اجتماعی 12:00 - 23 آذر 1398
ضامنی خبر داد
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: تحویل کارت‌های جدید سوخت تاکسی‌های ون با سهمیه 600 لیتری از روز یکشنبه 24 آذر اجرایی می‌شود.

تحویل کارت‌ سوخت تاکسی‌های ون با سهمیه 600 لیتر

به گزارش ایسنا، مرتضی ضامنی اظهار داشت: با توجه به اجرای طرح دنبال سهمیه بندی سوخت، کارت‌های سوخت جدید تاکسی‌های ون با 600 لیترسهمیه از روز یکشنبه 24 آذر تحویل تاکسیرانان می گردد.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: در این خصوص در تهران، برای آن دسته از رانندگان تاکسی‌های ون که پروانه فعالیت آنها دارای اعتبار است، پیامک ارسال خواهد شد و آنها باید با مراجعه به محل اعلامی نسبت به دریافت کارت سوخت خود اقدام نمایند، آن دسته از رانندگانی که پروانه فعالیت آنها منقضی شده است باید با مراجعه به سازمان تاکسیرانی تهران نسبت به تمدید پروانه خود اقدام نمایند تا کارت سوخت برای آنها صادر گردد.

وی افزود: در سایر شهرهای کشور رانندگان تاکسی‌های ون از روز دوشنبه مورخ 25 آذر 98 جهت دریافت کارت سوخت جدید خود به سازمان‌های تاکسیرانی مراجعه و کارت خود را تحویل گیرند.

 مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور افزود: با توجه به زمان کم باقی مانده تا پایان آذر و به منظور استفاده کامل رانندگان از این سهمیه ، مابه التفاوت 200 لیتری سهمیه سوخت آذرماه رانندگان، بر اساس هماهنگی‌هایی که با وزارت کشور و شرکت نفت صورت گرفته است، در سهمیه دیماه آنها لحاظ می‌گردد و کارت سوخت تاکسی‌های ون در دیماه 800 لیتر شارژ خواهد شد، از بهمن ماه به صورت ماهانه کارت سوخت خودروهای ون 600 لیتر شارژ می گردد.

وی اعلام کرد: کارت های سوخت قدیمی ون ها تا پایان آذرماه فعال است و تاکسیرانان می توانند از باقیمانده سهمیه آن تا پایان ماه جاری استفاده نمایند.

بر اساس گزارش روابط عمومی اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور، ضامنی در پایان گفت: مدارک لازم جهت تحویل کارت، اصل و کپی کارت خودرو و کارت ملی می‌باشد.

انتهای پیام


10318574
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران در پاسخ به یادداشت «رابرت ریچ» وزیر اسبق کار آمریکا نوشت: چهره آمریکا چگونه نزد ایرانیان تغییر کرد؟
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه شهید باقری امشب مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع حادثه‌ای دلخراش در محور چالوس خبر داد که بر اثر خروج یک دستگاه سواری دنا از مسیر و سقوط به دره، ۳ نفر جان باخته و یک نفر مصدوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار جزئیات معیار جدید پرداخت یارانه و حذف دهک‌بندی را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جمعیت هلال‌احمر از اجرای فرآیند سلامت‌محور و هوشمند در معاینات پزشکی زائران حج ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت در اولین روز از آخرین ماه سال ۱۴۰۴، در شرایط قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، طی بهمن ۱۴۰۴، پایتخت نشینان حداقل ۱۸ روز هوای «قابل قبول» تنفس کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های قطعی و مقطعی ترافیکی در محور‌های کرج–چالوس، هراز و فشم در روز جمعه اول اسفندماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع تصادف میان یک دستگاه مینی‌بوس و دو خودروی پرشیا در بزرگراه آیت‌الله سعیدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: امروز شعارهای بنیادین انقلاب اسلامی یعنی عدالت و آزادی با وجود همه دشمنی‌ها، همچنان در جهان طنین‌انداز است و دشمنان به دنبال مقابله با الهام‌بخشی این گفتمان هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است