بین‌الملل 09:18 - 07 اسفند 1398

لزوم افزایش همکاری‌های امنیتی میان سوریه و لبنان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «علی عبدالکریم» سفیر سوریه در لبنان تاکید کرد که این دو کشور پیوندهای گسترده ای با یکدیگر دارند.

وی در ادامه افزود: من با «حسان دیاب» نخست وزیر لبنان دیدار کردم و این دیدارها طبیعی است چرا که دو کشور با چالشهایی رو به رو هستند.

عبدالکریم تصریح کرد: برای بررسی اوضاع سحت در لبنان باید اوضاع سوریه نیز مد نظر قرار بگیرد. شرایط در لبنان به ویژه مسأله آوارگان باعث شده دو کشور در این خصوص هم فکری داشته باشند.

وی تاکید کرد: همکاری امنیتی و اقتصادی میان لبنان و سوریه باید افزایش یابد.

عبدالکریم تصریح کرد: راهکارهای جداگانه در لبنان و سوریه به نفع ۲ کشور نیست.


10414291
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در دیدار با زلنسکی اعلام کرد که هم ممکن است جنگ اوکراین به زودی پایان یابد و هم اینکه طولانی شود و تلفات بیشتری بر جای بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین که به فلوریدا سفر کرده، وارد ملک ترامپ شد تا در آستانه سال جدید میلادی با او پیرامون طرح صلح گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد روسیه و آمریکا معتقدند آتش‌بس موقت در اوکراین نه‌تنها صلح به همراه نمی‌آورد، بلکه جنگ را طولانی‌تر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار ترامپ و زلنسکی، رئیس جمهور آمریکا با همتای روسی خود، تماس تلفنی برقرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از صهیونیست‌هایی که در شرکت‌های فناوری چند ملیتی کار می‌کنند، طی دو سال گذشته درخواست نقل مکان به خارج را ارائه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح رئیس جمهور اوکراین که برخی موارد آن هنوز حل نشده، احتمالا محور گفت‌و‌گو‌های او با ترامپ در فلوریدا خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تداوم حملات متقابل روسیه و اوکراین به تاسیسات انرژی یکدیگر، یک نیروگاه گرمایشی کلیدی در خرسون آسیب جدید دید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تظاهرات گسترده علویان در لاذقیه و طرطوس، اعتراضات به خشونت کشیده شد و به گفته مقامات دست‌کم سه نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله خلع سلاح این جنبش را طرحی آمریکایی–اسرائیلی دانست که به گفته او با هدف پایان دادن به مقاومت و تضعیف لبنان دنبال می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است