بین‌الملل 21:44 - 24 دی 1399

طرح استیضاح ترامپ تصویب شد/ پلوسی: او باید برود

به گزارش خبرگزاری مهر، مجلس نمایندگان آمریکا هم اکنون در حال بحث و بررسی پیرامون قطعنامه‌ای است که در صورت تصویب، ترامپ به اتهام تشویق به شورش در حوادث ۶ ژانویه سال جاری میلادی (۱۷ دی ماه) استیضاح می‌شود.

بر اساس قوانین آمریکا، ابتدا موضوع محکومیت ترامپ به دلیل سخنرانیِ روز ۶ ژانویه و تشویق طرفداران افراطی خود به یورش به ساختمان کنگره آمریکا به بحث گذاشته شد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، قطعنامه محکومیت ترامپ به اتهام تشویق به شورش در مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۲۱ رأی موافق در برابر ۲۰۳ مخالف تصویب شد.

هر یک از نمایندگان هم اکنون مدت زمانی از ۴۵ ثانیه تا ۲ دقیقه در اختیار دارند تا دیدگاه خود درباره استیضاح ترامپ در خصوص محکومیت وی به اتهام تشویق به شورش را مطرح کنند.

در صورتیکه استیضاح دونالد ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا که هم اکنون در حال بررسی است، رأی بیاورد؛ باید در مجلس سنای این کشور نیز مورد تصویب قرار گیرد.

با توجه به اقلیت کنونیِ جمهوری‌خواهان در مجلس سنای آمریکا، آنها از هم اکنون در حال کارشکنی در روند تصویب استیضاح ترامپ هستندتا به اتکا به وقت‌کُشی، چند روزِ باقیمانده از دوران وی به اتمام برسد؛ چرا که در غیر اینصورت، ترامپ رییس جمهورِ جمهوری‌خواهی خواهد شد که ۲ بار تنها در یک دوره ۴ ساله مورد استیضاح قرار گرفته است.

خبرگزاری رویترز پیشتر اعلام کرد که مقامات حزب جمهوری‌خواه آمریکا هم اکنون در سنای این کشور در حال بررسی امکان آغاز استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در روز جمعه هستند. «میچ مک کانل» رهبر اقلیت جمهوری‌خواه در سنا در این باره ادعا کرده است که چون نشست عادی این نهاد برای روز سه شنبه مقرر شده است، نمی توان اعضاء را برای یک جلسه کاری باز گرداند؛ مگر اینکه ۱۰۰ نفر از نمایندگان سنا موافقت کنند.

از سوی دیگر، «چاک شومر» رئیس اکثریت دموکرات در سنای آمریکا در این باره گفت: قوانینی هست که «میچ مک کانل» می تواند با توجه به آن نمایندگان سنا را زودتر باز گرداند.

ادامه دارد...


10904013
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ترکیه می‌گوید هواپیمای حامل رئیس ستاد کل ارتش لیبی و ۴ نفر دیگر پس از دریافت سیگنال فرود اضطراری در نزدیکی آنکارا سقوط کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا این هفته تعداد زیادی نیرو و تجهیزات را در بحبوحه تنش‌های فزاینده با ونزوئلا به کارائیب اعزام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلژیک بیانیه مداخله خود را در پرونده نسل‌کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری ارائه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین پس از گفت‌و‌گو با رئیس کمیسیون اروپا گفت که مذاکرات جاری «می‌تواند وضعیت را به طور اساسی تغییر دهد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل در جلسه امروز خود به بررسی گزارشی در مورد ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد برجام می‌پردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهرک‌نشینان اسرائیلی شبانه به یک خانه فلسطینی در جنوب کرانه باختری اشغالی اسرائیل حمله کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری آمریکا آرشیو جدیدی از حدود ۳۰ هزار سند مرتبط با پرونده جفری اپستین را منتشر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز سه‌شنبه از آمریکا خواست تا ذخایر هسته‌ای خود را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند روز سه‌شنبه بسته بازسازی ۴۵۰ میلیون دلاری برای سریلانکا اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های فعال فلسطینی اعلام کردند که پلیس لندن فعال سوئدی را در تظاهراتی در حمایت از فلسطین دستگیر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است