اجتماعی 14:47 - 27 دی 1398

وضعیت آلودگی صوتی در ۱۴ نقطه تهران خطرناک است

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اطلاعات منتشر شده از ایستگاه‌های ثابت سنجش صوت در تهران، آلودگی صوتی در ۱۴ نقطه در مرحله خطرناک قرار دارد که نسبت به روز گذشته آلودگی صوتی کاهش یافته است.

ایستگاه‌های میدان نماز، خراسان، افسریه، نیروی هوایی، بعثت، منطقه ۱۸، الغدیر، نواب صفوی، حکیم، شهید گمنام، تهرانسر، همت، آریاشهر و آذری ایستگاه‌هایی هستند که شاخص آنها بالای ۷۰ و خطرناک است.

همچنین ۱۰ نقطه دارای شاخص آزاردهنده و۶ نقطه نامناسب برای کودکان و بیماران است و از میان ایستگاه‌های ثابت سنجش صوت در تهران فقط دو نقطه وضعیت مناسب و سالم دارند.


10348749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است