فرهنگی‌هنری 18:42 - 04 بهمن 1398
فرشته طائرپور توضیح داد:
فرشته طائرپور - تهیه‌کننده سینما - با انتشار متنی از دلایلش برای پذیرش داوری فیلم‌های فجر در بخش نگاه نو نوشت.

چرا داوری را پذیرفتم؟

به گزارش ایسنا؛ در این متن آمده است: « سلام

مایلم و لازم می‌دانم به اعضای عزیز "اکت" (انجمن کارفرمایی تهیه‌کنندگان سینما) توضیح دهم که چرا داوری در جشنواره فیلم فجر را پذیرفته‌ام: در شرایطی که از زمین و زمان، اکثرا حوادث ناگوار است که نصیب ملت ما می‌شود...در شرایطی که هر اتفاق خوبی، ولو کوچک، می‌تواند غنیمتی نادر به حساب آید... در شرایطی که عمر ملت ما به تحمل انواع آسیب‌های ناشی از تحریم‌های خارجی و داخلی طی می‌شود، من تحریم «جشنواره فیلم فجر» و یا هر رویداد دیگری که باز بودن دریچه‌ای بر هنر و فرهنگ ایران را تداعی کند، خطا دانسته و روا نمی‌دارم با مشارکت در این خود-تحریمی (که اتفاقا مطلوب انواع دشمنان اگاه و دوستان نا آگاه سینمای ایران است) با جریان تحریم‌های خارج از اختیارم، همسو و همراه شوم.

محروم کردن فیلم‌ها و فیلمسازان و مخاطبان، از  ارتباط با یکدیگر در بزنگاه‌هایی چون جشنواره‌های سینمایی -که بی‌تردید در این دوره، جامه عزا بر تن و غم همدردی با کشته شدگان سانحه پرواز اکراین بر دل دارد- جفا به سینمایی است که در تمام این سال‌ها با دل خونین، لب خندان به جمع آورده و ققنوس‌وار از میان شعله‌های آتش تحریم‌ها، تهدیدها و تحقیرها، بال گشوده تا روزی قصه‌های همین حوادث را به زبان سینما برای آیندگان روایت کند.

برای من همیشه بخش فیلم‌های اول و فیلمسازان اول- که منطقا آینده سینمای ایران را به تجسم می‌آورند، جذاب‌ترین بخش جشنواره فجر بوده و هست؛ و مطلقا مایل نیستم در تحریم توجه، تقویت و حتی تماشای این بخش مهم، نقشی داشته باشم.

لذا با آنکه عافیت‌طلبی و مراقبت از وجهه شخصی، حکم می‌کرد به جریان پس زدن جشنواره فجر -فارغ میزان صدق و کذب آن- بپیوندم، به احترام صدها فیلمسازی که از عمر و امید و توان و سرمایه خود هزینه کرده‌اند تا فیلم‌هایی برای همین مردم تحریم زده بسازند، داوری بخش "فیلم‌های اول، مستند و کوتاه" جشنواره را پذیرفتم و امیدوارم نتایج این داوری، فیلمسازان توانا و قابلی را به سینمای حرفه‌ای ایران معرفی کند.

با احترام به همه دلسوختگانی که با روش تحریم، حال خود را اعلام می‌کنند، من با استفاده از حق آزادی فردی‌ام، تحریم را تحریم کرده و برای روشن نگه داشتن چراغ سینمای ایران، می‌کوشم.»

انتهای پیام


10360001
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دو بخش رقابتی مسابقه سینمای بین‌الملل و جلوه‌گاه شرق در جشنواره جهانی فیلم فجر میزبان طیف متنوعی از فیلم‌ها است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهدای ایران اسلامی یکی پس از دیگری باعث افتخار این آب و خاک هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب به بسیجی‌ها توصیه‌های مهمی کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «پزشک دربار» از پنجشنبه ۶ آذرماه، هر روز ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه سلامت پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک بانوی بسیجی از تاثیر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مسیر زندگی‌ و موفقیتش سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال اکشن «سرگردان» با موضوع فساد سازمان‌یافته در ساختار سیاسی کره جنوبی از پنجشنبه ۶ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق پخش می‌شود و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۳ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فرهنگسرای امید از برگزاری رویداد «نوجوان بدون مرز» با هدف فراهم کردن بستری برای نقش‌آفرینی بین‌المللی نوجوانان ایرانی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «دشتستان» سریالی است که این شب‌ها از آنتن شبکه یک در حال پخش است. این سریال زندگی شش جوان دانشجو را که هر کدام از شهری برای تحصیل به تهران آمده‌اند به تصویر می‌کشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است