فرهنگی‌هنری 19:31 - 02 بهمن 1399
محمدرضا حسن‌بیگی، نوبیسنده و از اهالی مطبوعات روز چهارشنبه (اول بهمن ماه) و در سن ۶۹ سالگی بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.

محمدرضا حسن‌بیگی بر اثر کرونا درگذشت

به گزارش ایسنا، محمدرضا حسن‌بیگی که از اهالی مطبوعات بود که فعالیت فرهنگی خود را در رادیو ادامه داد. او کار مطبوعات را در سال‌های قبل از انقلاب آغاز کرد و در دوران فعالیت مطبوعاتی با نشریاتی همچون «اطلاعات هفتگی»، «جوانان امروز»، «خانواده»، «اسرار»، «جوان امروز» و … همکاری داشت.

او همچنین از شماره‌های نخستین مجله «خانواده» در این نشریه حضور داشت و تا پایان عمر  نیز این همکاری ادامه داشت.

زنده‌یاد حسن‌بیگی همچنین سال‌ها با رادیو فرهنگ نیز به عنوان نویسنده، کارشناس و مجری همکاری نزدیکی داشت و علاوه بر برنامه «هفت کوچه» با روایت فرهنگ مردم و تهران قدیم در مسابقه «کتابستان» نیز به عنوان طراح سوال و مشاور محتوایی همکاری می‌کرد.

او مولف کتاب‌هایی همچون «تهران قدیم»، «بازارها و بازارچه‌ها»، «زیارتگاه‌های تهران، از بلدیه تا شهرداری»، «آخرین سلطان»، «ملکه قجر» و… بود.

 

انتهای پیام


10914832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داوران مرکز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی صدا و سیما فیلمهای “نگهبانان خورشید” و “کوچ” را به عنوان فیلمهای برگزیده‌ از چشم‌انداز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی معرفی کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری پیشکسوت تلویزیون درباره اهمیت دادن به پوشش خود سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احترام به مهمان ریشه‌ای عمیق در فرهنگ ایرانی دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک شاعر قطعه‌ای را به شهدای کشورمان تقدیم کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی این هفته که مصادف با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تبیین وقایع باید جزو الزامات راهپیمایی ۲۲ بهمن باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا ایمانی یک قطعه منحصر‌به‌فرد را به زبان گیلکی اجرا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نتیجه آرای فیلم‌های نمایش داده شده در روز هشتم جشنواره فیلم فجر براساس حروف الفبا با انتخاب ۷ فیلم، روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن توسط ستاد انتخاب فیلم برگزیده از نگاه تماشاگران جشنواره فیلم فجر اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهدی شفیعی معاون هنری وزیر ارشاد به چهل و یکمین جشنواره موسیقی فجر پیام داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «آرام‌بخش»؛ درامی اجتماعی و روان‌شناختی که با تمرکز بر جزئیات زندگی زنان و چالش‌های هویتی، تلاش دارد تصویری از جست‌وجوی آرامش در دنیای امروز ارائه دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است