اجتماعی 09:15 - 22 مرداد 1401

لزوم ایجاد کارگروه استفاده از تجربیات پیشکسوتان ژاندارمری سابق

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور با پیشکسوتان و اعضای وابسته ژاندارمری سابق (ویدئوکنفرانسی) برگزار و در این نشست به نقش تأثیرگذار ژاندارمری در دوران دفاع مقدس، ضرورت بهره بردن از تجربیات پیشکسوتان به عنوان نقشه راه و انتقال آن به نسل جوان و… پرداخته شد.

سردار حسین اشتری در این نشست با بیان اینکه بایستی از صحبت‌های دلنشین، گرم و سراسر تجربه و خاطرات تلخ و شیرین شما عزیزان بهره‌مند شویم، ادامه داد: فراجا به واسطه گسترده گی و تنوع مأموریت‌ها، وظایف سنگینی را برعهده دارد و به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مردم شریف و شایسته ایران اسلامی است؛ امروز روند رو به جلو را در انتظامی کشور شاهد هستیم که این پیشرفت با قدرت، هوشمندی و تدبیر ادامه خواهد داشت و همه اینها به واسطه رشادت‌ها، دلاور مردی‌های شهدای جان برکف و نقش آفرینی پیشکسوتان و اعضای وابسته ژاندارمری سابق است.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید براینکه امروز ارزشمندترین سرمایه فراجا نیروهای انسانی هستند، تصریح کرد: افتخار هر سازمان، نهاد و کشوری به سابقه و پیشینه خود است شما پیشکسوتان و اعضا وابسته، افتخار فراجا هستید؛ کارکنان، خصوصاً پیشکسوتان و اعضای وابسته هویت، شناسنامه و افتخار ما هستند از این رو ضرورت دارد که رشادت‌های شما بزرگمردان دلاور را چه در دوران دفاع مقدس، قبل و بعد از آن به نسل امروز جامعه انعکاس دهیم.

اشتری با اشاره به اینکه تلاش‌های مجاهدانه پیشکسوتان عزیز را ارج می نهیم، گفت: ژاندارمری، کمیته‌های انقلاب اسلامی و شهربانی سابق باعث عزت، سربلندی و افتخار نیروهای مسلح و فراجا هستند؛ نقش تأثیرگذار ژاندارمری در دوران دفاع مقدس برکسی پوشیده نیست و هرگز فراموش نخواهد شد، شما عزیزان ذخیره‌های ارزشمندی برای مجموعه انتظامی کشور هستید و ما نیز مدیون دلاور مردی‌های شما بزرگ‌مردان در صیانت از امنیت کشور هستیم.

این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه فداکاری‌های ایثارگرانه پیشکسوتان در دفاع جانانه از ایران اسلامی به عنوان سند افتخار برای ما است، عنوان کرد: ضرورت دارد در راستای پیشرفت روزافزون سازمان از تجربیات پیشکسوتان به عنوان نقشه راه و انتقال آن به نسل جوان بهره ببریم.

سردار اشتری همچنین گفت: لازم است برای بهره بردن از تجربیات پیشکسوتان کارگروهی تشکیل شود و تمامی تجارب این عزیزان در این کارگروه مطرح و در راستای استفاده بهینه از این تجربیات ارزشمند برای انجام مطلوب مأموریت‌های محوله برنامه ریزی دقیق و اصولی صورت بگیرد.

سردار اشتری در ادامه به جایگاه والای فراجا اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس نظرسنجی‌های معتبر افزایش اعتماد مردمی به فراجا را شاهد هستیم و این امر برای همه ما افتخار است؛ همچنین فراجا در میان دستگاه‌های خدمات رسان، از منظر مردمی حائز رتبه بالایی است و این مهم برای همه ما دستاوردی عظیم است.

سردار اشتری با اشاره به تصویب طرح جامع ساختار و سازمان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: به لطف و عنایت پروردگار متعال و با هدایت‌ها و حمایت‌های رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای ساختار جدید به تصویب رسید از این رو بایستی خداوند متعال را شاکر باشیم؛ این طرح و ساختار جدید مبدا تحول و نقطه عطفی برای امنیت بیشتر در کشور است و قطعاً شاهد تحول، پویایی و همچنین خدمتگزاری دوچندان به مردم خواهیم بود.

این مقام انتظامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید معزز حاج قاسم سلیمانی و شهدای امنیت خاطرنشان کرد: جایگاه والا و رفیع فراجا مدیون خون پربرکت شهدای معزز و گرانقدر است؛ شهدای مظلوم فراجا به عنوان حافظان امنیت با ایثارگری و فداکاری از ایران اسلامی دفاع کردند، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی؛ بزرگ‌مردی بودند که با رشادت‌های خود باعث افتخار هر آزاده ای در جهان شدند، امروز نیز شهید سلیمانی‌ها داریم که در زمان خود افتخار آفرینی کردند و لازم است که همه آن‌ها به درستی منعکس شود.


11652379
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران با صدور اطلاعیه‌ای به انتشار برخی شایعات در خصوص «اجرای طرح زوج و فرد» واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ر­ئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران گفت: بیش از یک میلیون و ششصد هزار مترمربع فضای ویژه زنان در پایتخت ایجاد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران اعلام کرد: پایش مستمر ریزش‌های جوی، از طریق ایستگاه‌های آب منطقه‌ای برای خدمت‌رسانی به مردم ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از ابلاغ رسمی نقشه راه اجرایی قرارگاه سیما و منظر شهری تهران به کلیه سازمان‌ها، شرکت‌ها و شهرداری‌های مناطق ۲۲گانه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با حضور در دانشگاه علامه طباطبایی از نحوه برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۴ مرکز وکلای قوه قضاییه بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران مقابله با آفت‌های امنیتی و اخلاقی را بخشی از مأموریت‌های کلان دانست و گفت: در این زمینه، مسئولیت خطیری برعهده حراست است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: در سال جاری ۶۰ صفحه اینستاگرامی متخلف در حوزه تبلیغات پزشکی مسدود شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هفته‌ای که گذشت، ۷ حادثه مرگبار در معابر پایتخت جان ۷ نفر از شهروندان را گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، گفت: محور‌های شمالی فاقد مداخلات جوی هستند، اما در برخی محور‌های استان فارس بارش باران گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین مرحله طرح کالابرگ الکترونیک با افزایش شارژ اعتبار از مبلغ ۵۰۰ به ۶۲۰ هزارتومان به ازای هر عضو خانوارِ دهک‌های یک تا سوم درآمدی، از فردا (۲۲ آذرماه) آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است