استانی 20:22 - 27 فروردین 1397
بازوند خبر داد:
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه گفت: برنامه ریزی‌های لازم انجام شده است تا طی یک برنامه ۲ ساله، حدود ۷۹ هزار شغل در قالب ۷ برنامه در استان کرمانشاه ایجاد شود.

برنامه‌ریزی برای ایجاد ۷۹ هزار شغل در استان کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند عصر امروز دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در سال ۹۷ هیچ کاری واجب تر از بحث اشتغال نداریم و هدف اصلی همه مدیران باید کاهش بیکاری، سرمایه گذاری، تولید ثروت و برداشتن موانع باشد.

استاندار کرمانشاه در ادامه افزود: برنامه ای تدوین شده است که در سفر رئیس جمهور آقای نوبخت و ربیعی آنرا پذیرفتند و نیاز به اجرایی کردن دارد.

بازوند گفت: برای رفع مشکل بیکاری لازم است وضعیت بیکاری استان و اینکه چند نفر بیکار داریم را باید بدانیم و طبق گزارشی که در این راستا طبق سرشماری سال ۹۵ و ۹۶ تهیه شده تعداد ۱۷۲ هزار نفر بیکار داریم.

بازوند ادامه داد: استان کرمانشاه یک استان ثروتمند با ظرفیت ها و قابلیت های بالاست و دور از ذهن نیست که این قابلیت ها بتواند بر چالش ها غلبه کند.

استاندار کرمانشاه بیان داشت: طی زمستان سال۹۵  نرخ مشارکت استان ۳۷ درصد و در زمستان سال ۹۶ به ۴۰ درصد رسیده است و بیانگر این است که مردم تمایل دارند در حوزه اشتغال همکاری کنند و بسیار جای امیدواری است.

وی یادآور شد: خوشبختانه طی ۶ ماه گذشته میل سرمایه گذاری به استان رو به افزایش است و نرخ بیکاری نسبت به ۹۵ نزدیک به ۲.۵ درصد کاهش پیدا کرده اگرچه در پاییز به خاطر زلزله و تعطیل شدن بسیاری از کارگاهها نرخ بیکاری بالا رفت اما در زمستان بخاطر ساخت و سازها در مناطق زلزله زده این میزان ۳ درصد کاهش یافت.

استاندار کرمانشاه افزود: طی یک برنامه ۲ ساله برنامه ریزی شده که حدود ۷۹ هزار شغل در قالب ۷ برنامه ایجاد شود.

بازوند تصریح کرد: اولین برنامه اشتغال از طریق مشوق بیمه ای و پرداخت یارانه و دستمزد است که قانون بودجه آنرا مشخص کرده است و طی آن پیش بینی شده که ۱۰ هزار نفر به کارگیری خواهند شد و این کار مستلزم این است که ۷۵ میلیارد تومان دریافت کنیم و مدیران باید پیگیر بودجه باشند.

به گفته استاندار، یکی از نگرانی‌ها این است که سالانه تعدادی از مشاغل از دست می روند و باید برنامه ای را تدوین کنیم که بتوانیم در سال ۹۷ حداقل بین ۴ تا ۶ هزار تثبیت اشتغال داشته باشیم  و اجازه ندهیم کارگاههایی که در آستانه تعطیل شدن هستند تعطیل شوند و در این راستا ۵۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهیم که مدیران باید سهم خود را جویا شود.

وی افزود: برنامه سوم، اشتغال حمایتی است که تعدادی از بنگاههای دولتی و غیر دولتی در این جهت باید نقش ایفا کنند که بیشترین نقش به کمیته امداد داده شده است که در سطح کشور ۲ هزار میلیارد تومان برای آنها در نظر گرفته شده است.

بازوند گفت: پیش بینی می کنیم که برای کمیته امداد استان کرمانشاه ۲۰۰ میلیارد در نظر گرفته شود و باید بتوانیم آنرا جذب کنیم و مشابه این در بهزیستی وجود دارد و ۵۰ میلیارد تومان به استان کرمانشاه اختصاص داده شده است.

وی افزود: برای مشاغل خانوادگی هم مبلغ ۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

بانک‌های خصوصی سپرده‌های مردم را برای اشتغال و تولید به کار بگیرند

بازوند در ادامه بیان داشت: از بسیج سازندگی، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و برخی بنگاههای دیگر انتظار داریم هرکدام بتوانند ۱۰۰۰ شغل را ایجاد کنند.

وی خطاب به مسئولان بانکها گفت: از بانک های خصوصی توقع داریم سپرده مردم را که جمع آوری می کنند در راستای اشتغال و تولید استان به کار بگیرند نه در ساخت و سازهایی که ربطی به مردم ندارد.

بازوند در ادامه با اشاره به تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری افزود: در این راستا ۳۵۲ میلیارد تومان سهم داریم و وضعیت  استان به نسبت کشور وضعیت خوبی است. مبلغ این تسهیلات در روستاهای مرزی با سود ۴ درصد، غیر مرزی ۶ درصد و در شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر حدود ۹ درصد است که می تواند اشتغال خوبی را ایجاد کند.

وی اعتبار اشتغال مناطق زلزله زده استان کرمانشاه را ۱۲۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: یکی از نگرانیهای ما این است که نتوانیم در جذب آن موفق باشیم و مدیران باید در این راستا تمام همت خود را بکار بگیرند تا آنرا به راحتی از دست ندهیم و از بحث تهدید زلزله یک فرصت ایجاد کنیم.

بازوند در خصوص بکار گیری افراد غیر بومی در ساخت و سازها تاکید کرد: باید مدیران طی یک هفته این مشکل را حل و فصل کنند در غیر اینصورت باید برای ساخت و ساز مناطق زلزله زده فکر دیگری اندیشید.


9747687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» ۵۶ هشدار سطح زرد، ۱۸ هشدار نارنجی و پنج هشدار قرمز هواشناسی از سال گذشته تاکنون در لرستان صادر و بارندگی های به نسبت مطلوبی ثبت شد اما بنابر اعلام نظر کارشناسان و آمار و ارقام، این بارش های پرتکرار تاکنون حریف خطر خشکسالی نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است