علمی فناوری 17:13 - 07 آذر 1400
وزیر علوم در افتتاحیه "طرح جامع راه مهندسی" بسیج دانشجویی:
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط آنلاین با شرکت‌کنندگان همایش «طرح جامع راه مهندسی» سازمان بسیج دانشجویی گفت: در عین اینکه انجام تحقیقات کاربردی برای رفع نیازهای موجود جامعه ضرورت دارد؛ توجه به تحقیقات بنیادی و حرکت در مرزهای دانش هم برای کشور مهم است.

توجه به تحقیقات بنیادی در کنار تحقیقات کاربردی امری ضروری است

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی‌گل با تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان کشور به ویژه دانشجویان بسیجی، گفت: هر فردی که برای پیشرفت ایران اسلامی تلاش کند و از شنیدن اخبار پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف خوشحال شود، بسیجی است.

وی با اشاره به اهتمام جدی وزارت علوم به انجام پژوهش‌های کاربردی برای رفع نیازهای جامعه، گفت: وزارت علوم در همین راستا، معاونت فناوری و نوآوری را احیا کرد و سامانه "نام" هم برای دریافت نیازهای کشور و ارائه راهکارهای علمی تا پایان سال نهایی می‌شود.

دکتر زلفی‌گل تاکید کرد: نباید توجه به پژوهش‌های کاربردی ما را از پژوهش‌های علوم انسانی و علوم پایه غافل کند، زیرا تولید علم و انتشار مقالات علمی بیشتر در پژوهش‌های بنیادی است و این اقدام است که ایران را از نظر تولید علم در منطقه به جایگاه نخست می‌رساند و در سطح جهان هم در بسیاری از رشته‌ها مانند نانو فناوری، بایو فناوری و علوم هسته‌ای جایگاه ممتاز داریم.

وی اظهار کرد: ممکن است دغدغه‌های علمی دانشمندان و پژوهش‌های آنان در کوتاه مدت به فناوری و اختراع و یا راهکار حل مشکلات منتهی نشود، ولی در چند سال آتی مشکل مهمی را حل کند یا به یک محصول دانش‌بنیان تبدیل شود.

وزیر علوم با قدردانی از مسئولان سازمان بسیج دانشجویی برای تدوین طرح "مسیر راه مهندسی" برای آشنایی دانشجویان رشته‌های مهندسی با حوزه کاری مرتبط و نیازهای کشور در این رشته‌ها، گفت: وزارت علوم تا پایان سال سامانه" نان" را در کشور راه اندازی می کند تا تمام نیازهای کشور در این سامانه بارگذاری شده، به مسئله پژوهشی و علمی تبدیل شود و در اختیار متخصصان برای ارائه راهکار قرار گیرد.

دکتر زلفی گل با اشاره به اینکه در برنامه تقدیمی خود به مجلس شورای اسلامی در هنگام کسب رای اعتماد به توجه به حوزه فناوری اشاره کرده است، گفت: از دانشجویان بسیجی می خواهم این برنامه را مطالعه کنند و در آینده، تحقق آن را از من و مسئولان وزارت علوم مطالبه کنند.

وزیر علوم در پایان از تلاش های بسیج دانشجویی برای رشد علمی کشور که در قالب جهاد علمی صورت می گیرد؛ قدردانی کرد و بر همکاری وزارت علوم و دانشگاه‌ها با این نهاد انقلابی تاکید کرد.

به نقل از وزارت علوم، "طرح جامع راه مهندسی" توسط سازمان بسیج دانشجویی و در راستای آشنایی دانشجویان نوورود رشته‌های مهندسی با بازار کار و نیازهای کشور در زمینه مهندسی برگزار می شود و در اولین دوره آن که سال گذشته برگزار شد، 10 هزار دانشجو از ۶۰۰ دانشگاه در دوره‌های مجازی این طرح شرکت کردند.

انتهای پیام


11340933
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش ابتدایی به صورت حضوری و مجازی آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیم المپیاد ریاضی ایران از میان ۳۲ کشور موفق به کسب رتبه دوم در کمپ علمی آموزشی چین شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آلرژی‌های فصلی یا مزمن یکی از عوامل مهم و کمتر شناخته شده در بروز گرفتگی گوش به شمار می‌آیند، احساس ناخوشایندی که اگر به موقع به آن رسیدگی نشود ممکن است مزمن شده و درمان سخت‌تر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: کارگروه آموزش عمومی قرآن در دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف کشور و ارزیابی و نظارت بر فعالیت‌های آنان؛ پیگیری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرآنی برای خانواده‌ها با استفاده از ظرفیت عظیم انجمن اولیاء و مربیان تشکیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش کشور گفت: در نوبت دوم آزمون سراسری بیش از ۸۲۲ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک پزشک متخصص هشدار داده که کار کردن طولانی مدت با رایانه می‌تواند باعث ایجاد مشکلات عضلانی اسکلتی در فرد شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید می‌گوید لوبیا می‌تواند برای سلامتی، یک جادویی خالص باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص قلب کودکان و نوزادان، با اشاره به اهمیت بررسی سلامت قلب نوزادان در ساعات اولیه پس از تولد، گفت: جریان خون در قلب و ریه‌های جنین به طور کامل با یک نوزاد تازه متولدشده متفاوت است و اگر تغییرات مورد انتظار پس از تولد در عملکرد قلبی به...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر با کمردرد دست و پنجه نرم می‌کنید، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که باید کفش‌های پیاده‌روی خود را بپوشید و پیاده روی را شروع کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دورانی که رقابت در کنکور به اوج رسیده، بسیاری از داوطلبان درگیر اضطراب و مشکلات تمرکز هستند. حالا پژوهشی جدید نشان می‌دهد که یکی از روش‌های کمتر شناخته‌شده می‌تواند به بهبود تمرکز ذهنی و عملکرد مغز این افراد کمک کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است