ای ایران معرفی کند.

با احترام به همه دلسوختگانی که با روش تحریم، حال خود را اعلام می‌کنند، من با استفاده از حق آزادی فردی‌ام، تحریم را تحریم کرده و برای روشن نگه داشتن چراغ سینمای ایران، می‌کوشم.»

انتهای پیام


10360001
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» که هم‌اکنون مراحل تولید خود را در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) می‌گذراند، رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه مجموعه تلویزیونی «خانم یامامورا» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما در پشت‌صحنه «دیوار دفاعی» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) حضور یافت و در جریان مراحل ساخت این مجموعه تلویزیونی قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیست و نهمین قسمت از برنامه «کافه مستند» به نمایش مستند «سلاح نفت» به کارگردانی محمد هادی نعمتی اختصاص دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه یک سیما برای یلدا برنامه ویژه‌ای را تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران به مناسبت سه رویداد مهم «سی‌سالگی شبکه تهران»، «میلاد امام محمدباقر (ع)» و «شب یلدا»، روز شنبه ۲۹ آذرماه، با ویژه‌برنامه زنده «سی‌یلدا» به استقبال بلندترین شب سال می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین افتتاحیه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» در کوشک باغ هنر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «نجات» و «دنیای من» از آثار حسین جمشیدی، یک کارگردان دهه هشتادی است که در بخش حافظه ملی و نبرد تمدنی شانزدهمین دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار حضور یافتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جدول اجرا‌های هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» در بخش‌های «تئاتر صحنه‌ای»، «دیگرگونه‌های اجرایی» و «تئاتر کودک و نوجوان» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه هیات امنای بنیاد ملی پویانمایی گفت: بازی‌های رایانه‌ای و پویانمایی دو حوزه پیشران در اقتصاد و صنعت فرهنگی محسوب می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است