بین‌الملل 17:30 - 08 آذر 1399

اردوغان: توهین به مقدسات، به آزادی بیان ارتباطی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سخنانی در «بیست و سومین کنگره سالانه جامعه مسلمانان آمریکا» اعلام کرد: توهین به مقدسات، هیچ ارتباطی با آزادی بیان ندارد؛ زیرا اندیشه متفاوت از اهانت است.

رئیس جمهور ترکیه که از طریق ویدئو کنفرانس صحبت می کرد، در این باره ادامه داد: شاهد آن هستیم که تعصبات ایدئولوژیکی که تفاوتی با داعش ندارد، جایگاه بیشتری پیدا کرده و حتی در سطح رئیس دولت نیز مورد تشویق قرار می‌گیرد.

وی در تقبیح کاخ الیزه به دلیل حمایت از کاریکاتور موهن به پیامبر اکرم (ص) نیز گفت: شما نیز از نزدیک پیگیری می‌کنید که اخیرا تحت عنوان آزادی اندیشه در فرانسه به پیامبر اهانت کردند. توهین به مقدسات افراد هیچ ارتباطی با آزادی بیان ندارد. بزرگترین دلیل بی پروایی دشمنان اسلام و بشریت، کاهلی و غفلت مسلمانان است. مسلمانان نه تنها در اقتصاد، سیاست، دفاع و دیپلماسی بلکه در میان خودشان نیز دچار تفرقه شده‌اند. آنهایی که از کسانی که قرآن را آتش زده حمایت، توهین کنندگان به پیامبر را تشویق می‌کنند و حملات به مساجد را نادیده می‌گیرند، همه این کارها را نه به نام آزادی، بلکه برای مخفی نگه داشتن فاشیسم درونیِ خود انجام می‌دهند.

رجب طیب اردوغان تصریح کرد: در حالی که انواع حملات علیه ارزش‌های مقدس ما را در چارچوب آزادی اندیشه و مطبوعات ارزیابی می‌کنند، نمی‌توانند حتی کوچک‌ترین انتقاد از خودشان را تحمل کنند.

اردوغان ضمن تاکید بر اینکه وظیفه‌ ما در برابر حملات علیه مقدسات اسلامی، کنارگذاشتن اختلافات و تاکید بر زمینه‌های مشترک اسلامی است، افزود: در کنار مبارزه بی‌امان با گروه‌های تروریستی، از واکنش به اهانت‌ها علیه مقدساتمان نیز دریغ نمی‌کنیم. همه ما باید به بهای جان خود از قدس به‌عنوان حریم عصمت، ناموس و چشم‌ و چراغ امت اسلامی دفاع کنیم.

گفتنی است که پس از حمله هشتم آبان ماه یک فرد مسلح به چاقو به کلیسای «نوتردام» در شهر «نیس»، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به حمایت از اهانت نشریه این کشور به ساحت پیامبر اکرم (ص) پرداخته و مواضع اسلام‌ستیزانه ای را علیه این دین آسمانی اتخاذ کرده بود؛ اقدامی که با واکنش گسترده ای در سراسر جهان مواجه شد.


10831201
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عربستان خواستار توقف فوری نقض آتش‌بس در غزه و بازسازی این باریکه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با هشدار به کی‌یف درباره از دست رفتن «فرصت طلایی صلح»، از زلنسکی خواست به نتایج نشست‌های محرمانه امارات تن دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل فاش کرد که حمله نیرو‌های واکنش سریع به الفاشر، این شهر را به یک حمام خون بدل کرد که در آن غیرنظامیان قربانی خشونت‌های سازمان‌یافته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید توافق با ایران در مورد بازگشت بازرسان به سایت‌های آسیب دیده «کاملاً ممکن» اما «بسیار دشوار» خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان با رد سیاست‌های برتری‌جویانه در قاره سبز، از دکترین جدیدی پرده برداشت که بر پایه رهبری مشارکتی و تقویت اتحاد دفاعی بنا شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در اظهارات جدید خود به نتایج مورد انتظار از گفت‌و‌گو‌ها با ایران و علل ادعایی اعزام ناو‌های هواپیمابر به غرب آسیا اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوپک پلاس در پاسخ به پیش‌بینی اوج تقاضای فصلی و با بهره‌گیری از حاشیه امن قیمت‌ها ناشی از تنش‌ها آماده می‌شود تا تولید خود را افزایش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیصل بن‌فرحان تاکید کرد که اکنون دیگر آمریکا و اروپا نمی‌توانند خود را از ترکش‌های جایگزینی قدرت به جای قانون مصون بدانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا علی‌بابا و چند شرکت چینی دیگر را در فهرستی قرار داد که آنها را از نظر تجاری محدود می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو مقام آمریکایی تأیید کردند که ترامپ به پنتاگون دستور داده است تا ناو هواپیمابر جدیدی را به غرب آسیا اعزام کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است