بین‌الملل 17:30 - 08 آذر 1399

اردوغان: توهین به مقدسات، به آزادی بیان ارتباطی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سخنانی در «بیست و سومین کنگره سالانه جامعه مسلمانان آمریکا» اعلام کرد: توهین به مقدسات، هیچ ارتباطی با آزادی بیان ندارد؛ زیرا اندیشه متفاوت از اهانت است.

رئیس جمهور ترکیه که از طریق ویدئو کنفرانس صحبت می کرد، در این باره ادامه داد: شاهد آن هستیم که تعصبات ایدئولوژیکی که تفاوتی با داعش ندارد، جایگاه بیشتری پیدا کرده و حتی در سطح رئیس دولت نیز مورد تشویق قرار می‌گیرد.

وی در تقبیح کاخ الیزه به دلیل حمایت از کاریکاتور موهن به پیامبر اکرم (ص) نیز گفت: شما نیز از نزدیک پیگیری می‌کنید که اخیرا تحت عنوان آزادی اندیشه در فرانسه به پیامبر اهانت کردند. توهین به مقدسات افراد هیچ ارتباطی با آزادی بیان ندارد. بزرگترین دلیل بی پروایی دشمنان اسلام و بشریت، کاهلی و غفلت مسلمانان است. مسلمانان نه تنها در اقتصاد، سیاست، دفاع و دیپلماسی بلکه در میان خودشان نیز دچار تفرقه شده‌اند. آنهایی که از کسانی که قرآن را آتش زده حمایت، توهین کنندگان به پیامبر را تشویق می‌کنند و حملات به مساجد را نادیده می‌گیرند، همه این کارها را نه به نام آزادی، بلکه برای مخفی نگه داشتن فاشیسم درونیِ خود انجام می‌دهند.

رجب طیب اردوغان تصریح کرد: در حالی که انواع حملات علیه ارزش‌های مقدس ما را در چارچوب آزادی اندیشه و مطبوعات ارزیابی می‌کنند، نمی‌توانند حتی کوچک‌ترین انتقاد از خودشان را تحمل کنند.

اردوغان ضمن تاکید بر اینکه وظیفه‌ ما در برابر حملات علیه مقدسات اسلامی، کنارگذاشتن اختلافات و تاکید بر زمینه‌های مشترک اسلامی است، افزود: در کنار مبارزه بی‌امان با گروه‌های تروریستی، از واکنش به اهانت‌ها علیه مقدساتمان نیز دریغ نمی‌کنیم. همه ما باید به بهای جان خود از قدس به‌عنوان حریم عصمت، ناموس و چشم‌ و چراغ امت اسلامی دفاع کنیم.

گفتنی است که پس از حمله هشتم آبان ماه یک فرد مسلح به چاقو به کلیسای «نوتردام» در شهر «نیس»، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به حمایت از اهانت نشریه این کشور به ساحت پیامبر اکرم (ص) پرداخته و مواضع اسلام‌ستیزانه ای را علیه این دین آسمانی اتخاذ کرده بود؛ اقدامی که با واکنش گسترده ای در سراسر جهان مواجه شد.


10831201
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تصاویر ماهواره‌ای جدید، نیروی دریایی آمریکا شناور‌های خود را از پایگاهش در بحرین خارج کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان تصویری از دیدار البوسعیدی با ویتکاف و کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، در ژنو منتشر کرد که حاکی از تداوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسکو و کی‌یف در چهارمین سالگرد جنگ، جدیدترین تبادل پیکر‌های کشته‌شدگان را انجام دادند. روسیه پیکر ۱۰۰۰ سرباز اوکراینی را تحویل داد و اجساد ۳۵ نظامی خود را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد دو شهروند روس را که قصد ترور یک مقام عالی‌رتبه نظامی را با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین داشتند، دستگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ژنو با یکدیگر دیدار و درباره آخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به تیراندازی مرزبانان کوبا به یک قایق با پرچم آمریکا که به کشته شدن چهار نفر انجامید، آن را اقدامی تحریک‌آمیز از سوی واشنگتن برای تشدید تنش دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پاسخ به این سوال که آیا چین در صورت حمله آمریکا به ایران، در کنار روسیه از ایران حمایت خواهد کرد یا خیر، گفت: چین از نزدیک تحولات ایران را دنبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی‌که کاخ سفید سایه یک جنگ تازه را بر خاورمیانه انداخته، دموکرات‌ها در واشنگتن دچار اختلافات سیاسی هستند؛ شکافی که بیش از هر چیز، فقدان اراده‌ای روشن برای ایستادن در برابر ماجراجویی نظامی را عیان می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در موجی از حملات شبه‌نظامیان در سراسر شمال غرب پاکستان طی دو روز گذشته، نزدیک به ۲۰ نفر از نیرو‌های پلیس و غیرنظامیان کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیوزیلند به بهانه نقض حقوق بشر، ممنوعیت سفر برای ۴۰ نفر از مقامات و نهاد‌های ایرانی از جمله وزیر کشور، وزیر اطلاعات و اعضای سپاه پاسداران وضع کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است