فرهنگی‌هنری 12:12 - 04 تیر 1401

اولین‌جلسه داوری کتاب‌های اقتباس ادبی آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کیمیا امینی مدیر دبیرخانه اولین جشنواره کتاب‌های اقتباس ادبی کودک و نوجوان انجمن ترویج زبان و ادب فارسی گفت: اولین جلسه داوری کتاب‌های اقتباس ادبی در تاریخ اول تیرماه ساعت ده صبح در دانشگاه شهید بهشتی با حضور داوران و سخنرانی مریم جلالی رئیس کارگروه ادبیات کودک و نوجوان انجمن ترویج زبان و ادب فارسی آغاز شد.

مه‌دخت پور خالقی چترودی دبیر علمی جشنواره در این جلسه ضمن تشکر از حضور داوران گفت نگاه علمی به آثار ادبیات کودک و به ویژه داستان‌های اقتباس ادبی امری ضروری است و این جشنواره که توسط انجمن ترویج زبان و ادب فارسی در حال اجراست گامی ارزنده برای آگاهی نویسندگان از شیوه‌های صحیح و کاربردی اقتباس از متون ادبی و کلاسیک است.

در این‌جلسه بیش از دویست اثر ارسالی به دبیرخانه مورد بازبینی قرار گرفت و مقرر شد پس از بررسی هیأت داوران تعداد ده اثر به مرحله نهایی راه پیدا کند.


11604163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه کننده مستند ابراه کوچکی در میان هور با حضور در نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند سینما حقیقت درباره این مستند سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سینمایی برای بازدید از جشنواره سینماحقیقت در پردیس ملت حضور پیدا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سینمایی برای بازدید از جشنواره سینماحقیقت در پردیس ملت حضور پیدا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز کودک و نوجوان صداوسیما گفت: وقتی سریال «افسانه جومونگ» در ایران ۸۰ درصد دیده شد، مقدمه ورود کی دراما به ایران رقم خورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهر تهران به عنوان میزبان شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج سودای عشق انتخاب شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران بار دیگر سریال تاریخی _ سیاسی «افسانه سامبونگ» به کارگردانی «کانگ بیونگ‌تایک» را روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر معروف آمریکایی اعلام کرد که ستاره فوتبال پرتغال ممکن است با ایفای نقشی در مجموعه فیلم‌های سریع و خشن، به روی پرده بزرگ سینما برود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مجموعه تئاتر شهر گفت: حریم تئاترشهر به معنای بستن فضای آن نیست و حریم برای تئاتر شهر یک ضرورت است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست بانوان دارای آثار تقریظ شده از سوی مقام معظم رهبری گفت: دفاع مقدس ابعاد زنانه زیادی دارد با این که چهره جنگ معمولا مردانه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «خردل» گفت: هرکس رزق خود را از برنامه‌سازی دارد. منظورم رزق به معنای پول نیست، بلکه سهمش از اعتبار و شهرت و وایرال شدن است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است