اقتصادی 14:12 - 09 خرداد 1399

جابجایی سالانه ۹ میلیون مسافر در مسیرهای حومه ای

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، مهدی قمری نژاد اظهار داشت: از سال ۱۳۹۲ موضوع قطارهای حومه‌ای جزو برنامه‌های شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و با توسعه این بخش در این سال‌ها، رشد سه برابری مسافر در قطارهای حومه‌ای را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیاری وجود دارد، افزود: هدفگذاری ما این است که راه آهن سهم قابل توجهی از جابجایی‌ها به ویژه در تهران داشته باشد چراکه استفاده مسافران حومه کلانشهرها از ریل به جای جاده، منافع زیادی دارد.

به گفته قمری نژاد، صرفه جویی قابل ملاحظه در مصرف سوخت و در نتیجه کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، کاهش ترافیک، افزایش سلامت مسافران و ارتقای ایمنی حمل و نقل و همچنین جلوگیری از تلفات جاده‌ای، از فواید استفاده از ریل بجای جاده در جابجایی مسافران حومه کلانشهرهاست. بالا بودن تلفات جاده‌ای در صورت استفاده از جاده بجای ریل، می‌تواند اثار اجتماعی نامطلوبی داشته باشد و هزینه‌های بالایی به جامعه و اقتصاد تحمیل کند.

مدیر طرح بهره برداری از قطارهای حومه‌ای شرکت راه آهن با بیان اینکه در تهران روزانه بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار سفر حومه‌ای صورت می‌پذیرد، گفت: با توجه به طرح‌های توسعه‌ای راه آهن به ویژه در محورهای پرتقاضا از جمله محور تهران - ورامین - گرمسار، تهران - اسلامشهر - پرند و تهران - کرج - هشتگرد امیدواریم با اتمام این طرح‌ها و به بهره برداری رسیدن آنها، سهم قابل توجهی از سفرهای حومه‌ای در کلانشهرها و از جمله تهران را برعهده بگیریم.


10551330
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس با اشاره به عملکرد سازمان امور مالیاتی گفت: هرچه فرآیند مالیات‌ستانی بر پایه داده‌های دقیق و شفاف انجام شود، اعتماد مردم و مودیان به نظام اقتصادی کشور تقویت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی از افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت انار و ۵۰ درصدی هندوانه نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، با توجه به اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی‌های لازم در عرضه هیچ یک از اقلام شب یلدا کمبودی وجود ندارد که تشدید نظارت‌ها می‌تواند از تخلفات و گران فروشی جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام از توزیع یک میلیون تن نهاده دامی از طریق پشتیبانی امور دام در سامانه بازارگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن‌تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: طی ماه‌های اخیر قیمت شیرخام ناشی از کمبود توزیع نهاده ها، نوسان قیمت ارز و شیوع تب برفکی افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبودی در عرضه ماهی شب یلدا نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، پیگیری مستمر برای دریافت و تجمیع سود‌ها از شرکت‌ها وجود دارد و به محض دریافت سود سهام عدالت، زمان و میزان مبلغ دقیق آن به‌طور رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای برخط مالیات علاوه بر کاهش فرار مالیاتی زمینه ساز برقراری شفافیت اقتصادی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:ارز برای واردات قطعات ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تامین شده و تا سال آینده ۳ هزار دستگاه اتوبوس وارد کشور می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:ارز برای واردات قطعات ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تامین شده و تا سال آینده ۳ هزار دستگاه اتوبوس وارد کشور می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است