فرهنگی‌هنری 17:24 - 04 بهمن 1398
سید مصطفی حسینی، مدیرعامل موسسه «بهمن سبز» با اعلام خبر احداث سینمای 13 سالنه «مهر کوهسنگی» در مشهد بیان داشت: همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیت اجرایی یکی از بزرگترین پردیس های سینمایی کشور توسط موسسه بهمن سبز حوزه هنری در شهر مشهد آغاز خواهد شد.

احداث سینمایی 13 سالنه در مشهد

به گزارش ایسنا،وی افزود: پروژه سینمای ۱۳ سالنه «مهرکوهسنگی» با موقعیت مکانی مناسب در یکی از بهترین نقاط توریستی و گردشگری مشهد در دل بوستان کوهسنگی قرار دارد و ان شاءالله به دلیل مرکزیت آن در شهر، آن را به سینمایی در دسترس مردم، دانشجویان و سینما دوستان تبدیل خواهد کرد.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر ساخت این مجتمع به اتمام و بهره برداری رسیده و بخش سینمایی آن که تحت مالکیت «بهمن سبز» است، هم اکنون در مرحله طراحی قرار دارد و شروع فعالیت عمرانی آن از دهه فجر خواهد بود.

مدیرعامل «بهمن سبز» خاطرنشان کرد: ساخت و احداث این پروژه سینمایی توسط موسسه «بهمن سبز» حوزه هنری در قالب طرح بزرگ توسعه و ساخت سینما در سراسر کشور انجام می پذیرد و طبق برنامه ریزی در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام 


10359958
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال تاریخی «نیل در خون»، از امشب ۲۸ آبان هر شب از شبکه تماشا پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر شهید در غزه از ۱۴ کودک یتیم سرپرستی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب‌های «تب ناتمام»، «همسفر آتش و برف» و «خانوم ماه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه ۹۲۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور اعضا و رؤسای قوای سه‌گانه در محل نهاد ریاست‌جمهوری و با محوریت بررسی سیاست‌های حکمرانی محله‌محور و سازوکار‌های همکاری شورای محله با دستگا‌های اجرایی با تأکید بر نقش مسجد برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تولید نسخه‌های صوتی کتاب‌های «تب ناتمام» و «خانوم ماه» ـ که از آثار برجسته در حوزه ادبیات پایداری به شمار می‌روند ـ در «ایران‌صدا» آغاز شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پروژه فیلم-سریال «تهران الف-شهر بی‌مثال» با پایان فیلمبرداری وارد مرحله تدوین و صداگذاری شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها برخی برنامه‌های یوتیوبی گفتگومحور مانند «با ضیا» و «رک» توجه بسیاری را به خود جلب کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موسیقی اعلام کرد که سقف قیمت بلیت کنسرت‌ها یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و کف قیمت حدود ۲۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر سریال «معمای شاه» گفت: ما در گذشته برای پول کار نمی‌کردیم، بلکه عشق به کار داشتیم و هنر را دوست داشتیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پاسداشت هنرمندان پیشکسوت متولد آبان ماه با حضور جمعی از هنرمندان، مدیران فرهنگی و اصحاب رسانه در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است