علمی فناوری 11:54 - 04 بهمن 1398

تغییر شارژرهای اپل انبوه زباله الکترونیکی تولید می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، پارلمان اتحادیه اروپا چندی قبل اعلام کرد دستگاه های اپل باید با شارژری به بازار عرضه شوند که برای همه موبایل ها و دستگاه های قابل حمل، قابل استفاده باشد. 

اما اپل با این اقدام مخالف و معتقد است چنین روندی نوآوری را محدود می کند و از سوی دیگر برای کاربرانی که از اتصال Lightning برای شارژ استفاده می کنند دردسرساز می شود. 

سخنگوی اپل در این باره می گوید: بیش از یک میلیارد دستگاه اپل با اتصال Lightning بارگیری شده اند. علاوه برآن اکوسیستمی شامل تولیدکنندگان تجهیزات و دستگاه ها از Lightening  برای سرویس رسانی به مشتریان ما استفاده می کنند. چنین تغییری به اختلال در عملکرد صدها میلیون دستگاه و تجهیزات فعال می شود و از سوی دیگر حجم انبوهی از زباله های الکترونیکی و دردسر برای مشتریان ایجاد می کند.  

 شارژرهای قدیمی حدود ۵۱ هزارتن زباله الکترونیکی در سال به وجود می آورند و اتحادیه اروپا معتقد است شارژری که برای همه دستگاه هاکارآمد باشد به حفظ محیط زیست کمک می کند.


10359618
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمرکززدایی از ترافیک داده برای بهبود تجربه کاربری گیمر‌ها و حمایت از فعالان تولید محتوا به ویژه صنعت بازی را دو برنامه محوری در حوزه توسعه زیرساخت و خدمات محتوایی این معاونت عنوان کرد....
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بروز و وقوع ضعف و سرگیجه را باید جدی گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مادران شیرده باید توجه ویژه‌ای به خورد و خوراک خود داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: کارکنان نظام سلامت بدون توجه به گرایش‌های سیاسی و اجتماعی، با تعهد حرفه‌ای و از جان و دل در مسیر درمان بیماران و مجروحان خدمت‌رسانی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی عوامل می‌توانند بر عملکرد قلب تاثیر بگذارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: طرح‌های مدارس آینده قابلیت اجرا در مناطق محروم کشور را دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار معلم بازنشسته به آموزش و پرورش خدمات ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: فناوری‌ها و دستاورد‌های علمی، الگو‌های موجود زندگی و ساختار‌های سنتی را به طور اساسی تغییر داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف گفت: مصرف انرژی و آب در ایران چندین برابر میانگین جهانی است و عوامل اقتصادی، زیرساختی و فرهنگی موجب پرمصرفی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جذب ۱۵ هزار نیروی جدید در نظام سلامت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است