اقتصادی 14:12 - 09 خرداد 1399

جابجایی سالانه ۹ میلیون مسافر در مسیرهای حومه ای

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، مهدی قمری نژاد اظهار داشت: از سال ۱۳۹۲ موضوع قطارهای حومه‌ای جزو برنامه‌های شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و با توسعه این بخش در این سال‌ها، رشد سه برابری مسافر در قطارهای حومه‌ای را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیاری وجود دارد، افزود: هدفگذاری ما این است که راه آهن سهم قابل توجهی از جابجایی‌ها به ویژه در تهران داشته باشد چراکه استفاده مسافران حومه کلانشهرها از ریل به جای جاده، منافع زیادی دارد.

به گفته قمری نژاد، صرفه جویی قابل ملاحظه در مصرف سوخت و در نتیجه کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، کاهش ترافیک، افزایش سلامت مسافران و ارتقای ایمنی حمل و نقل و همچنین جلوگیری از تلفات جاده‌ای، از فواید استفاده از ریل بجای جاده در جابجایی مسافران حومه کلانشهرهاست. بالا بودن تلفات جاده‌ای در صورت استفاده از جاده بجای ریل، می‌تواند اثار اجتماعی نامطلوبی داشته باشد و هزینه‌های بالایی به جامعه و اقتصاد تحمیل کند.

مدیر طرح بهره برداری از قطارهای حومه‌ای شرکت راه آهن با بیان اینکه در تهران روزانه بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار سفر حومه‌ای صورت می‌پذیرد، گفت: با توجه به طرح‌های توسعه‌ای راه آهن به ویژه در محورهای پرتقاضا از جمله محور تهران - ورامین - گرمسار، تهران - اسلامشهر - پرند و تهران - کرج - هشتگرد امیدواریم با اتمام این طرح‌ها و به بهره برداری رسیدن آنها، سهم قابل توجهی از سفرهای حومه‌ای در کلانشهرها و از جمله تهران را برعهده بگیریم.


10551330
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی گفت: ۵۰ درصد گردشگری کشور در اختیار افراد کاملاً غیرمجاز است؛ افرادی که نه دفتر دارند، نه تخصص و تنها در فضای مجازی جولان می‌دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: اجرای سیستم صدور صورتحساب الکترونیکی در رستوران‌ها به عنوان یک گام مؤثر در جهت شفاف‌سازی مالی و جلوگیری از فرار مالیاتی محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه جایگاه‌داران عرضه سوخت گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها، عرضه سوخت بنزین سوپر به مصرف‌کننده نهایی در حداقل زمان هفت روز و حداکثر یک ماه انجام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: میانگین توزیع بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا سوم آذر ماه روزانه ۱۳۳ میلیون لیتر در کل کشور بوده که نسبت به سال گذشته ۶.۷ درصد رشد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل‌ها گفت: براساس آخرین آمار بالای ۹۰ درصد دود لکه‌ها خاموش شد و کمتر از ۱۰ درصد دود مشاهده می‌شود که این به معنای آتش سوزی نیست، بلکه دود پس از خاموش کردن آتش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس قانون، قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی قبل از آغاز سال زراعی باید مصوب و اعلام شود تا کشاورز بتواند برای کشت برنامه ریزی کند که متاسفانه با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز سال زراعی خبری از تعیین تکلیف ۳۱ قلم محصول کشاورزی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اعلام اینکه تعیین سازوکار و زمان حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره در کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مسئول تصمیم‌گیری می‌شود، گفت: این تصمیم‌گیری بر اساس اجماع و متناسب با شرایط اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین کارت‌های اضطراری برای ترغیب مردم است تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و زمان دقیق اجرای بنزین ۵ هزار تومانی اعلام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمهور کوبا در جریان بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا، از برند‌های صنایع غذایی ایران برای حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوبا دعوت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است