بین‌الملل 17:47 - 13 اسفند 1399

لایحه حق رأی زندانیان در کنگره آمریکا رأی نیاورد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نشریه «نیوزویک»، متمم پیشنهادی مربوط به ارائه حق رأی به زندانیان آمریکایی موسوم به «H.R. ۱» با مخالفت اکثریت قاطع اعضای کنگره این کشور رد شد.

به گزارش این نشریه، اعضای مجلس نمایندگان آمریکا با ۳۲۸ رأی مخالف در برابر ۹۷ رأی موافق، لایحه پیشنهادی «کوری بوش» (Cori Bush) دموکرات را رد کردند؛ از این میان ۲۰۹ نماینده جمهوری‌خواه و ۱۱۹ نماینده دموکرات بودند.

«کوری بوش» در واکنش به رد این لایحه با انتشار پیامی اعلام کرد: ظلم در حق زندانیان و محروم کردن آن‌ها از حق رأی محکوم و این موضوع نژادپرستانه است.


10976390
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان پهپادی را که بر فراز ساختمان‌های دولتی پرواز می‌کرد، سرنگون و دو بلاروسی را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت اسپانیا یک قرارداد به ارزش نزدیک به ۷۰۰ میلیون یورو برای خرید سامانه‌های راکت‌انداز اسرائیل را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات قضایی لبنان از بازداشت مالک روسی کشتی باری که به محموله نیترات آمونیوم در حادثه انفجار عظیم بندر بیروت در سال ۲۰۲۰ مرتبط بود، خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام نشریه اکسیوس، ترامپ پیش از حمله اسرائیل به قطر مطلع شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور نزوئلا ضمن تاکید بر حق مشروع دفاع گفت رخدادهای اخیر با آمریکا تنش نیست؛ بلکه از هر نظر یک تهاجم است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد و فراخوانی برای تشکیل یک نیروی ویژه عربی-اسلامی برای مقابله با «طرح‌های توسعه‌طلبانه» داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسرائیل ادعا کرد که قطر و چین کمپینی علیه اسرائیل را رهبری و تأمین مالی می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه نروژ روز دوشنبه به ادعای نقض حریم هوایی لهستان، سفیر روسیه در نروژ را فراخواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران کشور‌های عربی و اسلامی در نشست اضطراری دوحه، با صدور بیانیه‌ای قاطع، تجاوز نظامی اخیر اسرائیل به قطر را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای همکاری خلیج فارس خواستار فعال شدن مکانیسم دفاعی مشترک در واکنش به حمله اسرائیل به دوحه شد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است