سیاسی 16:07 - 10 فروردین 1399
حزب اراده ملت در بیانیه‌ای اعلام کرد: اکنون که در کوران گسترده ترین پاندمی تاریخ معاصر بدلیل شیوع یکی از وحشی ترین و تهاجمی ترین عوامل بیماری زا قرار داریم، نبرد تمام عیار و نفس گیری میان اهریمن نامرئی کرونا و سپیدپوشان کادر درمانی کشورها در جریان است.

تشکر حزب اراده ملت از مبارزه کنندگان باویروس کرونا

به گزارش ایسنا متن بیاینه حزب اراده ملت به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعاً»

صفحات کتاب سرگذشت بشری مملو از حوادث تلخ و شیرین بسیاری می باشد و بخش بزرگی از تمدن جهان امروز مرهون واکنش بشر به این حوادث بوده است. آنجا که بقراط ها، جالینوس ها، بوعلی ها، پاستورها، فلمینگ ها و قریب ها با از خود گذشتگی و تحمل رنج و ممارست به جنگ بیماری ها رفته و با توسعه دانش بشری در حوزه سلامت به علاج بیماران پرداخته و تمامی آسایش و حتی جان شیرین خود را در راه خدمت به همنوع نثار و ایثار نموده اند.

اکنون که در کوران گسترده ترین پاندمی تاریخ معاصر بدلیل شیوع یکی از وحشی ترین و تهاجمی ترین عوامل بیماری زا قرار داریم،  نبرد تمام عیار و نفس گیری میان اهریمن نامرئی کرونا و سپیدپوشان کادر درمانی کشورها در جریان است.  این نبرد در میهن عزیز ما مرزهای حماسه را درنوردیده است زیرا بخش سلامت کشور بدلیل فشار تحریم های ظالمانه ، سیاست زدگی تهوع آور جهانی و وجود برخی انگاره ها، باورها و رفتارهای دست و پا گیر دچار کمبودها و نارسایی های مزمن بوده است ولی با وجود همه این مشکلات و موانع جامعه پر افتخار بهداشت و درمان کشور همانند دوره دفاع مقدس، با  عزمی راسخ به جهادی خاموش برای دفاع از سلامت مردمان این مرزوبوم برخاسته و جان جمع کثیری از هموطنان را نجات داده است.

حزب رفاه ملت ایران با تحسین فداکاری کلیه فرماندهان و سربازان میدانی و پشتیبانان آنها در این نبرد مقدس و با اذعان به وجود برخی ضعف ها و ناهماهنگی ها که  بخشی از آنها بدلیل بی سابقه بودن موضوع حاضر، غیر قابل اجتناب  بوده و البته برخی از آنها نیز کاملا قابل اجتناب بوده است،  توجه همگان را به حساس بودن شرایط حاضر جلب نموده و با دعوت و فراخوان عام برای تلاش هوشمندانه و همه جانبه برای مهار این ویروس خطرناک،  همه آحاد جامعه را به وحدت و همدلی و هم افزایی  دعوت می نماید.

بی گمان با استعانت از خداوند متعال و با وحدت و همدلی کرونا را شکست خواهیم داد.

انتهای پیام


10461963
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به رایزنی‌های انجام شده با مجلس شورای اسلامی درخصوص امکان اعتراض داوطلبان رد صلاحیت‌شده به هیئت نظارت مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر هیئت نظارت استان تصمیم‌گیرنده است و فرصت اعتراض داوطلبان به هیئت نظارت مرکزی وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسئولان باید شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا مردم به زندگی عادی خود برسند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تا امروز حدود ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی وارد مدار شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات خدمات دستگاه‌های اجرایی، ارتقای امنیت سایبری و پیش‌بینی زیرساخت‌های جایگزین و پشتیبان، از الزامات اساسی اجرای موفق این طرح ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت در زمینه فناوری‌های نوظهور، تحدید تشکیلاتی ندارد بلکه دنبال نگهداشت و جذب نیرو و حل مشکلات آنها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر حاتمی با بیان اینکه ارتش گفت: تمام تحرکات دشمن را به دقت رصد می‌کنیم و به هر شرارتی، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهوری مصوبه هیئت وزیران در زمینه اصلاح نحوه شکایت دولت از رسانه‌ها را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران بر اجرای درست طرح محله محور بسیج در سطح کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی گفت: امروز بیشتر از هر روز به درس‌های یوم الله حماسه ۹ دی نیاز داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به تبلیغات رسانه‌ای رژیم صهیونیستی گفت: برنامه موشکی ایران برای دفاع از کیان ایران توسعه داده شده است نه برای مذاکره.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است