بین‌الملل 15:08 - 22 فروردین 1399
یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به خبرگزاری تاس گفت، در صورتی که روسیه و چین معیارهای مد نظر واشنگتن را برآورده کنند، آماده شرکت در مذاکرات کنترل تسلیحات با آن‌ها خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: آماده مذاکره با چین و روسیه درخصوص کنترل تسلیحات هستیم

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به خبرگزاری تاس گفت: رییس جمهور آمریکا به ما دستور داده تا فراتر از پیمان استارت جدید عمل کنیم و چین و روسیه را در گام‌های بعدیمان در نظر داشته باشیم. ما آماده مشارکت با چین و روسیه در مذاکراتی هستیم که معیارهایمان را برآورده کنند.

وی افزود: آمریکا به کنترل تسلیحات موثری که امنیت آمریکا و متحدان و شرکایش را افزایش دهد، قابل تایید و اجرا باشد و شرکا را شامل شود که مسئولانه به الزامات خود عمل کنند، پایبند خواهد بود.

این سخنگو در ادامه گفت: دولت آمریکا در حال ارزیابی احتمال تمدید پیمان استارت جدید با توجه به تهدیدهای امروز، وضعیت امنیتی در حال تغییر و اظهارت روسیه مبنی بر نداشتن پیش شرط برای تمدید این توافق است.

یک سخنگوی دیگر وزارت خارجه آمریکا اظهار کرد که واشنگتن پیشتر دعوتنامه‌ای رسمی برای پکن ارسال کرده تا در گفتگوی استراتژیک درباره مسائل امنیتی شرکت کند و تازه‌ترین دور گفتگوها با روسیه در این مورد نیز در ماه ژانویه صورت گرفته است.

او دراین باره گفت: آمریکا تازه‌ترین گفتگوی امنیتی و استراتژیک خود را در ماه ژانویه با روسیه انجام داده است. ما پیشنهاد چنین گفتگویی را به چین نیز ارائه کردیم که هنوز نپذیرفته است.

انتهای پیام


10478144
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می گوید که این اتحادیه علیرغم انتقادات در استراتژی امنیت ملی، ایالات متحده را متحد خود می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان مدیریت بحران اندونزی اعلام کرد که سیل‌های ویرانگر و رانش زمین بیش از ۹۰۰ نفر را در جزیره سوماترا کشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است