اجتماعی 17:39 - 07 فروردین 1399
استاندار تهران اعلام کرد
استاندار تهران اعلام کرد: برای اجرای طرح محدودیت تردد جهت مقابله با شیوع کرونا؛ 14 مبادی خروجی استان تهران کنترل و با متخلفین برخورد می‌شود.

کنترل 14 مبادی خروجی استان تهران/تداورم تعطیلی بازارها

به گزارش ایسنا،  انوشیروان محسنی بندپی در گفتگوی ویدئو کنفرانسی با فرمانداران در مورد اجرای طرح محدودیت تردد جهت مقابله با شیوع کرونا با اشاره به اینکه هر اقدامی که در راستای نجات هموطنان و همه آحاد کشور انجام گیرد به منزله اقدامات سختگیرانه نیست بلکه در راستای قانون است اظهار داشت: سلامت مردم خط قرمز ما محسوب می‌شود و باید این طرح با جدیت در استان تهران دنبال شود.

وی با بیان اینکه شرایط تهران خاص و ویژه است افزود: در بیماری های واگیردار موارد متعددی از قانون وجود دارد که اگر کسی جرمی مرتکب شود باید برخورد قانونی صورت پذیرد، نه تنها ماده ۶۸۶ بلکه مواد ۶۸۹، ۲۴۳ و موارد متعددی مبنای قانونی برای برخورد با افراد متخلف وجود دارد، از اینرو اجرای این طرح با اتکا به موارد قانونی پیش می‌رود.

 

استاندار تهران سپس تصریح کرد: تعطیلی بازار باید تداوم پیدا کند، ضمن اینکه شهرداری‌ها باید دستفروش ها را کنترل کنند، در بسیاری از شهرها بازارها و پاساژها بسته شدند ولی دستفروش‌ها همچنان فعالیت می‌کردند از این‌رو فرمانداران باید به شهرداری‌ها تذکر دهند.

 

محسنی بندپی با اشاره به اینکه فرمانداران به همه دستگاه‌های اداری شهرستان ها اعلام کنند که با حداقل ظرفیت نیروی انسانی فعالیت کنند، گفت: 14 مبادی خروجی استان را کنترل می‌کنیم و فرمانداران نیز با حداقل نیرو راه‌های فرعی را کنترل کنند، پلاک خودرو بهترین ابزار کنترل است و اگر کسانی ساکن تهران هستند و پلاک خودرو آنها مربوط به جای دیگر است سازوکاری دارد که سفر برگ شهرداری برای کارکنان دولت در نظر گرفته است.

 

وی عنوان کرد: اجرای سریع طرح محدودیت تردد انجام شود و اقدامات از هم اکنون اجرایی شود؛ چرا که چرخش ویروس گسترده است و قوی‌ترین راه مقابله با این بیماری، فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت نکات بهداشت فردی و عدم حضور در اجتماعات است که در سطح جهانی نیز این راهکارها مدنظر است.

 

استاندار تهران همچنین خاطرنشان کرد: در مورد سیزده بدر نیز از هم اکنون برنامه‌ریزی شود تا اطلاع رسانی شده و مردم در خانه بمانند پارک ها، بوستان‌ها و همه فضاهای سبز بسته شده است؛ تعطیلی درکه و دربند نیز استمرار داشته باشد.

 

محسنی بندپی در مورد خسارات اقتصادی تولیدکنندگان ناشی از شیوع کرونا تاکید کرد: برای تولیدکنندگان و خسارتی که به آنها وارد شده تمهیدات و معافیت‌های در نظر گرفته می‌شود و در ستاد اقتصادی تاثیر بیماری کرونا این موضوعات بررسی و نسبت به پرداخت خسارت به تولیدکنندگان اقدام می‌شود.

انتهای پیام


10458448
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه، در پیامی درگذشت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نوی میلادی، امروز (هشتم دی‌ماه) با حضور در منزل مادر شهید «روبرت لازار» با خانواده این شهید مسیحی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جمع‌آوری خودروهای اسقاطی و فرسوده رهاشده در معابر عمومی منطقه یک تهران با هدف ارتقای ایمنی، بهبود منظر شهری و تسهیل تردد شهروندان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین نشست ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی شورا‌های اسلامی شهر و روستا، به ریاست دادستان کل کشور و اعضا این ستاد، برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج از شروع دریافت رقم طلب که مقدمه صدور روادید برای حج پیش رو است، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سلامت شهرداری تهران گفت: از برگزاری مراسم افتتاحیه ششمین دوره رقابت‌های «نشاط سالمندی» و همچنین روشن شدن مشعل این رقابت ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه راهور فراجا از انسداد مقطعی برخی محور‌های مواصلاتی، اعمال محدودیت‌های تردد و ممنوعیت عبور ناوگان سنگین در محور ایذه–ده‌دز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با هدف ارتقای همکاری‌های مشترک و افزایش نظارت بر اجرای قوانین در راستای حمایت از بخش خصوصی و بهبود فضای کسب و کار در کشور تفاهم نامه همکاری میان سازمان بازرسی و اتاق بازرگانی منعقد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق لوازم و محتویات داخل خودرو در حین سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن ایام میلاد حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) ۱۳ رجب و سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مراسمی نمادین با کاشت نهال در بوستان سرخه حصار منطقه ۱۳ تهران برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است