بین‌الملل 15:08 - 22 فروردین 1399
یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به خبرگزاری تاس گفت، در صورتی که روسیه و چین معیارهای مد نظر واشنگتن را برآورده کنند، آماده شرکت در مذاکرات کنترل تسلیحات با آن‌ها خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: آماده مذاکره با چین و روسیه درخصوص کنترل تسلیحات هستیم

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به خبرگزاری تاس گفت: رییس جمهور آمریکا به ما دستور داده تا فراتر از پیمان استارت جدید عمل کنیم و چین و روسیه را در گام‌های بعدیمان در نظر داشته باشیم. ما آماده مشارکت با چین و روسیه در مذاکراتی هستیم که معیارهایمان را برآورده کنند.

وی افزود: آمریکا به کنترل تسلیحات موثری که امنیت آمریکا و متحدان و شرکایش را افزایش دهد، قابل تایید و اجرا باشد و شرکا را شامل شود که مسئولانه به الزامات خود عمل کنند، پایبند خواهد بود.

این سخنگو در ادامه گفت: دولت آمریکا در حال ارزیابی احتمال تمدید پیمان استارت جدید با توجه به تهدیدهای امروز، وضعیت امنیتی در حال تغییر و اظهارت روسیه مبنی بر نداشتن پیش شرط برای تمدید این توافق است.

یک سخنگوی دیگر وزارت خارجه آمریکا اظهار کرد که واشنگتن پیشتر دعوتنامه‌ای رسمی برای پکن ارسال کرده تا در گفتگوی استراتژیک درباره مسائل امنیتی شرکت کند و تازه‌ترین دور گفتگوها با روسیه در این مورد نیز در ماه ژانویه صورت گرفته است.

او دراین باره گفت: آمریکا تازه‌ترین گفتگوی امنیتی و استراتژیک خود را در ماه ژانویه با روسیه انجام داده است. ما پیشنهاد چنین گفتگویی را به چین نیز ارائه کردیم که هنوز نپذیرفته است.

انتهای پیام


10478144
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان روز چهارشنبه گفت که در سفر هفته آینده خود به دنبال «مشارکت‌های راهبردی» با چین خواهد بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتاوا اعلام کرد تعدادی از محدودیت‌های اعمال شده علیه فعالیت‌های تجاری دمشق را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید مدعی است که مذاکرات اولویت رئیس جمهور آمریکا درباره ایران خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند خانواده‌های اعضای داعش به طور گسترده از یکی از اردوگاه‌های محل نگهداری خود گریخته و حتی برخی از کشور خارج شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه از تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه گفت که روسیه محدودیت‌های جدید علیه کوبا را غیرقابل قبول می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آخرین بسته فروش تسلیحات ایالات متحده به تایوان به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار پس از فشار چین آماده‌ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ناشناس ادعا می‌کنند که در پی تحولات اخیر، رژیم صهیونیستی سطح هشدار نظامی خود را افزایش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته حقوق فلسطینیان سازمان ملل متحد اقدامات رژیم صهیونیستی برای گسترش کنترل بر کرانه باختری را «به شدت» محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی انفجار گاز در یک معدن سرب در ایالت پلاتو در مرکز نیجریه، حداقل ۳۸ نفر کشته و بسیاری دیگر زخمی شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است