اجتماعی 17:39 - 07 فروردین 1399
استاندار تهران اعلام کرد
استاندار تهران اعلام کرد: برای اجرای طرح محدودیت تردد جهت مقابله با شیوع کرونا؛ 14 مبادی خروجی استان تهران کنترل و با متخلفین برخورد می‌شود.

کنترل 14 مبادی خروجی استان تهران/تداورم تعطیلی بازارها

به گزارش ایسنا،  انوشیروان محسنی بندپی در گفتگوی ویدئو کنفرانسی با فرمانداران در مورد اجرای طرح محدودیت تردد جهت مقابله با شیوع کرونا با اشاره به اینکه هر اقدامی که در راستای نجات هموطنان و همه آحاد کشور انجام گیرد به منزله اقدامات سختگیرانه نیست بلکه در راستای قانون است اظهار داشت: سلامت مردم خط قرمز ما محسوب می‌شود و باید این طرح با جدیت در استان تهران دنبال شود.

وی با بیان اینکه شرایط تهران خاص و ویژه است افزود: در بیماری های واگیردار موارد متعددی از قانون وجود دارد که اگر کسی جرمی مرتکب شود باید برخورد قانونی صورت پذیرد، نه تنها ماده ۶۸۶ بلکه مواد ۶۸۹، ۲۴۳ و موارد متعددی مبنای قانونی برای برخورد با افراد متخلف وجود دارد، از اینرو اجرای این طرح با اتکا به موارد قانونی پیش می‌رود.

 

استاندار تهران سپس تصریح کرد: تعطیلی بازار باید تداوم پیدا کند، ضمن اینکه شهرداری‌ها باید دستفروش ها را کنترل کنند، در بسیاری از شهرها بازارها و پاساژها بسته شدند ولی دستفروش‌ها همچنان فعالیت می‌کردند از این‌رو فرمانداران باید به شهرداری‌ها تذکر دهند.

 

محسنی بندپی با اشاره به اینکه فرمانداران به همه دستگاه‌های اداری شهرستان ها اعلام کنند که با حداقل ظرفیت نیروی انسانی فعالیت کنند، گفت: 14 مبادی خروجی استان را کنترل می‌کنیم و فرمانداران نیز با حداقل نیرو راه‌های فرعی را کنترل کنند، پلاک خودرو بهترین ابزار کنترل است و اگر کسانی ساکن تهران هستند و پلاک خودرو آنها مربوط به جای دیگر است سازوکاری دارد که سفر برگ شهرداری برای کارکنان دولت در نظر گرفته است.

 

وی عنوان کرد: اجرای سریع طرح محدودیت تردد انجام شود و اقدامات از هم اکنون اجرایی شود؛ چرا که چرخش ویروس گسترده است و قوی‌ترین راه مقابله با این بیماری، فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت نکات بهداشت فردی و عدم حضور در اجتماعات است که در سطح جهانی نیز این راهکارها مدنظر است.

 

استاندار تهران همچنین خاطرنشان کرد: در مورد سیزده بدر نیز از هم اکنون برنامه‌ریزی شود تا اطلاع رسانی شده و مردم در خانه بمانند پارک ها، بوستان‌ها و همه فضاهای سبز بسته شده است؛ تعطیلی درکه و دربند نیز استمرار داشته باشد.

 

محسنی بندپی در مورد خسارات اقتصادی تولیدکنندگان ناشی از شیوع کرونا تاکید کرد: برای تولیدکنندگان و خسارتی که به آنها وارد شده تمهیدات و معافیت‌های در نظر گرفته می‌شود و در ستاد اقتصادی تاثیر بیماری کرونا این موضوعات بررسی و نسبت به پرداخت خسارت به تولیدکنندگان اقدام می‌شود.

انتهای پیام


10458448
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه دستگاه قضایی بدون اغماض با هر مفسدی برخورد می‌کند، گفت: قوه قضاییه در عرصه مقابله با فساد، به هیچ وجه تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: افزایش خودسرانه کرایه تاکسی تخلف است چراکه هیچ تغییری در بنزین تاکسی‌ها ایجاد نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانمایی تجهیز کارگاه و آغاز حفاری‌های احداث خط ۸ مترو، با حضور معاون شهردار تهران، بررسی و نهایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با اعلام آغاز روند احراز استطاعت جسمی زائران حج تمتع ۱۴۰۵، جزئیات معاینات پزشکی و زمان‌بندی واکسیناسیون را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوا هم اکنون بر روی شاخص ۱۴۹ قرار گرفته و وضعیت هوا در مرز شرایط قرمز است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: این سازمان با تمام ظرفیت و توان خود در حال پیگیری تخلفات احتمالی بازار است
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صبح امروز در پی ورود غیرمجاز یک فرد به حریم ریلی، قطار شماره ۲۰۱ در خط دو مترو تهران از ساعت ۰۸:۲۹ در سکوی شمالی ایستگاه فدک متوقف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس‌جمهور در امور ایثارگران می‌گوید قانون تبدیل وضعیت ایثارگری در کمیسیون‌های دولت در حال بررسی است و در حال طی کردن آخرین مراحل خود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال تا ساعت ۱۹ امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا امروز طرح زوج‌وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل اجرا می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است