علمی فناوری 17:17 - 19 مرداد 1399
سازمان امور دانشجویان از آغاز بررسی درخواست های میهمانی دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی خبرداد.

آغاز بررسی درخواست میهمانی دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی

به گزارش ایسنا، دکتر جاماسب نوذری مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اعلام پایان مهلت ثبت درخواست‌های دانشجویان برای گذراندن دروس عملی و آزمایشگاهی به صورت میهمان، از آغاز بررسی درخواست‌های دانشجویان در دانشگاه‌های محل تحصیل به عنوان دانشگاه‌های مبدا خبر داد.

نوذری تاکید کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای کاهش تردد دانشجویان، از طرف وزارت علوم این امکان فراهم شد که دانشجویان کاردانی و کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بصورت میهمان دروس عملی و آزمایشگاهی را در نزدیکترین دانشگاه محل سکونت خود بگذرانند.

وی افزود: در همین راستا، ثبت نام از دانشجویان متقاضی از تاریخ ۶ مرداد ماه آغاز و لغایت ۱۸ مرداد ماه پایان یافت که در این بازه دانشجویان با مراجعه به سامانه جامع سازمان امور دانشجویان به نشانی اینترنتی سامانه سجاد https://portal.saorg.ir درخواست‌های خودرا ثبت کردند.

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: طبق زمان بندی اعلام شده، مهلت ثبت نام دانشجویان در تاریخ ۱۸ مرداد ماه پایان یافت و دانشگاه‌های مبدا از ۱۹ لغایت ۲۷ مرداد ماه فرصت دارند نسبت به بررسی درخواست‌ها اقدام و از ۲۸ مرداد ماه لغایت ۶ شهریور ماه نیز دانشگاه‌های مقصد درخواست‌های موافقت شده توسط دانشگاه مبدا را بررسی می‌کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، نوذری درپایان تاکید کرد: دانشجویان می‌توانند با کد پیگیری دریافت شده از سامانه سجاد نتیجه درخواست خود را از طریق این سامانه پیگیری کنند لذا از مراجعه حضوری به دانشگاه‌ها و سازمان با توجه به شرایط موجود و تاکید مقامات بهداشتی بر کاستن تجمع و رفت و آمدها، خودداری کنند.

انتهای پیام


10659259
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طرح ارتقای ناوگان اورژانس با توزیع ۱۰۰ دستگاه آمبولانس جدید از ۵۰۰ دستگاه آمبولانس خریداری شده آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آزمون جهاددانشگاهی با صدور اطلاعیه‌ای، شرایط تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صرف نمک برای افراد دارای فشار خون باید با احتیاط انجام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که روزه داری تاثیر منفی بر روی شیر دهی مادران باردار نمی‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت در نامه‌ای به معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بر ضرورت تداوم کامل خدمات درمانی بیمارستان‌ها تا پایان اسفندماه تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی، با تأکید بر اهمیت انتخاب صحیح وعده‌های سحر و افطار در ماه رمضان، گفت: روزه‌داران با مصرف سحری کامل و پرانرژی و افطار سبک و متعادل، از ضعف، بی‌حالی و سوءهاضمه در طول روز جلوگیری کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: تا به امروز ۶۰ درصد از معلمان مدارس با ساختار مجتمعی و شعبه‌ای تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ما باید نسبت به فرزندان کشور احساس مسئولیت کنیم و جلوتر از زمانه حرکت کنیم، این موضوع لایق پژوهشی عمیق است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه بیش از ۵ هزار کتابخانه کلاسی راه‌اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است