اجتماعی 20:39 - 05 آبان 1400
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران آخرین جزئیات افزایش ساعت اجرای طرح ترافیک را تشریح کرد.

افزایش ساعات طرح ترافیک از دهم آبان/گام اول، از ۷:۳۰ تا ۱۷

به گزارش ایسنا، سید مجتبی شفیعی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در حاشیه جلسه شورای عالی ترافیک شهر تهران درباره مصوبات این جلسه گفت: جلسه هفتادم شورای عالی ترافیک شهر تهران با حضور اعضا برگزار شد.

او ادامه داد: اولین موضوعی که در دستور کار قرار داشت، تغییر ساعات در خصوص محدودیت طرح ترافیک بود. با توجه به اینکه در روزهای اول نیمه دوم سال معمولا با افزایش ترافیک مواجه هستیم و امسال نیز در مقایسه با شرایط پیش از کرونا نمودارها حدود ۱۸ درصد افزایش طول صف‌ها و معابر درگیر با سرعت کم را نشان می‌دادند، توجه به این موضوع اهمیت داشت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: بررسی‌ها نشان داد که یکی از این عوامل موثر بر این شرایط سنگین ترافیک، بی‌اثر شدن محدودیت‌های تردد اعمال‌شده در طرح ترافیک بود، زیرا اجرای طرح ترافیک از ساعت ۶:۳۰ صبح به ساعت ۸:۳۰ صبح و از ۱۸:۰۰ به ۱۶:۰۰ تعییر کرده بود.

شفیعی ادامه داد: جمع‌بندی این شد که این ساعات تعییر کند. در گام اول از تاریخ ۱۰ آبان ساعات صبحگاهی طرح ترافیک از ساعت ۸:۳۰ به ۷:۳۰ صبح و ساعت عصر گاهی از ۱۶:۰۰ به ۱۷:۰۰ تغییر خواهد کرد.

او اضافه کرد: در گام بعدی، از روز بازگشایی مراکز آموزشی بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا بلافاصله در همان روز محدودیت از ۷:۳۰ به ساعت ۶:۳۰ صبح و از ۱۷:۰۰ به ۱۸:۰۰ تغییر خواهد کرد.

انتهای پیام


11291177
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران، از ابلاغ دستورالعمل جامع و فنی ساخت پیاده‌رو‌ها و معابر نفوذ پذیر شهری به تمامی مناطق و سازمان‌های شهرداری تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: در ۲۰ روز نخست آذرماه، بیش از ۱۵۷ هزار و ۴۹۰ فقره تخلف حادثه‌ساز در معابر پایتخت اعمال قانون شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر شرور که متهم است با دوستش به یک دختر تعرض کرده‌اند، در حالی منکر اتهام خود شد که دوستش راز این جنایت سیاه را برملا کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شهدا حتی در عالم معنا نسبت به خانواده خود دغدغه دارند و در آیات قرآن آمده است که شهدا با خانواده خود ارتباط معنوی برقرار می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت که بعد از یک سال، پلاک‌های فک شده تمیز و بدون جریمه به رانندگان جدید واگذار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با تأکید بر رسیدگی سریع و مستمر به تخلفات بازار شب یلدا اعلام کرد: گشت‌های مشترک تعزیرات با همکاری سایر دستگاه‌های نظارتی در حال انجام است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ملی پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی و زیستگاه‌های مرتبط با اشاره به نقش تعیین‌کننده ایمن‌سازی محور شاهرود ـ سبزوار در حفظ آخرین جمعیت‌های یوز آسیایی کشور، بر همکاری وزارت راه و محیط‌زیست برای اجرای پروژه ملی حفاظت از یوز آسیایی تاکید کرد...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران درخصوص کرایه تاکسی در تهران پس از گرانی بنزین، گفت: رانندگان تاکسی با نرخ معمولی بنزین را دریافت می‌کنند و اگر قرار باشد نرخ دوباره افزایش یابد، درست نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی قضات دیوان عالی کشور با استناد به رضایتنامه مادر مقتول حکم قصاص متهم را نقض کردند، زن میانسال با اعتراض به دادگاه مدعی شد رضایتنامه‌اش صوری بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی بر اساس ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات، به دستور رئیس قوه قضاییه به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است