علمی فناوری 17:17 - 19 مرداد 1399
سازمان امور دانشجویان از آغاز بررسی درخواست های میهمانی دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی خبرداد.

آغاز بررسی درخواست میهمانی دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی

به گزارش ایسنا، دکتر جاماسب نوذری مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اعلام پایان مهلت ثبت درخواست‌های دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی به صورت میهمان، از آغاز بررسی درخواست‌های دانشجویان در دانشگاه‌های محل تحصیل به عنوان دانشگاه‌های مبدا خبر داد.

نوذری تاکید کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای کاهش تردد دانشجویان، از طرف وزارت علوم این امکان فراهم شد که دانشجویان کاردانی و کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بصورت میهمان دروس عملی و آزمایشگاهی را در نزدیکترین دانشگاه محل سکونت خود بگذرانند.

وی افزود: در همین راستا، ثبت نام از دانشجویان متقاضی از تاریخ ۶ مرداد ماه آغاز و لغایت ۱۸ مرداد ماه پایان یافت که در این بازه دانشجویان با مراجعه به سامانه جامع سازمان امور دانشجویان به نشانی اینترنتی سامانه سجاد https://portal.saorg.ir درخواست‌های خودرا ثبت کردند.

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: طبق زمان بندی اعلام شده، مهلت ثبت نام دانشجویان در تاریخ ۱۸ مرداد ماه پایان یافت و دانشگاه‌های مبدا از ۱۹ لغایت ۲۷ مرداد ماه فرصت دارند نسبت به بررسی درخواست‌ها اقدام و از ۲۸ مرداد ماه لغایت ۶ شهریور ماه نیز دانشگاه‌های مقصد درخواست‌های موافقت شده توسط دانشگاه مبدا را بررسی می‌کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، نوذری درپایان تاکید کرد: دانشجویان می‌توانند با کد پیگیری دریافت شده از سامانه سجاد نتیجه درخواست خود را از طریق این سامانه پیگیری کنند لذا از مراجعه حضوری به دانشگاه‌ها و سازمان با توجه به شرایط موجود و تاکید مقامات بهداشتی بر کاستن تجمع و رفت و آمدها، خودداری کنند.

انتهای پیام


10659259
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از محققان در مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون، با حذف سلول‌های پیر مغز، روشی امیدوارکننده برای درمان صرع لوب گیجگاهی کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود یک ابر پلاسمای خورشیدی در شب سال نوی میلادی به زمین برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، روش‌های مؤثری را برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا شناسایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت OpenAI به دنبال جذب یک مدیر ارشد برای رسیدگی به «جنبه تاریک» فناوری‌های خود با حقوق ۵۵۵۰۰۰ دلار است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهداشت جهانی نسبت به شیوع قارچ کشنده مقاوم به دارو در کشور‌های مختلف جهان هشدار صادر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، فیزیک را تکان داده و بحث‌هایی در مورد سرنوشت جهان هستی به راه انداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی ساعت هوشمند جدید خود را که از نظر عملکرد و مشخصات جزو بهترین‌ها است، معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر کاهش ۱۰ هزار نفری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی، مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را زیر سوال برده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است