فرهنگی‌هنری 16:24 - 01 بهمن 1400

«مهربانو» هم جُنگ است و هم مطالبه‌گر/ پویش آزادسازی زنان زندانی

زینب پورابراهیم تهیه‌کننده و مجری ویژه‌برنامه «مهربانو» در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره این برنامه که از شبکه پنج پخش می‌شود، توضیح داد: «مهربانو» در قالب مجموعه مستند ۲۶ قسمتی در حال پخش از شبکه ۵ است و به نظرم رسید حال که برنامه با محوریت مادران موفق روی آنتن می‌رود، می‌توانیم پویشی به نفع مادران زندانی جرایم غیرعمد راه بیاندازیم تا به آزادسازی این زنان کمک کنیم.

وی افزود: مریم اردبیلی رئیس امور زنان شهرداری تهران نیز در این زمینه دغدغه مند بود و در کنار هم این پویش را به راه انداختیم. شماره حساب ستاد دیه در برنامه اعلام می‌شود و تا فردا امیدوارم بتوانیم تعداد بسیاری از این عزیزان را آزاد کنیم.

این مجری با اشاره به حضور هنرمندان، ورزشکاران و مسئولان در برنامه، درباره قسمت امشب گفت: برنامه امشب اول بهمن ساعت ۲۱ تا حوالی ساعت ۲۳ از شبکه ۵ پخش می‌شود و بابک افرا و حمید خزایی به اجرای موسیقی می‌پردازند. همچنین میزبان فلور نظری بازیگر، زهره الهیان نماینده مجلس و صادق بیگدلی قهرمان والیبال نشسته به همراه مادرش هستیم.

پورابراهیم در پایان تاکید کرد: تلاش کردیم در شب‌های ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) هم جنگ جذابی برای تلویزیون بسازیم، هم در حوزه زنان مطالبه گری کنیم و هم با برگزاری پویشی به نفع زنان زندانی اتفاق خوبی رقم بزنیم.

نخستین قسمت ویژه برنامه «مهربانو» پنجشنبه شب از شبکه ۵ روی آنتن رفت، امشب ساعت ۲۱ تا ۲۳ در جدول پخش قرار دارد و فردا شب نیز پخش خواهد شد.


11420179
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در مسیر خاطره‌بازی با فیلم‌های مطرح تاریخ سینما از همین هفته باکس‌های ویژه آخر هفته خود را به نمایش فیلم‌های جکی جان اختصاص می‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیما در بازدید از پشت‌صحنه سریال «عزیزآباد» روند تولید این مجموعه را مثبت ارزیابی کرد و آن را یکی از نمونه‌های رو به بلوغ تولیدات آپارتمانی تلویزیون دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه آموزش از شنبه ۱۵ آذر دوره‌ای آموزشی برای معلمان را با همکاری سازمان پژوهش برگزار می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی چهارشنبه، ۱۲ آذر میزبان آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی در سازمان صداوسیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ فیفا، روز جمعه ۱۴ آذر در شهر واشنگتن آمریکا برگزار می‌شود که این رویداد مهم از شبکه سه سیما به صورت زنده پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به روند احیای حریم مجموعه تئاتر شهر گفت: این روند سرعت خوبی دارد و تا زمان آغاز جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر متحول خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به پخش مسابقات قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا از رسانه ملی گفت: این مسابقات به صورت زنده پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی معاونت سیما فیلم های جدید‌ را با عنوان های «نسخه سرد»، «لحظه‌های بدون احساس»، «آلفا»، «تا خورشید می‌تپد» و «فرمانده سالواتوره» برای آخر هفته معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه جنجالی «جعبه‌سیاه» امیر عضد جایگزین محسن افشانی شد
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «دشت هجران» به کارگردانی مهدی نعمتی روایتی از شهید خان میرزا استواری است که از منزلگاه‌های زمان گذشته، حال و آینده میگذرد تا کلید رهایی خود را پیدا کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است