اجتماعی 20:39 - 05 آبان 1400
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران آخرین جزئیات افزایش ساعت اجرای طرح ترافیک را تشریح کرد.

افزایش ساعات طرح ترافیک از دهم آبان/گام اول، از ۷:۳۰ تا ۱۷

به گزارش ایسنا، سید مجتبی شفیعی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در حاشیه جلسه شورای عالی ترافیک شهر تهران درباره مصوبات این جلسه گفت: جلسه هفتادم شورای عالی ترافیک شهر تهران با حضور اعضا برگزار شد.

او ادامه داد: اولین موضوعی که در دستور کار قرار داشت، تغییر ساعات در خصوص محدودیت طرح ترافیک بود. با توجه به اینکه در روزهای اول نیمه دوم سال معمولا با افزایش ترافیک مواجه هستیم و امسال نیز در مقایسه با شرایط پیش از کرونا نمودارها حدود ۱۸ درصد افزایش طول صف‌ها و معابر درگیر با سرعت کم را نشان می‌دادند، توجه به این موضوع اهمیت داشت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: بررسی‌ها نشان داد که یکی از این عوامل موثر بر این شرایط سنگین ترافیک، بی‌اثر شدن محدودیت‌های تردد اعمال‌شده در طرح ترافیک بود، زیرا اجرای طرح ترافیک از ساعت ۶:۳۰ صبح به ساعت ۸:۳۰ صبح و از ۱۸:۰۰ به ۱۶:۰۰ تعییر کرده بود.

شفیعی ادامه داد: جمع‌بندی این شد که این ساعات تعییر کند. در گام اول از تاریخ ۱۰ آبان ساعات صبحگاهی طرح ترافیک از ساعت ۸:۳۰ به ۷:۳۰ صبح و ساعت عصر گاهی از ۱۶:۰۰ به ۱۷:۰۰ تغییر خواهد کرد.

او اضافه کرد: در گام بعدی، از روز بازگشایی مراکز آموزشی بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا بلافاصله در همان روز محدودیت از ۷:۳۰ به ساعت ۶:۳۰ صبح و از ۱۷:۰۰ به ۱۸:۰۰ تغییر خواهد کرد.

انتهای پیام


11291177
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خوش‌اقبال در بازدید از پروژه‌های تأمین و انتقال آب در پهنه شمال‌غرب تهران، بر رصد مستمر پیشرفت طرح‌ها، رفع موانع اجرایی و ضرورت مدیریت بهینه منابع آبی پایتخت تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: بی‌توجهی به کمربند ایمنی عامل اصلی تلفات جاده‌ای است و استفاده از آن میزان آسیب به سر و قفسه سینه را بیش از ۷۰ درصد کاهش می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از وضعیت ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه ششم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران گفت: از آغاز طرح جمع‌آوری خودرو‌های فرسوده و رهاشده تا ۳۰ آبان، ۱۱۵۸خودرو به پارکینگ منتقل و ۱۲۲۳ خودرو توسط مالکان جابه جا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۶ آذر ماه) در شرایط ناسالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرآیند ثبت‌نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۵ آذر در سامانه «حج من» آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امداد و نجات گفت: آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های دیزمار با ورود فوری نیرو‌های امدادی و پشتیبانی هوایی در حال مهار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: نظام بازنشستگی ایران دیگر نه تنها پایدار نیست، بلکه چالش‌زا برای دولت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان گفت: برای شنبه (۸ آذر) وضعیت پایداری هوا وجود دارد و احتمالا جمعه یا شنبه جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا برای تصمیم‌گیری درباره وضعیت تعطیلی تشکیل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران گفت: آتش‌سوزی لوله‌های پلی‌اتیلن کنار خیابان در بزرگراه یادگار، با خسارت به چند خودرو و سقف منازل ویلایی، بدون تلفات جانی مهار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است