فرهنگی‌هنری 17:24 - 04 بهمن 1398
سید مصطفی حسینی، مدیرعامل موسسه «بهمن سبز» با اعلام خبر احداث سینمای 13 سالنه «مهر کوهسنگی» در مشهد بیان داشت: همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیت اجرایی یکی از بزرگترین پردیس های سینمایی کشور توسط موسسه بهمن سبز حوزه هنری در شهر مشهد آغاز خواهد شد.

احداث سینمایی 13 سالنه در مشهد

به گزارش ایسنا،وی افزود: پروژه سینمای ۱۳ سالنه «مهرکوهسنگی» با موقعیت مکانی مناسب در یکی از بهترین نقاط توریستی و گردشگری مشهد در دل بوستان کوهسنگی قرار دارد و ان شاءالله به دلیل مرکزیت آن در شهر، آن را به سینمایی در دسترس مردم، دانشجویان و سینما دوستان تبدیل خواهد کرد.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر ساخت این مجتمع به اتمام و بهره برداری رسیده و بخش سینمایی آن که تحت مالکیت «بهمن سبز» است، هم اکنون در مرحله طراحی قرار دارد و شروع فعالیت عمرانی آن از دهه فجر خواهد بود.

مدیرعامل «بهمن سبز» خاطرنشان کرد: ساخت و احداث این پروژه سینمایی توسط موسسه «بهمن سبز» حوزه هنری در قالب طرح بزرگ توسعه و ساخت سینما در سراسر کشور انجام می پذیرد و طبق برنامه ریزی در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام 


10359958
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نامزد‌های جشنواره فیلم کوتاه تهران در بخش‌های مختلف اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پایانی مسابقات فوتبال مراکز صداوسیما مزین به نام شهید رستگار باحضور رئیس رسانه ملی برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مقایسه کردن خود با دیگران یکی از بزرگترین اشتباهات انسان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید کارخنده به زودی از شبکه اول سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عبادات و امتحانات الهی فلسفه خاص خود را دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش این هفته پنج شنبه ۱ آبان میزبان فیلم تحسین‌شده «ساختمان لاف» است؛ اثری از سینمای ایتالیا در ژانر جاسوسی که با فضایی پرکشش و روایتی چندلایه، نگاه متفاوتی به مفهوم اعتماد و دروغ ارائه می‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک ادبی ایران و تاجیکستان با محوریت شاهنامه و نسخ خطی در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب «دوشنبه» در تاجیکستان برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داور برنامه «قندپهلو» گفت: ذات مردم ایران است که همیشه در اتفاقات حتی وقایع تلخ موضوعات را دستمایه طنز قرار دهند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهشگر حوزه سواد رسانه گفت: در خارج از کشور تلنت‌شوها، شو‌های حوزه تبلیغات، مد و... به شدت ساختارشکنانه هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن سینمایی «یوز» در سینما یورک شهر ریچموند هیل ایالت اونتاریو کانادا به نمایش درمی‌آید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است