فرهنگی‌هنری 20:17 - 03 شهریور 1398
معاون سیما:
مرتضی میرباقری، معاون سیما در پیامی درگذشت داریوش اسدزاده ـ هنرمند پیشکسوت تلویزیون و سینما ـ را تسلیت گفت.

قطعا مردم ایران داریوش اسدزاده را به خاطر نقش‌آفرینی در سمندون و خانه سبز به یاد دارند

به گزارش ایسنا، داریوش سدزاده یکشنبه (سوم شهریور ماه) در سن ۹۶ سالگی درگذشت. از این بازیگر قدیمی سریال‌هایی چون «سمندون»، «خانه سبز»، «آژانس دوستی» (بازیگر مهمان)، «روزگار جوانی»، «هوش سیاه»، «دردسرهای عظیم» و «چرخ فلک» به یادگار مانده است.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، متن پیام تسلیت معاون سیما به شرح زیر است:

«انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت داریوش اسدزاده، هنرمند خاطره ساز و محبوب، موجب تأثر و اندوهی عمیق شد.

او علاوه بر اینکه یک بازیگر توانمند بود، شخصیتی محترم، محجوب و دوست داشتنی هم داشت. بازیگری که در هر عرصه ای حضور می یافت، می درخشید و موجب اعتبار و صلابت آثار هنری می‌شد.

قطعا همه مردم ایران، داریوش اسدزاده را به خاطر نقش آفرینی‌اش در سریال‌های به یادماندنی سیما در یاد دارند. سریال‌هایی چون «خانه سبز»، «سمندون» و... که با بازی این بازیگر توانمند به بخشی از خاطره جمعی مردم این سرزمین تبدیل شده اند. چند دهه همکاری مرحوم اسدزاده با فیلم ها و سریال های تلویزیونی، از افتخارات سیما محسوب می شود.

به طور مسلم، نسل های جدید و آینده هنرمندان ایران زمین، از این بازیگر کوشا و با اخلاق الهام خواهند گرفت و نام و راه او همواره زنده می ماند.

اینجانب، درگذشت این هنرمند فقید را حضور خانواده محترم ایشان، خانواده رسانه ملی، جامعه هنری و مردم همیشه قدردان کشورمان تسلیت می‌گویم و برای بازماندگان از خداوند متعال طلب صبر و برای آن هنرمند والا مقام رحمت و غفران الهی مسئلت دارم.»

انتهای پیام


10218645
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: دشمن می‌خواست رسانه ملی یعنی صدای حقانیت ملت ایران را خاموش کند که حتی در این هدف نیز با شکست مواجه شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه انیمیشن «تندر» دوشنبه ۲۳ تیر حوالی ساعت ۱۵:۲۰ از قاب شبکه تهران تقدیم نگاه مخاطبان می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» خانه‌ای که از چوب درختان کهنسال و بومی ایران ساخته شده باشد، از طوفان نمی‌هراسد، بلکه هر باران و هر تابش تند آفتاب، آن را آب‌دیده‌تر و جان‌سخت‌تر می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش موزیکال «کارخانه هیولاها- سالیوان در ایران» با احتمال رکوردشکنی تازه در تئاتر کودک و نوجوان ایران مجدد به صحنه تئاتر بازگشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برمهانی درباره حضور چهره‌ها و شگفتانه معاونت سیما برای مردم به این توضیح بسنده کرد که بعد از دهه آخر صفر اتفاقاتی از این دست خواهد افتاد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی رسانه ملی گفت: ما به شرایط استقرار رسیدیم و تدابیر لازم برای احتمالات آینده اندیشیده شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی سازمان اوقاف از تدفین ۱۴۶ نفر از شهدای مظلوم تهاجم رژیم صهیونیستی به کشور در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر نروژی با تأکید بر افول نظم غربی، نقش تبلیغات رسانه‌ای در جنگ‌افروزی و سیاه‌نمایی علیه کشورهایی، چون ایران را افشا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک انسان‌شناس در پی ثبت جهانی «دره خرم‌آباد» به‌عنوان بیست‌ونهمین میراث جهانی ایران، این دستاورد را گواهی صریح بر آغاز تاریخ بشر از سرزمین ایران دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «جایی برای همه» مجموعه‌ای تلویزیونی در ۱۱ قسمت است که در ایام محرم سال ۱۴۰۴ هر شب ساعت ۲۱:۱۵ از شبکه دو سیما روی آنتن رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است