علمی فناوری 17:17 - 19 مرداد 1399
سازمان امور دانشجویان از آغاز بررسی درخواست های میهمانی دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی خبرداد.

آغاز بررسی درخواست میهمانی دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی

به گزارش ایسنا، دکتر جاماسب نوذری مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اعلام پایان مهلت ثبت درخواست‌های دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی به صورت میهمان، از آغاز بررسی درخواست‌های دانشجویان در دانشگاه‌های محل تحصیل به عنوان دانشگاه‌های مبدا خبر داد.

نوذری تاکید کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای کاهش تردد دانشجویان، از طرف وزارت علوم این امکان فراهم شد که دانشجویان کاردانی و کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بصورت میهمان دروس عملی و آزمایشگاهی را در نزدیکترین دانشگاه محل سکونت خود بگذرانند.

وی افزود: در همین راستا، ثبت نام از دانشجویان متقاضی از تاریخ ۶ مرداد ماه آغاز و لغایت ۱۸ مرداد ماه پایان یافت که در این بازه دانشجویان با مراجعه به سامانه جامع سازمان امور دانشجویان به نشانی اینترنتی سامانه سجاد https://portal.saorg.ir درخواست‌های خودرا ثبت کردند.

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: طبق زمان بندی اعلام شده، مهلت ثبت نام دانشجویان در تاریخ ۱۸ مرداد ماه پایان یافت و دانشگاه‌های مبدا از ۱۹ لغایت ۲۷ مرداد ماه فرصت دارند نسبت به بررسی درخواست‌ها اقدام و از ۲۸ مرداد ماه لغایت ۶ شهریور ماه نیز دانشگاه‌های مقصد درخواست‌های موافقت شده توسط دانشگاه مبدا را بررسی می‌کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، نوذری درپایان تاکید کرد: دانشجویان می‌توانند با کد پیگیری دریافت شده از سامانه سجاد نتیجه درخواست خود را از طریق این سامانه پیگیری کنند لذا از مراجعه حضوری به دانشگاه‌ها و سازمان با توجه به شرایط موجود و تاکید مقامات بهداشتی بر کاستن تجمع و رفت و آمدها، خودداری کنند.

انتهای پیام


10659259
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داوطلبان پذیرفته‌شده مرحله اول آزمون کارشناسی به پزشکی سال ۱۴۰۴ تنها تا پایان امشب ۱۷ بهمن فرصت دارند کارت ورود به جلسه مرحله دوم را دریافت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو، فهرست تازه‌ای از محصولات مراقبت از پوست که فاقد مجوز هستند را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان ثبت‌نام در سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۵ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: زمان و ظرفیت برگزاری آزمون استخدامی آموزگاری و دبیری هنوز مشخص نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقه‌مندان به نجوم در حال آماده شدن برای مشاهده پدیده‌ای منحصر‌به‌فرد به نام رژه سیاره‌ای هستند که در آن انتظار می‌رود ۶ سیاره در پایان فوریه در آسمان شامگاهی با هم ظاهر شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه فواید امگا ۳ برای سلامتی مشخص است، اما سه‌پهارم جمعیت جهان به میزان کافی از آن استفاده نمی‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کبد یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن در متابولیسم و دفع دارو‌ها به‌شمار می‌رود و نقش مهمی در اثربخشی و ایمنی درمان‌ها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آزمون جهاددانشگاهی از بارگذاری نتایج بررسی اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش سال ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: به دلیل شرایط موجود، غیبت دانشجویان در امتحانات ترم اول موجه خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است