اقتصادی 11:04 - 03 بهمن 1399
قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر نگرانیها نسبت به محدودیتهای کرونایی جدید در چین، از اوج ۱۱ ماه اخیر عقب نشینی کرد و کاهش یافت.

کاهش قیمت نفت در واکنش افزایش آمار کرونا در چین

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۴۵ سنت معادل ۰.۸ درصد کاهش یافت و به ۵۵ دلار و ۶۵ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۵۳ سنت معادل یک درصد کاهش، به ۵۲ دلار و ۶۰ سنت در هر بشکه رسید.

بهبود تقاضا برای سوخت در چین از رشد قیمت نفت در اواخر سال ۲۰۲۰ حمایت کرده بود اما این منبع حمایتی با موج جدید ابتلا به کووید ۱۹ و اعمال محدودیتهای جدید برای مقابله با شیوع بیماری در چین، ضعیف شده است.

استفن اینس، استراتژیست ارشد بازار در شرکت اکسی کورپ در یادداشتی نوشت: در واقع سرمایه گذاران تلاش می کنند از ورای مشکلات کوتاه مدت، سود بلندمدت را ببینند زیرا آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در چین، قابل توجه ترین مایه نگرانی برای معامله گران است.

شانگهای که یک قطب تجاری است روز پنج شنبه نخستین موارد ابتلا در دو ماه گذشته را گزارش کرد و پکن از مردم خواست در تعطیلات سال نوی چینی سفر نروند. به این ترتیب تقاضای فصلی برای بنزین که معمولا در تعطیلات سال نو دیده می شود، با تشدید محدودیتها در سال جاری ملایم خواهد بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش دورنمای انرژی کوتاه مدت پیش بینی کرد میانگین قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدیت در سه ماهه اول ۵۶ دلار خواهد بود که این ارزیابی شش دلار بالاتر از پیش بینی دسامبر این آژانس است.

بازار منتظر انتشار آمار رسمی ذخایر نفت و فرآورده های نفتی از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا در روز جاری است. آمار روز چهارشنبه موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته ۲.۶ میلیون بشکه افزایش داشته در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز کاهش ذخایر به میزان ۱.۲ میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند.

دو منبع آگاه اعلام کردند نرخ پایبندی اوپک پلاس به توافق کاهش تولید در دسامبر به ۹۹ درصد رسید که اندکی کمتر از ۱۰۱ درصد در نوامبر بوده است.

بر اساس گزارش رویترز، نشست کمیته های فنی و وزیران اوپک پلاس قرار است اوایل فوریه برگزار شود. نرخ دقیق پایبندی به توافق کاهش تولید ممکن است تا آن زمانی اندکی تغییر پیدا کند.

انتهای پیام


10915234
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانیر اعلام کرد با مشارکت شهرک‌های صنعتی در تامین تجهیزات و اجرای برنامه کنترل پذیری، روش‌های محدودسازی مصرف (در محدوده مجاز)، جایگزین قطعی بار صنایع در تابستان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه‌ای با حضور وزیر نیرو و جمعی از مدیران ارشد صنعت برق، برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور ایمن از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ تشریح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا (پنجشنبه) در برخی مناطق جنوب غرب و جنوب شاهد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: از ابتدای راه‌اندازی صنعت سی‌ان‌جی در کشور، ۷۵ میلیارد دلار در مصرف بنزین صرفه‌جویی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در این مقاله، با بررسی دقیق عوامل موثر، از روند جهانی طلا گرفته تا تحولات داخلی و منطقه‌ای، پیش‌بینی‌های مبتنی بر شواهد ارائه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد خودرو‌ها در روز‌های پایانی هفته در محورهای شمالی از امروز شروع و تا هفته آینده ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن سازه‌های فولادی گفت: استفاده از سازه‌های فولادی نقش بسیار موثری در کاهش مصرف آب و صرفه‌جویی تا ۱۰ میلیون لیتر آب را دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است