اجتماعی 20:39 - 05 آبان 1400
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران آخرین جزئیات افزایش ساعت اجرای طرح ترافیک را تشریح کرد.

افزایش ساعات طرح ترافیک از دهم آبان/گام اول، از ۷:۳۰ تا ۱۷

به گزارش ایسنا، سید مجتبی شفیعی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در حاشیه جلسه شورای عالی ترافیک شهر تهران درباره مصوبات این جلسه گفت: جلسه هفتادم شورای عالی ترافیک شهر تهران با حضور اعضا برگزار شد.

او ادامه داد: اولین موضوعی که در دستور کار قرار داشت، تغییر ساعات در خصوص محدودیت طرح ترافیک بود. با توجه به اینکه در روزهای اول نیمه دوم سال معمولا با افزایش ترافیک مواجه هستیم و امسال نیز در مقایسه با شرایط پیش از کرونا نمودارها حدود ۱۸ درصد افزایش طول صف‌ها و معابر درگیر با سرعت کم را نشان می‌دادند، توجه به این موضوع اهمیت داشت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: بررسی‌ها نشان داد که یکی از این عوامل موثر بر این شرایط سنگین ترافیک، بی‌اثر شدن محدودیت‌های تردد اعمال‌شده در طرح ترافیک بود، زیرا اجرای طرح ترافیک از ساعت ۶:۳۰ صبح به ساعت ۸:۳۰ صبح و از ۱۸:۰۰ به ۱۶:۰۰ تعییر کرده بود.

شفیعی ادامه داد: جمع‌بندی این شد که این ساعات تعییر کند. در گام اول از تاریخ ۱۰ آبان ساعات صبحگاهی طرح ترافیک از ساعت ۸:۳۰ به ۷:۳۰ صبح و ساعت عصر گاهی از ۱۶:۰۰ به ۱۷:۰۰ تغییر خواهد کرد.

او اضافه کرد: در گام بعدی، از روز بازگشایی مراکز آموزشی بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا بلافاصله در همان روز محدودیت از ۷:۳۰ به ساعت ۶:۳۰ صبح و از ۱۷:۰۰ به ۱۸:۰۰ تغییر خواهد کرد.

انتهای پیام


11291177
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ آخرین وضعیت ترافیک صبحگاهی پایتخت در اولین روز از آذر ماه را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از انجام رایزنی‌های بین‌المللی برای جلب کمک جهت خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های «الیت» چالوس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس این استان تعطیل نیست، اما مهد‌های کودک و پیش دبستانی در استان به جز فیروزکوه تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا پروژه پتروشیمی میانکاله متوقف شده است؟، گفت: از ابتدای سال و با رسانه‌ای شدن موضوع، همکاری نهاد‌های مدنی برای پیشبرد اهداف سازمان حفاظت از محیط زیست در ارتباط با «میانکاله» بسیار تاثیرگ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات، سه بالگرد جمعیت هلال‌احمر به عملیات اطفای حریق منطقه جنگلی الیت پیوستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قسمت اعلام شاخص آلاینده هوای پایتخت در سایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با خطا مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستادملی جمعیت با تشریح جزئیات اجرای طرح «کارت امید مادر» و شرایط و نحوه دریافت آن را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «شهید اوج مبارزه با هوای نفس، اوج بندگی و اوج خدایی شدن است و پرده‌ها از مقابل چشمان او کنار می‌رود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه اصلاحیه «دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: به‌دلیل ترافیک سنگین شمال به جنوب، مسیر‌های چالوس و تهران_ شمال از امروز به‌صورت مقطعی یک‌طرفه می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است