علمی فناوری 11:54 - 04 بهمن 1398

تغییر شارژرهای اپل انبوه زباله الکترونیکی تولید می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، پارلمان اتحادیه اروپا چندی قبل اعلام کرد دستگاه های اپل باید با شارژری به بازار عرضه شوند که برای همه موبایل ها و دستگاه های قابل حمل، قابل استفاده باشد. 

اما اپل با این اقدام مخالف و معتقد است چنین روندی نوآوری را محدود می کند و از سوی دیگر برای کاربرانی که از اتصال Lightning برای شارژ استفاده می کنند دردسرساز می شود. 

سخنگوی اپل در این باره می گوید: بیش از یک میلیارد دستگاه اپل با اتصال Lightning بارگیری شده اند. علاوه برآن اکوسیستمی شامل تولیدکنندگان تجهیزات و دستگاه ها از Lightening  برای سرویس رسانی به مشتریان ما استفاده می کنند. چنین تغییری به اختلال در عملکرد صدها میلیون دستگاه و تجهیزات فعال می شود و از سوی دیگر حجم انبوهی از زباله های الکترونیکی و دردسر برای مشتریان ایجاد می کند.  

 شارژرهای قدیمی حدود ۵۱ هزارتن زباله الکترونیکی در سال به وجود می آورند و اتحادیه اروپا معتقد است شارژری که برای همه دستگاه هاکارآمد باشد به حفظ محیط زیست کمک می کند.


10359618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: محتوا‌های آموزشی باید علاوه بر مکتوب، به سمت استفاده از محتوای چندرسانه‌ای و فناوری‌های نوین حرکت کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دبیرخانه کمیته نظارت بر اجرای برنامه ملی کنترل عفونت HIV، از آغاز پویش «من هم تست HIV می‌دهم» از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آیین ملی تندیس فداکاری ظهر امروز در دانشگاه تهران برگزار شد و از ۳۷ دانشجو و شخصیت فداکار تجلیل به عمل آمد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طی چهارده دوره برگزاری مراسم اعطای تندیس ملی فداکاری، تاکنون ۵۹۱ دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت فداکار به جامعه معرفی شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فرزندان مگس‌های میوه که اجدادشان با ماهواره Bion-M2 پرواز کردند، در پایان ماه نوامبر به فضا پرتاب خواهند شد تا یک آزمایش علمی در مورد اثرات بی‌وزنی بر تولید مثل انجام دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی تازه نشان داده است که کاهش حس بویایی در افراد مسن ممکن است نشانه اولیه افزایش خطر ابتلا به بیماری جدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیسی گفت: تولید خودرو‌های بی‌کیفیت با مصرف سوخت بالا یکی از مهمترین عوامل اصلی آلودگی هواست، بهتر است خودروسازان از تولید خودرو‌های بی‌کیفیت دست بردارند. سالانه بیش از ۵۷ هزار مورد مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان شواهد بی‌سابقه‌ای از جریان گرمای قابل توجه در قطب شمال انسلادوس (قمر زحل) کشف کرده‌اند که فرضیات قبلی مبنی بر محدود کردن اتلاف گرما به قطب جنوب فعال آن را به چالش می‌کشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که مصرف یک فنجان قهوه در روز می‌تواند خطر فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خودروی هونگچی HS6، تولید شده توسط شرکت چینی FAW، پس از ثبت رکورد جدید در بخش خودرو‌های هیبریدی، وارد رکورد‌های جهانی گینس شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است