فرهنگی‌هنری 07:27 - 06 بهمن 1399
در عملیات «فتح المبین» چشمش دچار موج گرفتگی ناشی از انفجار شد و چند روزی در بیمارستان بود. پس از بهبودی دوباره راهی جبهه شد و در واحد تخریب قرارگاه کربلا مشغول شد. به همین علت در بیشتر عملیات‌ها شرکت داشت. در عملیات «والفجر ۳» در غرب کشور از ناحیه کتف و بازو مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

ماجرای شهادت یک دانشجوی دندانپزشکی

به گزارش ایسنا، «داوود پاک‌نژاد» بیست و نهم آذرماه ۱۳۴۴ در شهر تهران متولد شد. در بهمن‌ماه سال ۶۰ تصمیم گرفت برای کمک به رزمندگان اسلام راهی جبهه شود. در عملیات «فتح المبین» چشمش دچار موج گرفتگی ناشی از انفجار شد و چند روزی در بیمارستان بود. پس از بهبودی دوباره راهی جبهه شد و در واحد تخریب قرارگاه کربلا مشغول شد. به همین علت در بیشتر عملیات‌ها شرکت داشت. در عملیات «والفجر ۳»  در غرب کشور از ناحیه کتف و بازو مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

طی این مدت هیچ‌گاه از درس غافل نبود. دیپلم را گرفت ودر کنکور شرکت کرده و در رشته دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بهشتی پذیرفته شد. پس از یک‌ترم از شروع درس‌های دانشگاه بار دیگر عازم جبهه‌ها شد و سرانجام در سال ۶۵ در بمباران هوایی عراق در باختران به فیض شهادت نائل آمد و در گلزار شهدای چیذر به خاک سپرده شد.

یکی از همرزمان او روایت کرده است: «داود پاک نژاد از تخریبچی‌های قدیمی قرارگاه بود که از سال ۶۱ بارها عملیات دیده بود و مسئولیت‌های متعددی در پاکسازی میادین خرمشهر و هویزه و سایر داشت و در جهنم آتش طلائیه در عملیات خیبر تیر کالیبر سنگ کمین استخوان ساق پای او را خرد کرد ولی دل از تخریب نمی‌کند و هر جا «علی عاصمی» بود او هم بود. او با نیروها در عملیات «فتح ۱» پا به پای همه آمد ولی در «فتح ۳» که اوضاع جوی کاملا عوض شده بود، شدت سرما و پیاده روی مدام، آنچنان ضعف بر او غالب شد که برخلاف میل درونی‌اش بر روی قاطر نشاندند که پس از دقایقی به خاطر عدم تحرک دچار سرمازدگی شد اما معجزه وار نجات یافت؛ اگرچه تقدیر او شهادت در یک ماه بعد از آن بر اثر انفجار بمب بود.

انتهای پیام


10919432
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سه سیما از پنج‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۴)پخش سریال «شیش‌ماهه» ساخته مهران مدیری را آغاز می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همایش مجریان تراز زبان فارسی در رسانه ملی به مناسبت بزرگداشت رودکی پدر شعر فارسی، سوم دی در سازمان صداوسیما برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال کمدی «بهار شیراز» به کارگردانی حسن وارسته و طراحی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری از امشب ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه رادیو مقاومت امروز دوشنبه، اول دی ماه ساعت ۸ صبح در استودیوی رادیو مقاومت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ با تأکید بر ظرفیت‌های مشترک فرهنگی ایران و تاجیکستان گفت: شاهنامه به عنوان یک ریشه هویتی مشترک، می‌تواند محور برنامه‌ریزی‌های منسجم میان دو کشور قرار گیرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مزمان با ایام شهادت و سوگواری به مناسبت شهادت امام علی‌النقی، دهمین امام شیعیان نمایش‌های سراسر کشور برای یک شب روی صحنه نمی‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احسان صدیقی کارگردان مستند «بازی برنده‌ها» امروز دوشنبه اول دی ماه پس از تحمل یک دوره بیماری در ۴۴ سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «روزی روزگاری آبادی» این شب‌ها در جدول پخش شبکه یک سیما قرار گرفته و قصد دارد قصه‌ای با ریشه‌های عمیق خانوادگی و فرهنگی را به تصویر بکشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» علی زندوکیلی خواننده ترانه تیتراژ سریال «بهار شیراز» به کارگردانی حسن وارسته شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مجموعه مستند «سرباز شصت و سه ساله» از امشب، اول دی‌ماه، ساعت ۱۹ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است