علمی فناوری 12:48 - 07 اسفند 1399

مشارکت ۱۰ میلیارد ریالی ایرانسل در یاری به زلزله‌زدگان «سی‌سخت»

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ایرانسل، اولین اپراتور ارائه دهنده‌ی 5G در ایران، برای یاری به زلزله‌زدگان سی‌سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۱۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده است که در بسته‌هایی به ارزش هر کدام پنج میلیون ریال، شامل اقلام ضروری خوراکی است، تا در وضعیت سختِ پس از زلزله، کمک اندکی به خانواده‌ها و هموطنان عزیز سی‌سخت باشد. در این بسته‌ها، اقلام خوراکی خانوار شامل «۱۰ کیلوگرم برنج، ۴ عدد کنسرو ماهی، ۴ عدد کنسرو لوبیا، ۹۰۰ گرم عدس، ۹۰۰ گرم لوبیا، یک عدد روغن مایع، ۴۵۰ گرم چای، ۹۰۰ گرم شکر، ۱۴۰۰ گرم قند و ۷۰۰ گرم نمک» قرار داده شده است.

اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، به دعوت وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، به‌همراه دیگر فعالان صنعت ICT کشور، به پویش حمایت از هموطنان آسیب دیده‌ی سی‌سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد پیوسته است.

طبق برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده، این اقلام با همکاری شرکت ملی پست، بسته‌بندی و به مناطق زلزله‌زده‌ی سی‌سخت ارسال می‌شود، تا از طریق جمعیت هلال‌احمر، بین خانواده‌های آسیب‌دیده، توزیع شود.

ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه‌ی چهارشنبه شب ۲۹ بهمن ۱۳۹۹، شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد، با زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر، در عمق ۱۰ کیلومتری زمین، لرزید. خوشبختانه، این حادثه تلفات جانی نداشت ولی ده‌ها مصدوم بر جای گذاشت و به صدها واحد مسکونی خسارت شدید وارد کرد. در همین راستا و با توجه به ابعاد حادثه، ایرانسل پیرو موافقت دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل شرکت، با پیوستن به پویش خانواده‌ی بزرگ ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، اقلام اهدایی را تهیه و با کمک شرکت ملی پست و جمعیت هلال‌احمر، بسته‌بندی، ارسال و توزیع می‌کند.


10966858
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون EPT و اشتمال مهرماه ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی وزیر بهداشت در راس هیاتی از مدیران ارشد حوزه دارو و تجهیزات پزشکی کشور، در هشتمین دوره نمایشگاه جهانی سلامت (Global Health Exhibition ۲۰۲۵) در عربستان سعودی شرکت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان گفت: مهر امسال برای نخستین بار المپیاد جهانی نانو توسط جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم گفت: ورود ماه به تربیع اول، مقارنه ماه و زحل و همچنین ادامه نورافشانی دنباله‌دار لمون مهم‌ترین پدیده‌های آسمان شب در این هفته به شمار می‌آیند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اعلام کرد: در حالی که برخی افراد تصور می‌کنند گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند، یافته‌های علمی خلاف این باور را نشان می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو تیم یک شرکت دانش‌بنیان از تولید گچ‌های پیشرفته خبر داد و گفت: با استفاده از فناوری نانو ضدآب، ضدحساسیت و ضدفارشه هستند و به بیماران امکان می‌دهند همزمان با درمان، پوست خود را مشاهده و فیزیوتراپی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی، تهران کمبود پرستار به دلیل مهاجرت از رشته پرستاری به سایر رشته‌ها یا شغلی دیگر به خاطر سختی کار و مسائل مالی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ فناوری و نوآوری در مدارس، طرح ملی ایران دیجیتال با مشارکت بیش از یک میلیون دانش‌آموز در کشور اجرا می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان از رونمایی نرم‌افزار تخصصی صنف طلا و جواهر خبر داد که با محاسبه آنلاین قیمت طلا، اجرت ساخت و وزن قطعه روی دستگاه کارت‌خوان کار می‌کند و در پایان، با احراز هویت مشتری، شناسنامه الکترونیک طلا صادر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ ( .Ph.D) از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است