اقتصادی 14:12 - 09 خرداد 1399

جابجایی سالانه ۹ میلیون مسافر در مسیرهای حومه ای

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، مهدی قمری نژاد اظهار داشت: از سال ۱۳۹۲ موضوع قطارهای حومه‌ای جزو برنامه‌های شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و با توسعه این بخش در این سال‌ها، رشد سه برابری مسافر در قطارهای حومه‌ای را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیاری وجود دارد، افزود: هدفگذاری ما این است که راه آهن سهم قابل توجهی از جابجایی‌ها به ویژه در تهران داشته باشد چراکه استفاده مسافران حومه کلانشهرها از ریل به جای جاده، منافع زیادی دارد.

به گفته قمری نژاد، صرفه جویی قابل ملاحظه در مصرف سوخت و در نتیجه کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، کاهش ترافیک، افزایش سلامت مسافران و ارتقای ایمنی حمل و نقل و همچنین جلوگیری از تلفات جاده‌ای، از فواید استفاده از ریل بجای جاده در جابجایی مسافران حومه کلانشهرهاست. بالا بودن تلفات جاده‌ای در صورت استفاده از جاده بجای ریل، می‌تواند اثار اجتماعی نامطلوبی داشته باشد و هزینه‌های بالایی به جامعه و اقتصاد تحمیل کند.

مدیر طرح بهره برداری از قطارهای حومه‌ای شرکت راه آهن با بیان اینکه در تهران روزانه بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار سفر حومه‌ای صورت می‌پذیرد، گفت: با توجه به طرح‌های توسعه‌ای راه آهن به ویژه در محورهای پرتقاضا از جمله محور تهران - ورامین - گرمسار، تهران - اسلامشهر - پرند و تهران - کرج - هشتگرد امیدواریم با اتمام این طرح‌ها و به بهره برداری رسیدن آنها، سهم قابل توجهی از سفرهای حومه‌ای در کلانشهرها و از جمله تهران را برعهده بگیریم.


10551330
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سید حسن خمینی گفت:اگر بخواهیم از شرایط سخت عبور کنیم، تنها راهش این است که وجدان‌ها را بیدار کنید؛ بیدار شدن وجدان‌ها به این است که بدانند مال خودشان است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران گفت: کشور هند یکی از کشور‌های نوظهور در بازار‌های تجاری است و به دلیل جمعیت بیش از یک میلیاردی که دارد، بازار مناسبی برای شرکت‌های ایرانی به شمار می‌آید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۶ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در جنگ ۱۲ روزه فرودگاه‌هایی که آسیب دیده بودند، در کمتر از ۱۰ روز با همت پیمانکاران و مهندسان کشور تعمیر و آماده بهره‌برداری شدند تا پروازها از سر گرفته شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی نوشت: ترکیب کالا‌ها در تالار اول و دوم مرکز مبادله مشخص شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ‌مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از مصرف حدود ۶۱۵ میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بازار تابلو سازی تهران طی سال‌های اخیر تحولات چشمگیری داشته و انواع تابلو‌ها جایگاه مهمی در تبلیغات پیدا کرده‌اند. بررسی میدانی نشان می‌دهد تابلو چلنیوم با سهم حدود ۸۰٪ از بازار، پرتقاضا‌ترین و پرفروش‌ترین تابلو در میان کسب و کار‌ها است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله ایران با اشاره به روایت نادرست رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق ایران از معاملات تالار دوم مرکز مبادله توضیحاتی را ارائه کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: جاده‌های ۲۴ استان امروز (پنجشنبه) برفی یا بارانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است